Σημαντικές αποκαλύψεις κάτω από την έκλειψη πανσελήνου του Νοεμβρίου

imerisies-19314-oneirokriths

Σημαντικές αποκαλύψεις κάτω από την έκλειψη πανσελήνου του Νοεμβρίου .

Σημαντικές αποκαλύψεις  : Αν είστε έτοιμοι για γρήγορες και σοβαρές αλλαγές, τότε η πανσέληνος που κλείνει το μήνα στις 30 Νοεμβρίου, θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σας.

Αυτή η πανσέληνος γίνεται στις αρχές της χειμερινής σεζόν των εκλείψεων του 2020. Οι εκλείψεις είναι γνωστές, για την επαναφορά της ευθυγράμμισης μας με τη μοίρα μας και για την αλλαγή των σχεδίων μας!

Οπότε ετοιμαστείτε και ενημερωθείτε για το πώς η έκλειψη της πανσελήνου του Νοεμβρίου 2020 θα επηρεάσει το ζώδιο σας. Η έκλειψη αυτής της πανσελήνου, λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των μεταβλητών αέρινων Διδύμων και στρέφει την προσοχή μας στην ανταλλαγή πληροφοριών και στους τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε.

zodia-taro-45

Όταν συνδυάζουμε τη φωτεινή ενέργεια της πανσελήνου με τη θεμελιώδη δόνηση της έκλειψης, έρχονται στο φως κάθε είδους αποκαλυπτικές πληροφορίες. Ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσουμε διαφορετικά από ό,τι συνηθίζαμε, με τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Αυτή η ενέργεια είναι πολύ χαοτική, οπότε αφιερώστε χρόνο στην αξιολόγηση των αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή σας. Η έκλειψη ανοίγει νέες πόρτες, οπότε φροντίστε να έχετε ανοιχτό μυαλό για όλα τα πιθανά αποτελέσματα της τρέχουσας κατάστασής σας. Όλοι θα αισθανθούμε διαφορετικά, τα αποτελέσματα αυτής της πανσελήνου! Ενημερωθείτε πώς θα σας επηρεάσει η έκλειψη πανσελήνου το Νοέμβριο του 2020, με βάση το ζώδιο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι σημαντικό να εκφραστείτε κάτω από αυτή την πανσέληνο Κριέ, ακόμα κι αν είναι δύσκολο να μάθετε τι πρόκειται να ακολουθήσει το δράμα αυτής της έκλειψης. Αντί να σπαταλάτε ενέργεια προβάλλοντας μεγαλοπρεπείς ιδέες για το μέλλον, εκφράστε τα συναισθήματά σας για την παρούσα στιγμή, σε πραγματικό χρόνο. Αν επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας καθώς αυτά συμβαίνουν, θα σας προετοιμάσει, για οτιδήποτε.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ρίξτε μια ματιά στο άγχος και στις απολαύσεις σας τώρα, Ταύρε. Με όλες τις αλλαγές που προκαλούνται από την έκλειψη αυτής της πανσελήνου, είναι σημαντικό για ένα γήινο ζώδιο όπως εσείς, να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι με κάθε δυνατό τρόπο. Παρακολουθήστε τα οικονομικά σας και περιβάλλετε τον εαυτό σας με πράγματα, που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και φροντίδα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων – Προμηνύουν επανενώσεις ζευγαριών μέσα στον Δεκέμβριο

tarw-taro-xartomanteia

Σημαντικές αποκαλύψεις κάτω από την έκλειψη πανσελήνου του Νοεμβρίου .

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ενώ αυτός ο μήνας σας προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για τις προσωπικές σας σχέσεις… η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα αλλάξει την άποψή σας για τη ζωή, την εικόνα και τις αποφάσεις σας. Μαθαίνετε τη σημασία της ιεράρχησης των δικών σας αναγκών έναντι όλων των άλλων, Δίδυμοι. Ακούστε την καρδιά σας όταν πρόκειται να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η πανσέληνος έχει τη δύναμη να σας προσφέρει μια βαθιά, υποσυνείδητη θεραπεία Καρκίνε, οπότε δώστε στον εαυτό σας χρόνο να ξεκουραστεί και να απολαύσει τη δύναμη του σεληνιακού ελιξίριου. Ενώ αντιμετωπίζετε καταπιεσμένες πληγές… αντί να τις σπρώχνετε παράμερα, πάρτε θάρρος και πιστέψτε πως οι άνεμοι της μοίρας στρέφονται προς μια νέα κατεύθυνση που θα διευκολύνει την επούλωσή τους.

