Σελήνη 14-16/10 Ενα ασυνήθιστο δώρο

GOODiz.ru

Αστρολογία Κυριακής 14/10, η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω

Μην αφήσετε την ανία να σας καταβάλει σήμερα. Αναζητήστε το ιδανικό γυμναστήριο για εσάς στην περιοχή σας, προσθέστε την γιόγκα στην εξάσκηση που ήδη κάνετε.

Αν δεν ασκείστε, είναι καιρός να δώσετε σημασία σε αυτή την πτυχή της ευημερίας σας. Χρειάζεται να τονώσετε τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό σας σύστημα αυτή την περίοδο. Οι ελαφριές ασκήσεις ή η κολύμβηση, είναι εξαιρετική τρόποι για να βελτιώσετε την υγεία σας χωρίς να επιβαρύνετε την καρδιά σας.

zodia-taro-45

Η μέρα ενδείκνυται επίσης για να κάνετε περιπάτους, μόνοι ή με παρέα. Μια βόλτα στην ύπαιθρο ή σε ένα μουσείο, θα διευρύνει την οπτική σας γενικότερα!

Αν είστε άνεργοι, είναι πιθανό να σας βρει δουλειά ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου. Αν σας ζητηθεί να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα σας, μην διστάσετε… Οι απολαβές θα αξίζουν τον κόπο!

Είναι φυσικό κάποιοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους. Δεν είναι φυσικό να αναμένετε ότι κάτι ανάλογο πρέπει να συμβαίνει και στη δική σας! Απολαύστε την αρμονία με το ταίρι σας, περάστε όλη τη μέρα σας στο κρεβάτι κάνοντας έρωτα!

Αν είστε αδέσμευτοι, να μην ξεχνάτε ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Αυτό να πείτε στον εαυτό σας, αν νιώσετε έλξη για ένα άτομο με διαφορά ηλικίας από τη δική σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Προσφέρετε τη στήριξή σας σε έναν φίλο που θα έχει ανάγκη από έναν ώμο να κλάψει.

taro-zodia-76

Αστρολογία Δευτέρας 15/10, η Σελήνη διασχίζει τον Αιγόκερω

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας! Αν τα καλλιτεχνικά είναι ο τομέας σας, αναζητήστε ακροάσεις για ταινίες ή θεατρικές παραστάσεις. Ευνοούνται επίσης οι τομείς της μόδας ή της φωτογραφίας.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές, σε σχέση με τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Μήπως έχετε ελλείψεις στο γνωστικό σας πεδίο ή δεν είστε όσο ενήμεροι θα έπρεπε στον τομέα σας; Μην διστάσετε να επιστρέψετε στα θρανία!

Όσο σεβαστές κι αν είναι οι πεποιθήσεις κάθε οικογένειας, δεν αποτελούν θέσφατο για τις επιλογές του καθενός. Δεν είστε υποχρεωμένοι να τις ασπάζεστε, αν δεν σας εκφράζουν. Τολμήστε να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής ή πίστης. Αυτό που επιθυμείτε, είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε καλά και ισορροπημένοι στο τέλος της ημέρας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Αστρολογία Σελήνη 

Πρέπει να κρατάτε την προσωπική σας ζωή διαχωρισμένη από την επαγγελματική. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε αντικείμενο συζήτησης, από τους κουτσομπόληδες του εργασιακού σας χώρου. Αντιστοίχως, αν ακούσετε να κουτσομπολεύουν άλλους, απομακρυνθείτε διακριτικά.

Αν είστε ανερχόμενοι καλλιτέχνες, η ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας μπορεί να προκύψει οπουδήποτε. Μην εκπλαγείτε αν

ζητήσει έργα σας μια μπουτίκ ή ένα εμπορικό κέντρο. Μην διστάσετε να αδράξετε την ευκαιρία να επιδείξετε το ταλέντο σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσετε ένα καλλιτεχνικό ταλέντο σας. Εγγραφείτε σε κάποιο σχετικό εργαστήριο και ακούστε τις συμβουλές των δασκάλων σας.

taro-zodia-098

Αστρολογία Τρίτης 16/10, Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στον Αιγόκερω

Οι ακτίνες αυτού του φεγγαριού σας καλούν να παραμείνετε εστιασμένοι στα καθήκοντά σας. Να καταβάλετε όλο τον κόπο που απαιτείται, για να είστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματά σας.

Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε απογόνους!

Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας θα διαπρέψουν σήμερα στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό θα το προσέξουν οι ανώτεροί σας – και το πιο πιθανό είναι να ανταμοιφθείτε πλουσιοπάροχα!

zodia-astra-tarot

Αστρολογία Σελήνη 

Κάποιοι θα κληθείτε να λειτουργήσετε ως μεσάζοντες, μεταξύ συναδέλφων που έχουν μια επαγγελματική διένεξη.

Ακόμα κι αν σας δυσαρεστεί το γεγονός ότι πάντα επιλέγουν εσάς γι’ αυτό τον ρόλο, δεχθείτε την πρόκληση. Το αποτέλεσμα θα είναι να επιβραβευθείτε για τον χειρισμό αυτών των περίπλοκων διαπραγματεύσεων!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν παντρεύεστε, θα λάβετε ένα ασυνήθιστο και πανάκριβο γαμήλιο δώρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia