Σελήνη 27-29/09 Εσεις θα ενδώσετε στον Πειρασμό;

zwdio-tayros

Αστρολογία Σελήνη 27-29/09

Αστρολογία Πέμπτης 27/09, η Σελήνη περνά στον Ταύρο

Για πολλούς, αυτή είναι μια μέρα μεταμόρφωσης και θα σας κατακλύζει η ενέργεια από μέσα προς τα έξω!

Θα νιώσετε να ανορθώνεται η ανάγκη σας να κάνετε δημιουργικά βήματα προόδου. Γι’ αυτό σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να νιώσετε ανία και να θέλετε να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Μην χαραμίζετε τα ταλέντα σας, αν κάποιοι δεν σας ενθαρρύνουν ή δεν σας επιτρέπουν να εκφραστείτε. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ίσως ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να αναζητάτε άλλη δουλειά!

zodia-taro-45

Κάποιοι θα ψάχνετε παντού σήμερα για να βρείτε κάτι που χάσατε. Δυστυχώς, θα είναι σαν να ψάχνετε βελόνα στ’ άχυρα. Αλλά μην αποθαρρύνεστε, αντ’ αυτού θα βρείτε κάτι άλλο που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο!

Κάποιοι άλλοι θα ερευνήσετε για ή θα προχωρήσετε στην αγορά ενός παλιού και ασυνήθιστου ακινήτου… Μήπως είχε και καμπαναριό κάποτε;

Αποφασίστε να αλλάξετε τη ρουτίνα όσο αφορά τη διατροφή και την εξάσκησή σας. Θα βελτιώσει πολύ την ερωτική σας ζωή! Ακόμα καλύτερο θα είναι να παρασύρετε και το ταίρι σας σε αυτό το σκεπτικό. Δεν φαντάζεστε πόσο μπορεί να σας «ανορθώσει» μια τέτοια απόφαση!

Η ενέργεια της ημέρας: Η μέρα ευνοεί κάθε είδους σωματική άσκηση.

taro-zodia-76

Αστρολογία Παρασκευής 28/09, Σελήνη σε κενό πορείας  στον Ταύρο

Αποφύγετε σήμερα να πάρετε ρίσκα, όσο αφορά επενδύσεις ή αγορές που θα φαντάζουν ευκαιρία!

Κάποιοι θα ανακαλύψετε μειονεκτήματα σε κάποια οικονομικά εγχειρήματα που θεωρούσατε ξεκάθαρα. Γνωρίζετε τον κανόνα: πάντα να διαβάζετε με προσοχή ακόμα και τα ψιλά γράμματα, όπου πρόκειται να βάλετε την υπογραφή σας!

Αν βγείτε απόψε, μην παρασυρθείτε από την παρέα και πάτε σε καζίνο. Είναι βέβαιο ότι θα χάσετε τα χρήματά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Αν προκύψει κάποια προστριβή στη σχέση σας, μην χάσετε καθόλου χρόνο. Συζητήστε και ξεκαθαρίστε τη, πρόκειται για παρεξήγηση.

Όσοι βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης για την αγορά ακινήτου, είναι βέβαιο ότι έχετε συζητήσει με το ταίρι σας τα οικονομικά περιθώριά σας. Αν προκύψουν μεταβολές στις απόψεις στην πορεία, φροντίστε να βρείτε τη χρυσή τομή εγκαίρως!

Η ενέργεια της ημέρας: Φροντίστε να πάρετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα, όταν φτάσετε στον προορισμό σας με ένα ταξί!

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Αστρολογία Σαββάτου 29/09, η Σελήνη περνά στους Διδύμους

Κάποιοι έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας. Πριν την υλοποιήσετε, να ξέρετε ότι το ταίρι σας μπορεί να μην δεχθεί να επανασυνδεθείτε.

Αν είστε αδέσμευτοι, προσέξτε τις εφήμερες επαφές σας. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε εν αγνοία σας μπλεγμένοι σε ένα ερωτικό τρίγωνο, αν ενδώσετε στη γοητεία ενός «περιπετειώδους» πειρασμού. Απομακρυνθείτε αμέσως μόλις το αντιληφθείτε – εκτός κι αν δεν σας ενοχλούν τα τρίο!

zodia-astra-tarot

Αν νιώθετε να σας κατακλύζει η ενέργεια, αξιοποιήστε τη σε κάποιες δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αν η φυσική σας κατάσταση δεν είναι σε υψηλά επίπεδα, πρέπει να τη βελτιώσετε. Κόψτε το κάπνισμα και το υπερβολικό αλκοόλ, αλλάξτε τη διατροφή σας, βάλτε περισσότερη άσκηση στη ζωή σας.

Είστε ο άνθρωπος που προστρέχουν όλοι για να πάρουν συμβουλές; Μήπως έχει καλές προοπτικές να το μετατρέψετε σε επάγγελμα;

Η ενέργεια της ημέρας: Υπάρχουν πολλοί όμορφοι άνθρωποι στον κόσμο, που αποτελούν πειρασμό για εξερεύνηση… Κοιτάμε αλλά δεν αγγίζουμε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA