Σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα – Μια βαθιά αναδιάρθρωση στον πυρήνα της ύπαρξής μας

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα .

Σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα : Στις 12 Ιανουαρίου του 2020 έχουμε μία από τις σημαντικότερες διελεύσεις της δεκαετίας (ναι, της δεκαετίας!): Ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αν με ρωτήσετε, η σύνοδος αυτή πρέπει σίγουρα να είναι με κεφαλαία γράμματα στις ειδήσεις, λόγω της σπουδαιότητάς της. Οι περισσότεροι άνθρωποι, ανησυχούν για το πώς μπορεί να τους επηρεάσει αυτή η σχέση.

Αλλά δε χρειάζεται…. γιατί πράγματι, δεν πρέπει ποτέ να φοβόμαστε τη διέλευση που συμβαίνει στον ουρανό -όπως και ό,τι άλλο συμβαίνει εκεί- γιατί γίνεται, για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

zodia-taro-45

Σύνοδος Κρόνου  Πλούτωνα στον Αιγόκερω – Η διέλευση της Δεκαετίας

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από ένα απλό «μην ανησυχείτε» γι’ αυτή τη σύνοδο. Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα είναι μάλλον μια μνημειώδης διέλευση. Δεν είναι όπως ο συνηθισμένος ανάδρομος Ερμής ή η είσοδος του Δία κάθε χρόνο σε διαφορετικό ζώδιο. Εδώ πρόκειται για μια μνημειακή μετατόπιση που γίνεται κάθε 30 με 40 χρόνια και θα επηρεάσει βαθιά, όλους μας.

Η τελευταία σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα το 1982, άλλαξε για πάντα το πρόσωπο του κόσμου. Αυτή η σύνοδος έγινε στο Ζυγό, το ζώδιο της ισορροπίας και της δικαιοσύνης. Τις τελευταίες δεκαετίες, θέματα όπως η ισορροπία μεταξύ των φύλων, η οικονομική δικαιοσύνη και η πολιτική ορθότητα είναι στο προσκήνιο…. για να τα αντιμετωπίσουμε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Η σύνοδος Κρόνου  Πλούτωνα το 2020 είναι στον Αιγόκερω, το ζώδιο των κανόνων, της ιεραρχίας και της πολιτικής. Η ιστορία γράφεται μπροστά στα μάτια μας. Οι “παλιοί κανόνες” ξαναγράφονται, για την σύγχρονη εποχή. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα δεν είναι το τέλος. Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα είναι η αρχή. Κάθε φορά που συναντώνται δύο πλανήτες σε μια σύνοδο, αρχίζει ένας νέος κύκλος.

Γι’ αυτό δεν θα έρθει καμία αποκάλυψη. Αυτό είναι απλά, η αρχή.

Η σημερινή σύνοδος Κρόνου  Πλούτωνα δεν είναι μια στατική χρονική στιγμή. Δεν έρχεται τη μια μέρα και φεύγει την επόμενη. Δεν είναι ένα «εξωτερικό συμβάν» ή κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε προσωρινά. Είναι μια αντανάκλαση, του πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή, ολόκληρη η ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Ερωτικη χαρτομαντεια 07-10/01 Θετικές ειδήσεις – Αγάπη με χιλιομετρική απόσταση

μελλοντολόγος

Είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή σας? Αυτό σημαίνει ότι πήρατε κάποιες καλές αποφάσεις πριν από 38 χρόνια, όταν είχαμε την τελευταία αυτή σύνοδο.

Και αν η ζωή σας δεν είναι εκεί που θέλετε να είναι, έχετε τώρα την ευκαιρία, αυτό να το αλλάξετε. Επειδή ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι μια νέα αρχή. Και κάτω από το πρίσμα των νέων αρχών, όλα είναι δυνατά.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι οι πιο δύσκολοι πλανήτες στην αστρολογία. Όλοι φοβόμαστε τις διελεύσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα. Αν έχετε στο γενέθλιο χάρτη σας όψεις με Κρόνο ή Πλούτωνα , αυτές είναι ίσως οι πιο δύσκολες όψεις στο χάρτη σας. Απαιτούν την περισσότερη δουλειά.

Αλλά γιατί νομίζετε ότι συμβαίνει αυτό? Πιστεύετε ότι το Σύμπαν είναι θυμωμένο μαζί σας και θέλει να σας τιμωρήσει με δύσκολες όψεις ? Με δύσκολες διελεύσεις? Γιατί θα το έκανε αυτό?

Είναι αλήθεια ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας φαίνονται δύσκολοι. Η γέννησή σας ήταν δύσκολη…. Η ανάπτυξη είναι δύσκολη. Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Είναι δύσκολο να φροντίσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Η μάθηση από τα λάθη, είναι δύσκολη. Αλλά….. αξίζει. Διαφορετικά, δεν θα βρισκόσασταν εδώ.

taro-zodia-76

Κρόνος και Πλούτωνας – Μεταμφιεσμένη ευλογία

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας δεν είναι οι κακοί που έχουμε μάθει να πιστεύουμε ότι είναι.

Ναι, ο Κρόνος έχει να κάνει με κανόνες. Αλλά τι θα ήταν αυτός ο κόσμος χωρίς κατεύθυνση? Ναι, ο Κρόνος είναι ο άρχοντας του χρόνου. Αλλά τι θα ήταν αυτός ο κόσμος χωρίς σκέψη? Ο Κρόνος είναι ο άρχοντας του κάρμα, αλλά τι θα ήταν αυτός ο κόσμος χωρίς συνέπειες?

Ο Πλούτωνας είναι ο Θεός του Κάτω Κόσμου. Αλλά τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς νύχτα? Τι θα μπορεί να φωτίσει, χωρίς σκιά? Τι θα ήταν η ζωή χωρίς το θάνατο?

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Τελικά, όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους φόβους και τους περιορισμούς μας, επειδή αποτελούν μέρος της ζωής. Αυτό δείχνει ακριβώς, το πώς λειτουργεί η ζωή. Αλλά δεν έχουμε πάντα την ευκαιρία να κάνουμε κάτι για τους φόβους και τους περιορισμούς μας. Ευτυχώς, μερικές φορές το Σύμπαν ευθυγραμμίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτρέπονται οι αλλαγές.

Η σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα, θα φέρει μια βαθιά αναδιάρθρωση στον πυρήνα της ύπαρξής μας. Απλά δεν μπορείτε να υποχωρήσετε σε μια γωνιά και να περιμένετε μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2020 (μια μέρα μετά την όψη ). Δεδομένου ότι πρόκειται να εξελιχθεί ένας νέος κόσμος…κάτι καινούργιο, που πρόκειται να συμβεί.

Σε αντίθεση με άλλες συνόδους Κρόνου  Πλούτωνα (και οι περισσότερες με εξωτερικές πλανητικές όψεις) ο Κρόνος θα συγκρουστεί με τον Πλούτωνα μόνο μία φορά. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη διέλευση που γίνεται 3 φορές. Έτσι δεν θα έχετε στη διάθεσή σας, ένα ολόκληρο χρόνο για να το αντιμετωπίσετε.

Το αντιμετωπίζετε μόνο μία φορά. Έτσι θα πρέπει να δώσετε την καλύτερη σας βολή, γιατί δεν υπάρχει δεύτερη σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Ερωτικη χαρτομαντεια 07-10/01 Θετικές ειδήσεις – Αγάπη με χιλιομετρική απόσταση

taro-zodia-098

Σύνοδος Κρόνου Πλούτωνα .

Ο Κρόνος είναι ο τελευταίος πλανήτης ορατός με γυμνό μάτι. Ο Κρόνος είναι ο σπουδαίος δάσκαλος. Είναι ο φραγμός μεταξύ του υλικού κόσμου όπως τον ξέρουμε… και των δυνατοτήτων που ξεπερνούν.

Ο Πλούτωνας είναι ο τελευταίος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα. Ο Πλούτωνας είναι το τελικό σύνορο. Κανείς δεν ξέρει τι βρίσκεται πέρα από τον Πλούτωνα.

Αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι, ότι όταν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούν να το πετύχουν.

Όταν μάθετε τι θέλουν πραγματικά ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από εσάς, γίνεστε ανθεκτικοί. Και τότε δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να γίνετε.

tarw-taro-xartomanteia

Μπορείτε να απομακρυνθείτε από τα διδάγματα του Κρόνου και του Πλούτωνα….ή μπορείτε να τα αγκαλιάσετε.

Όταν απομακρυνόμαστε από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, δεν φεύγουμε μόνο από τα προβλήματα. Απομακρυνόμαστε κι από τις δυνατότητες.

Πώς θα έμοιαζε η ζωή σας αν σταματούσατε να κρύβεστε? Πώς θα νιώθατε αν ήσασταν ανοιχτοί και δεχόσασταν πραγματικά τη ζωή? Η καριέρα σας θα ήταν πιο ικανοποιητική? Οι σχέσεις σας θα ήταν πιο αγαπησιάρικες? Θα νιώθατε τελικά άνετα με τον κόσμο?

Όταν μπορούμε να χειριστούμε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορούμε να χειριστούμε οτιδήποτε. Και τελικά….. να αρχίσουμε να ζούμε!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA