Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 16/12 Β

taro-sex

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 16/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη

Πολλά τα παράδοξα που συμβαίνουν στο ζώδιο σας. Αυτό είναι και κάτι που ακουμπά κατά κύριο λόγο την ερωτική σας ζωή, και το μακρινό σας παρελθόν. Στο δεύτερο 15μερο του μήνα, θα έχετε πολλές επικοινωνίες αλλά και ξαφνικές συναντήσεις, που θα μιλούν για επανασυνδέσεις. Σε όποια φάση και να είστε τώρα, σίγουρα μην κάνετε κάτι τολμηρό μόνο και μόνο από περιέργεια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Ο σκοπός που τρέχει μέσα στο μυαλό σας, είναι να κλείσετε άμεσα….τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα το καταφέρετε και σε δεύτερο τόνο, να φέρετε τις ισορροπίες μέσα στην ερωτική σας σχέση. Κάποιοι από εσάς τώρα που όλα θα πάνε καλύτερα, ίσως και να μπουν σε σκέψεις για γάμο. Οι μόνοι μάλλον απολαμβάνουν αυτό το καλό διάστημα, και θα το ρίξουν στα ταξίδια και τα ψώνια.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε, μέσα σε μια ερωτική σχέση, αρκεί να σας εμπνέει ο άλλος. Τώρα η εποχή αυτή σας βρίσκει τους περισσότερους μέσα σε μέτριες καταστάσεις που ίσως και να θελήσετε να τις τερματίσετε. Οι εν σχέση που έχουν και το πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, μέσα στις γιορτές εκτάκτως θα συναντηθούν και θα βρουν τους τρόπους, για να λύσουν μόνιμα αυτό το πρόβλημα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Οι καταστάσεις που έχει στην ζωή του και στην καθημερινότητα του, το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, προς το παρόν σηκώνουν τείχη για εσάς τους δύο. Το θετικό είναι ότι και με αυτά όλα τα προβλήματα, τα συναισθήματα και των δύο σας παραμένουν αληθινά και δυνατά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα χρειαστεί να διευρύνουν παραπάνω τον κύκλο τους, αν θέλουν να βρουν μια νέα αγάπη.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Οι μέρες είναι γεμάτες από κόσμο, υποχρεώσεις και ζητήματα που πρέπει να βρουν την λύση τους, μέσα στο έτος που φεύγει. Ίσως και να έχετε αμελήσει την σχέση και τον αγαπημένο σας, αλλά να μην ανησυχείτε, καθώς έχετε την αγάπη και την μέγιστη του κατανόηση! Οι μόνοι και οι προσφάτως χωρισμένοι, θα έχουν νέα πρόσωπα που θα τους δώσουν την αφορμή για μια νέα σχέση…ίσως και μόνιμη.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Έχετε φύγει από τις σκοτεινές σκέψεις του παρελθόντος. Τώρα είστε σε μια καλύτερη ψυχολογία που σας επιτρέπει μέχρι και να ξανα – ερωτευτείτε. Οι μόνοι που έχουν βρει μια νέα και ενδιαφέρουσα επαφή, μέσα στην περίοδο των γιορτών θα την εξελίξουν σε κάτι περισσότερο. Πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι όσοι έχουν παράλληλες καταστάσεις. Σίγουρα η εποχή μπορεί να σας χωρίζει, ίσως και οι αποστάσεις αλλά αυτό είναι και κάτι που πρέπει α σας βάλει και σε πιο βαθιές σκέψεις για το μέλλον.
Αστρολογική εύνοια : 5/ 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.