Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 14/10 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 14/10 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Μάλλον δεν μπορείτε να κάνετε τον άνθρωπο που αγαπάτε τόσο, να σας αγαπήσει και αυτός άλλο τόσο. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος! Στην δική σας την περίπτωση, έχετε πει ότι χρειαζόταν, και πλέον εκεί μπαίνει και μια τελεία. Τα άστρα είναι υπέρ σας, άρα μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, όλο και κάτι θα έχει αλλάξει! Εσείς που βιώνετε μια διπλή κατάσταση, πάρτε μια ώριμη επιτέλους απόφαση.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Η συμπεριφορά του ανθρώπου σας, σας έχει δυσαρεστήσει λίγο αυτές τις τελευταίες ημέρες. Μόνο μέσα από έναν σοβαρό διάλογο θα λυθούν τα προβλήματα. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα δουν πολλές φιλικές φιγούρες και κοινωνικούς γνωστούς να τους πλησιάζουν. Εσείς, έχετε πια την σχετική εμπειρία, άρα διαλέξτε αυτήν την φορά πιο ώριμα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Προσπαθείτε αυτόν τον καιρό, να σώσετε την ερωτική σας ζωή, από τα πολλά και εξωγενή προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Σε μια ανάλογη φάση, είναι και το συντροφικό σας ταίρι, που θέλει να μην απειλεί τίποτα τα συναισθήματα σας. Μερικοί του ζωδίου σας, που μένουν ο ένας μακριά από τον άλλον, την τελευταία εβδομάδα του μήνα αυτού, θα συναντηθούν για να μιλήσουν για μόνιμες αλλαγές στην πορεία τους. Το χρήμα σίγουρα σας βοηθάει. Μοιράστε το και ξοδέψτε το με προσοχή.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό σας τομέα, και που σας ανοίγουν πραγματικά τους ορίζοντες για κάτι νέο. Για αρχή ξεκινήστε με το να λύσετε τα πρακτικά σας θέματα και σε δεύτερη μοίρα, αφήστε τα ερωτικά σας, που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει τίποτα που στο τώρα να σας ενθουσιάζει. Ίσως από τον επόμενο μήνα, να σας έρθει κάποιος που μπορεί να σας συγκινήσει.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Πολλά τα θέματα που σας ενοχλούν! Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το συζητήσετε με τον άνθρωπο που έχετε σχέση. Οι αστρολογικές συνθήκες, θα σας ενισχύσουν για να βρείτε τις λύσεις, σε κάθε τομέα της ζωής της. Οι ελεύθεροι θα έχουν ερωτικές προκλήσεις που ίσως και κάτι να πιάσει την δύσκολη τους καρδιά. Χρήματα και οικονομικές ευκολίες σας περιμένουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Εσείς όλο κάποιον περιμένετε. Όλο κάτι ζητάτε από τους άλλους. Αυτό είναι μέγα λάθος και μάλλον σας κρατάει … μόνιμα καθηλωμένους σε ένα άγονο παρελθόν. Αν κάποιος τελικά ήθελε να κάνει κάτι για εσάς, θα το είχε κάνει. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε πολλές και ευχάριστες αλλαγές στην εργασία και στην οικογένεια σας. Αισθηματικά θέματα ξεκαθαρίσουν από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μετά. Εσείς από την μεριά σας, μην κάνετε κάτι τολμηρό.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.