κρυσταλλομαντεία

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η ακτινοβολία αυτής της έκλειψης της πανσελήνου στρέφει τον προβολέα στους φίλους και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Τώρα είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε ποιοι φίλοι θα παραμείνουν μαζί σας και ποιους θα απομακρύνετε. Καθώς κατευθυνόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, θα διαπιστώσετε ότι ο έμπιστος εσωτερικός σας κύκλος αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με άτομα που υποστηρίζουν τους υψηλότερους στόχους σας και μην ανησυχείτε για τους άλλους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Καθίστε φρόνιμα Παρθένε, γιατί όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας τώρα και ίσως υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας εξαιτίας αυτού. Βρείτε νέους τρόπους για να κάνετε συνδέσεις και να συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες για την επαγγελματική σας ζωή. Αυτή η έκλειψη πρόκειται να δημιουργήσει μερικές μοιραίες ανατροπές. Αν κάποιες πόρτες κλείσουν, εμπιστευτείτε ότι θα ανοίξουν καινούργιες – και όταν το κάνουν, προχωρήστε!

taro-zodia-76

Σημαντικές αποκαλύψεις κάτω από την έκλειψη πανσελήνου του Νοεμβρίου .

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η ισορροπία είναι το ταλέντο σας, Ζυγέ οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε το κέντρο βάρους…. ανάμεσα στην επιθυμία σας για περιπέτεια και τις καθημερινές σας ευθύνες. Η ενέργεια της έκλειψης ανοίγει το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες και τρόπους σύνδεσης με τον κόσμο, οπότε αφήστε αυτές τις αποκαλύψεις να ξεδιπλωθούν και στη συνέχεια ενσωματώστε τες, στον τρόπο ζωής σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η έκλειψη της πανσελήνου είναι εδώ για να ρίξει φως σε όλες τις συναισθηματικές αποσκευές σας Σκορπιέ – αλλά μην την αφήσετε να σας φοβίσει. Αντ’ αυτού, δείτε το σαν ευκαιρία να καθαρίσετε όλους τους σκελετούς από το ντουλάπι σας, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στη νέα χρονιά, με νέα προοπτική.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων – Προμηνύουν επανενώσεις ζευγαριών μέσα στον Δεκέμβριο

zwdia-tarw-zodia-19

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Μπορεί να είναι η εποχή των γενεθλίων σας, Τοξότη, αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε από τα άτομα με τα οποία είστε πιο κοντά, να διαβάσουν το μυαλό σας. Αυτή η πανσέληνος σας διδάσκει τη δύναμη της σαφούς, δίκαιης και ειλικρινής επικοινωνίας με τα άτομα που σχετίζεστε. Ενώ οι αναταραχές της έκλειψης μπορεί να φέρουν κάποιο ερωτικό δράμα, η διπλωματία σας, θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Σημαντικές αποκαλύψεις κάτω από την έκλειψη πανσελήνου του Νοεμβρίου .

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολες και χαοτικές είναι οι ευθύνες και το εργασιακό σας πρόγραμμα κάτω από αυτήν την έκλειψη, θυμηθείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας αντί να προσπαθείτε να κάνετε ένα εκατομμύριο πράγματα ταυτόχρονα. Πάρτε μια ανάσα πριν προχωρήσετε, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε με σωστό τρόπο, τις αλλαγές που πραγματοποιούνται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όλες οι αλλαγές που δημιουργήθηκαν από αυτήν την έκλειψη της πανσελήνου μπορεί να είναι αγχωτικές Υδροχόε. Όμως ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την ένταση, είναι να κάνετε αυτό που σας φέρνει χαρά. Ασχοληθείτε μ’ ένα διασκεδαστικό καλλιτεχνικό έργο, δημιουργήστε μια ερωτική λίστα με το ταίρι σας ή περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα νέο μπιχλιμπίδι που σχετίζεται με το αγαπημένο σας χόμπι.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Προστατέψτε τα ευαίσθητα συναισθήματά σας από την ένταση της πανσελήνου, χτίζοντας για τον εαυτό σας ένα ασφαλές κι αγαπημένο καταφύγιο, Ιχθύες. Ενώ μπορεί να ασχολείστε με αποκαλύψεις που σχετίζονται με την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή που κλονίζουν τα θεμέλιά σας, εμπιστευτείτε ότι μπορείτε να χειριστείτε όλο αυτό το δράμα. Βασιστείτε στους πιο κοντινούς φίλους σας για να αποκαταστήσετε την αίσθηση της ασφάλειάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA