Σελήνη 23/09 Πρώτο Τέταρτο – Θα είναι μια ψυχρή σκληρή ματιά

didaskalia-planitwn-afroditi

Σελήνη 23/09 Πρώτο Τέταρτο στον Αιγόκερω .

Σελήνη 23/09 : Ο Ήλιος από τον αέρινο Ζυγό, τετραγωνίζει το σθεναρό φεγγάρι στον Αιγόκερω. Αυτή είναι η πρώτη φάση του φεγγαριού, στον ηλιακό κύκλο του Ζυγού.

Οι φάσεις του πρώτου τέταρτου, προκαλούν οριστικές αλλαγές. Η Σελήνη μεταβαίνει αρχικά, από τον Τοξότη στον Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, πριν προχωρήσει στον Υδροχόο.

Το φεγγάρι εδώ, είναι στη «γέμιση» συγκεντρώνοντας δυναμική. Στις 30 Σεπτεμβρίου, μεταβαίνει από τους Ιχθύες στον Κριό, για την πανσέληνο.

zodia-taro-45

Ο Ζυγός και ο Αιγόκερως είναι και τα δύο θεμελιώδη ζώδια. Όταν οι θεμελιώδεις αστερισμοί λειτουργούν μαζί, είναι η στιγμή που ευθυγραμμίζονται. Ο Αιγόκερως είναι εδώ για να θεραπεύσει τη συλλογική ανισορροπία μεταξύ ανδρικών και θηλυκών ενεργειών, στον πλανήτη μας.

Ο φόβος υποχωρεί, η αδρεναλίνη αυξάνεται. Εισπνεύστε δύναμη, εισπνεύστε θάρρος. Η εργασία είναι συχνά ο τομέας σύγκρουσης, σ’ αυτήν τη φάση του φεγγαριού. Με τον Ήλιο στο Ζυγό οι συγκρούσεις θα αφορούν τους συνεργάτες μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σελήνη 23/09 Πρώτο Τέταρτο στον Αιγόκερω .

Πρόκειται για την επικοινωνία, την ανεξαρτησία και τον αυτοσεβασμό. Θα είναι μια ψυχρή, σκληρή ματιά στον τρόπο που αλληλοεπιδρούμε ο ένας με τον άλλο. Όμως έγκειται στην ευημερία και την αφθονία μας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να εργάζεται με άλλους ανθρώπους σ’ αυτό το πρώτο τέταρτο σελήνης, ίσως έξω στην ύπαιθρο ή στην πόλη.

Πάντως, ο κόσμος να χαλάσει….εμείς θα εμπλακούμε υποχρεωτικά, σε κάτι δυσάρεστο. Ήμασταν εδώ και παλαιότερα. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο…. και ναι, συμβαίνει ξανά.

Το ίδιο αρχέτυπο εμφανίζεται. Η καλύτερη συμβουλή, είναι να σηκωθείτε και να φύγετε, αν ένα από αυτά τα αυταρχικά αρχέτυπα του Αιγόκερω σηκώσει ανάστημα. Μπορείτε να εργαστείτε σ’ ένα διαφορετικό μέρος, που το φάσμα θα είναι οργανικό….όχι πολωτικό και φαύλο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-26/09 Εξελίξεις με σωστό τρόπο – Υπογραφές – χρήματα

zodia-zvdia-oroskopio-11

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω αυτήν τη στιγμή, έχουμε μια επιπλέον ώθηση. Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο να βρείτε τη δύναμη της φωνής σας? Κανένα πρόβλημα! Ο Κρόνος θα αξιοποιήσει τις έμφυτες δυνάμεις σας. Νιώθετε συγκλονισμένοι, συνεσταλμένοι, αβέβαιοι?

Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει, να προσγειωθείτε και να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας. Αν κάποιος σας κάνει να νιώθετε άβολα, πείτε το. Να είστε δυνατοί. Δείξτε υποδειγματική θέληση κι αξιοπρέπεια. Εμπιστευτείτε το αόρατο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση.

Φορέστε σκούρα πράσινα πετράδια, όπως μαλαχίτη. Ενισχύστε την αύρα σας με τη Γιόγκα του Αιγόκερω. Στον διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της ρίζας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00