Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 28/10 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Κυριακή 28/10 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Κάποιες όμορφες συζητήσεις, που έχετε τον τελευταίο καιρό με τον πρώην σας, ίσως και να γίνουν η αφορμή που θα σας δέσει και πάλι μέσα σε μια ερωτική σχέση. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει αυτήν την φορά να το βάλετε μέσα σε όρους που θα εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα έχετε μια νέα επαφή ίσως και μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, που θα γίνει σύντομα και ερωτική.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Το ότι η σχέση σας, έχει πολλά προβλήματα έχει να κάνει με το γεγονός, ότι ο άνθρωπος σας ακόμη δεν έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για να κλείσει τις όποιες δικές του προσωπικές – παράλληλες εκκρεμότητες. Από την δική σας την μεριά, ήδη σκέφτεστε να μιλήσετε και να βρείτε προτάσεις που μπορούν να λύσουν προβλήματα και να σας κάνουν πια ένα επίσημο ζευγάρι. Οι οικονομικές σας δράσεις, από τον Νοέμβριο θα έχουν θετικό αντίκτυπο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Είστε στα καλύτερα σας, και μάλλον τώρα έχετε διορθώσει και την άσχημη σας ψυχολογία. Το μόνο που πιθανόν να λείπει είναι ένας μόνιμος – ποιοτικός σύντροφος που θα μοιραστείτε την ζωή σας. Μέχρι ο Ήλιος να σας επισκεφτεί, κάτι όμορφο θα έχει μπει στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς και να έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει αγάπη μόνιμη δίπλα σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Έχετε τόσα πολλά να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, που έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει και η ερωτική σας σχέση και ένα ταίρι, που μόνιμα πια παραπονιέται. Τώρα που θα βάλετε σε μια σειρά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να δώσετε και την προσοχή σας σε καταστάσεις που θέλετε να βελτιώσετε. Ακόμη, εσείς που έχετε μια κατάσταση εκ του μακρόθεν, από τον Νοέμβριο θα καταφέρετε να συναντηθείτε.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ζωδια-ταρο-99

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Υπάρχουν τόσα πολλά άτομα, που αυτήν την περίοδο, σας θέλουν που εσείς δεν ξέρετε τι να κάνετε. Μην βιαστείτε, καθώς τα αστρολογικά του νέου μήνα, θα σας αποκαλύψουν και κάποιες καταστάσεις από το ερωτικό σας παρελθόν. Επίσης, μια παραπάνω προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε οικογένεια και οικονομικά θέματα, που θα σας διευκολύνουν σε πολλές καταστάσεις της παρούσας ζωής σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχει αυτήν την εποχή μια αμηχανία μέσα στην ερωτική σας ζωή, καθώς ούτε και εσείς ξέρετε πια τι θέλετε και ποιον. Από τον μήνα του Νοεμβρίου οι καλές συζητήσεις με όσους εμπλέκονται, θα σας φέρουν και πιο κοντά στις τελικές σας αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι έχουν και αυτοί νέα φλερτ γύρω τους, που όλο και κάποιο τελικά θα κεντρίσει την δύσκολη καρδιά τους. Από τα οικονομικά – επαγγελματικά σας, να περιμένετε μια μεγάλη έκπληξη, που θα σας λύσει πολλά από τα προβλήματα που έχετε τώρα!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.