Σελήνη 09-11/08 Μια καινούργια περιόδος στη ζωή όλων

erwtikes-2414-zvdia

Αστρολογία Πέμπτης 09/08, Σελήνη σε κενό πορείας  στον Καρκίνο

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Ελέγξτε τους ισολογισμούς σας και τακτοποιήστε εκκρεμότητες, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση.

Ενδέχεται να υπάρξει κάποια δυσχέρεια με τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς αυτή την περίοδο, που δεν θα οφείλεται σε δικό σας λάθος. Ίσως να πρόκειται για κακή συνεννόηση, ανθρώπινο λάθος ή τεχνικό πρόβλημα.

Όσο πιο σύντομα το ανακαλύψετε, τόσο πιο γρήγορα θα αποζημιωθείτε.

zodia-zvdia-22

Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης της αγάπης, είναι βέβαιο ότι η οικονομική σταθερότητα αποτελεί ένα από τα καίρια κριτήριά σας!

Η γνωριμία με μια παρέα θαυμάσιων ανθρώπων – αν και λίγο εκκεντρικών, θα καταλήξει σε μια εξαιρετική φιλία. Δεν αποκλείεται να φτάσετε και στον γάμο με ένα από αυτά τα άτομα!

Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας στους πιο ηλικιωμένους ή ασθενείς ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αν οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας δεν το επιτρέπουν άμεσα, τουλάχιστον ας συμβάλετε οικονομικά σε κάποιον ανάλογο φιλανθρωπικό σκοπό.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το γνωστικό σας πεδίο, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε την έρευνά σας. Στο διαδίκτυο θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η ενέργεια της ημέρας: Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως χρειάζεται να διευρύνετε την οπτική και τα κριτήριά σας. Σκεφτείτε σοβαρά την περίπτωση να συνδεθείτε με ένα άτομο από άλλη χώρα ή διαφορετικής κουλτούρας.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία Παρασκευής 10/08, η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα

Κάποιοι θα ξυπνήσετε σήμερα με την παρόρμηση να το «σκάσετε» από τη δουλειά. Ξανασκεφτείτε την περίπτωση να δηλώσετε ασθένεια, ειδικά αν το έχετε κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν… Οι προϊστάμενοί σας θα αντιδράσουν και δεν αποκλείεται μέχρι και να χάσετε τη δουλειά σας!

Κάποιοι άλλοι δυσκολεύεστε να αντισταθείτε στην ώθηση να κάνετε ένα ατομικό επαγγελματικό εγχείρημα; Λάβετε υπόψιν σας ότι η τωρινή εργασία σας είναι αυτή που σας παρέχει τα προς το ζην, γι’ αυτό πρέπει να σταθμίσετε ρεαλιστικά την κάθε απόφασή σας. Αν μπορείτε να κάνετε κάποιες παράλληλες ενέργειες, θα κερδίζατε χρόνο μέχρι η νέα σας κίνηση να αποδίδει όσα χρειάζεστε.

zodia-zvdia-75

Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας αυτή την περίοδο, όσο αφορά τις σχέσεις με τους γονείς της μίας πλευράς. Πολλά μπορούν να βελτιωθούν, αν τους καλέσετε για ένα ευχάριστο γεύμα μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η καλή διάθεση για εξομάλυνση του κλίματος, θα σας βοηθήσει όλους να περάσετε θαυμάσια!

Είναι πιθανό να αναγκαστείτε να φροντίσετε μια σημαντική υποχρέωση, που αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποια άτομα του στενού σας κύκλου θα νιώσουν τύψεις γι’ αυτό…

Η ενέργεια της ημέρας: Αν αναμένετε ειδήσεις για προαγωγή ή μια νέα θέση εργασίας, να ξέρετε ότι θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση.

zwdia

Αστρολογία Σαββάτου 11/08, Νέα Σελήνη στον Λέοντα και Ηλιακή Έκλειψη

Αυτή η έκλειψη αντιπροσωπεύει την αυγή μιας καινούργιας περιόδου στη ζωή όλων! Είναι η διαδρομή από το φως στο σκοτάδι και η έξοδος ξανά στο φως!

Λένε ότι μια αλλαγή, είναι τόσο θετική όσο μια άρτια ξεκούραση. Γι’ αυτό είναι ιδανική αυτή η στιγμή, να χαράξετε το καινούργιο μονοπάτι σας στο μέλλον!

Τα παιδιά ενδέχεται να είναι συναισθηματικά φορτισμένα σήμερα, κάτι που θα τα κάνει εξαρτημένα και απαιτητικά από εσάς. Σας ακούγεται καινούργιο;

Μήπως νιώθετε έντονη την παρόρμηση να ανέβετε στη σκηνή για να ενθουσιάσετε τα πλήθη; Αν η ψυχή σας λαχταρά να κατακτήσετε το καλλιτεχνικό στερέωμα, να ξέρετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο!

zwdia

Αν βρίσκεστε στο στάδιο ενοικίασης ή αγοράς σπιτιού, σήμερα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ως προς τα στοιχεία, από εσάς ή την άλλη πλευρά.

Αν προκύψει πρόβλημα ρευστότητας για την προκαταβολή σας, η λύση θα έρθει από τους «γνωστούς – αγνώστους»… Οι γονείς σας θα συμβάλλουν για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Δεν αποκλείεται να υπάρχει ένας μεγάλος καλλιτέχνης μέσα σας ή στο περιβάλλον σας. Ενδώστε στη διάθεση να πιάσετε τα πινέλα!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot