Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 12/11 Β

tarw-krisi

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 12/11 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Εγκράτεια

Μην ακούτε όλες τις υπερβολές που τρέχουν γύρω σας, για τον πρώην σας. Τα έχει κάνει και στο παρελθόν, προκειμένου να σας τραβήξει την προσοχή. Με την Αφροδίτη πάνω σας, ίσως και να έχετε μια ακόμη έμμεση του κρούση για επανασύνδεση. Σκεφτείτε λοιπόν τα πάντα, ζυγίστε τα όλα και μόνο όταν είστε έτοιμοι, δώστε τις απαντήσεις σας. Επίσης, κάποια οικογενειακά σας ζητήματα θα λήξουν άμεσα και υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα

Εσείς που ο Νοέμβριος σχεδόν στα μέσα του, σας βρίσκει σε μια φάση χωρισμού ή επανασύνδεσης το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να σκεφτείτε με την ησυχία σας, και χωρίς να παραμελείτε και όλες τις άλλες καταστάσεις που εκκρεμούν αυτήν την περίοδο. Η ερωτική σας ζωή, απλά χρειάζεται ένα διάλειμμα που θα φέρει και πάλι το αισθηματικό κλίμα, στην επιφάνεια.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Μπορεί να σας γίνονται άκρως δελεαστικές προτάσεις, για να είστε με κάποιον μαζί, αλλά θα πρέπει με την σοβαρότητα που σας διακρίνει να διαλέξετε με τα δικά σας δεδομένα. Οι διπλές – παράλληλες διαδρομές με την υπόσχεση ξεκαθαρισμάτων, δεν σας αφορούν καθόλου. Πιο καλά θα είναι και οι εν σχέση που θα αποφασίσουν μέσα στο έτος, να πάνε τον δεσμό τους, σε μια πιο σοβαρή κατάσταση …επίσημη!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Δεν σας αρκούν προφανώς αυτά … που σας δίνει ο σύντροφος σας και θέλετε ακόμη περισσότερα. Ίσως και αυτή η σχέση να έχει φτάσει σε ένα χρονικό επίπεδο, που να πρέπει να συζητήσετε επιτέλους πολύ πιο ώριμα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου αλλά και οι προσφάτως χωρισμένοι, θα έχουν στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα μια ευκαιρία για επανένωση με τον πρώην τους. Αυτήν την φορά μην δείξετε το ίδιο πρόσωπο, όπως και τότε. Όλα έχουν αλλάξει.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-88

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Η ερωτική σας ζωή, έχει ησυχία και δεν φαίνεται αυτό για το επόμενο χρονικό διάστημα να αλλάζει. Ωστόσο, κάποιος που είναι ίσως και χρόνια ερωτευμένος μαζί σας, θα σας αναζητήσει μόλις ο Ήλιος περάσει τον Τοξότη. Πολλές οι εκπλήξεις και ακόμη περισσότερες οι ευκαιρίες για νέα σχέση με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, να προσφέρουν την υποστήριξη τους. Στα εργασιακά σας, θα έχετε κάποια έκτακτα δρομολόγια και αλλαγές καλές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Οι Εραστές

Η τύχη και το σύμπαν έχουν συνωμοτήσει προκειμένου εσείς αυτές τις τελευταίες εβδομάδες του έτους, να σας δώσει σε μια νέα αγάπη. Όπως και να είναι τώρα η προσωπική σας ζωή, θα έχετε τεράστιες εξελίξεις που θα σας ισορροπήσουν. Οι αδέσμευτοι, θα βρουν νέο έρωτα μέσα στον χώρο που ήδη εργάζονται. Οι χωρισμένοι θα κλείσουν μόνιμα το παρελθόν, και θα έρθουν σε επαφή με όλα αυτά τα καλά που τους προσφέρει το παρόν τους. Επίσης, χρήματα από παλιά σας υπόθεση πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.