Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 30/12 Β

taro-troxos-tixis

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 30/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Δηλώνετε σε όλους τους γύρω σας και τους αγαπημένους σας φίλους, ότι τώρα που είστε μόνοι, εκτός σχέσης ερωτικής είστε πολύ καλύτερα. Αυτό τελικά είναι και μια μεγάλη αλήθεια, που δείχνει να σας έχει φέρει και στις προσωπικές σας ισορροπίες. Οι εν σχέση και όσοι είναι σε γάμο, από τις αρχές του νέου έτους, θα πάρουν και πιο σοβαρές αποφάσεις γύρω από παιδιά – αγορές ή και ακόμη μια μετοίκηση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Είστε κάτω από τις πιο ερωτικές όψεις της Αφροδίτης και αυτό σας κάνει να θέλετε τα πάντα. Πιθανόν και εσείς που ακόμη είστε μόνοι σας, να έχει πιαστεί η προσοχή σας από κάτι καινούργιο αλλά, θα πρέπει να δώσετε χρόνο για να δείτε όλες τις εξελίξεις. Πολλά και τα ταξίδια που σας έρχονται από την εργασία και τις σπουδές σας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Δεν έχετε χρόνο και καλή διάθεση πια, για να ασχολείστε με άτομα και ερωτικές υποθέσεις που έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι δεν έχουν τελικά κάτι ουσιαστικό και ποιοτικό να σας προσφέρουν. Ωστόσο θα έχετε τις ενοχλήσεις τις σχετικές, από το τέλος αυτού του μήνα, άρα καλό είναι και να τις διαχειριστείτε με έναν πιο κάθετο και σαφή τρόπο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Για το δικό σας το καλό, μην ανοίγετε τις πόρτες της καρδιάς σας σε άτομα, που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει τι ζητούν από εσάς! Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται για να γνωριστείτε και θα δείτε αργότερα πως θα πράξετε. Επίσης, δεν χρειάζεται από νωρίς να αποκαλύψετε μυστικά σας και δρώμενα από το παρελθόν. Μια καλή είδηση, έρχεται από τον επαγγελματικό σας κύκλο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Το ταίρι σας, που έχει καιρό να σας δει, μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες θέλει να σας ανακοινώσει για μια συνάντηση αλλά και κάτι ακόμη που θα σας δέσει πολύ περισσότερο σαν ζευγάρι. Εσείς που είστε μόνοι, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε καθώς από τον νέο χρόνο, και όσο ο Ήλιος θα πλησιάζει τον οίκο σας, όλο και κάτι θα σας δελεάσει την δύσκολη σας προσοχή.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν υπάρχουν από την δική σας την μεριά, άλλα περιθώρια αντοχής και χρόνου, για αυτή την σχέση! Αυτό είναι και κάτι πια που το ξέρει, πολύ καλά και το ταίρι σας, και μάλλον έχει σκοπό μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο, να σας μιλήσει και πιο καθαρά για τις δικές του προθέσεις. Από τον νέο μήνα του Ιανουαρίου, πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και από τους δύο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.