Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 13/01 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 13/01 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Έχετε κάνει πολλές και σημαντικές εκπτώσεις στην ζωή σας, για να είστε μόνιμα μέσα σε σχέσεις ερωτικές. Αυτό από μόνο του είναι λάθος και μάλλον άμεσα θα πρέπει να δείτε τι αξίζει και τι όχι. Οι μέρες μέχρι και την επόμενη έκλειψη, θα φέρουν και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα σας τραβήξουν και λίγο μακριά το μυαλό. Σημάδια για επανασύνδεση θα υπάρξουν και από τον πρώην κάποιων, που μάλλον με τον έμμεσο τρόπο τους το έχουν προκαλέσει!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Δεν έχετε και πολλά παράπονα από το σύμπαν! Όλα αυτά που θέλετε έχουν συμβεί και τώρα εσείς από την δική σας την μεριά, θα πρέπει να τα ξεχωρίσετε. Οι σχέσεις που έχουν πια πάρει τις αποφάσεις για γάμο ή και συγκατοίκηση, θα το κάνουν μέσα στο επόμενο 2μηνο. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, θα έχουν μια προσέγγιση από έναν άνθρωπο του κοινωνικού τους κύκλου, που σίγουρα θα τους εκπλήξει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Ο Τρελός

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε μέσα στην σχέση σας και το πείτε στον άνθρωπο σας. Υπάρχουν κάποια προβλήματα που δεν σας δίνουν την ευχέρεια να προάγετε αυτό που πρέπει σαν ζευγάρι. Μερικοί που έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα βρει μια νέα ερωτική συντροφιά, θα πρέπει να είναι μέσα σε μια βαθύτερη σκέψη για το τι ζητούν και για ποιον λόγο τελικά.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Οι μέρες που θα δείτε και πάλι τον σύντροφο σας είναι κοντά. Μπορεί να έχουν μεσολαβήσει καταστάσεις αλλά τώρα μπορείτε να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις που θα έχουν και έναν μόνιμο πια χαρακτήρα. Οι μπερδεμένοι μέσα σε καταστάσεις διπλές θα είναι και αυτοί, που πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί καθώς με τόσους πλανήτες μέσα στον οίκο σας, μόνο σε αποκαλύψεις θα φτάσετε που όλο και κάποιος θα στεναχωρηθεί.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε κάνει κάτι σημαντικό τον τελευταίο καιρό μέσα στην ερωτική σας ζωή, και τώρα αναζητάτε μια ποιοτική σχέση. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν πόρτες για μια νέα ερωτική παρέα που θα σας γεμίσει όλα τα κενά. Οι εν σχέση θα καταφέρουν να ξεκολλήσουν από την ρουτίνα και να βρουν τρόπους που θα ανανεωθούν σαν ζευγάρι. Χρήματα που πλησιάζουν, θα σας δώσουν λύσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρώ Ιχθείς : Ο Κόσμος

Οι στόχοι σας, είναι διαφορετικοί από αυτούς που έχει το ταίρι σας. Μάλλον πρέπει να μιλήσετε άμεσα και να βρείτε αυτά που σας ενώνουν και πως θα λύσετε όλα αυτά που σας κάνουν και χάνεστε μέσα σε εντάσεις και λάθος συμπεριφορές. Οι μέρες θα δώσουν και οικονομική ενίσχυση! Σε μια πιο ήρεμη φάση είναι και οι ελεύθεροι Ιχθείς, που έχουν ήδη γύρω τους, πολλά φλερτ που μάλλον έχουν αρχίσει και τους τραβούν την δύσκολη προσοχή.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.