Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 15/11 Β

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 15/11 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Αν και είστε από τα πιο ανυπόμονα ζώδια, αλλά τώρα ξέρετε ότι πρέπει απαραίτητα να κάνετε υπομονή, για να πάρετε και τις απαντήσεις που αναμένετε από τον σύντροφο σας. Εσείς που ζείτε χώρια εξαιτίας τρίτων καταστάσεων ή και λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων, να είστε σίγουροι ότι μέσα σε αυτό το έτος του λήγει, θα βρείτε λύσεις, που θα κλείσουν τους κύκλους της ταλαιπωρίας. Επίσης, μην αφήνετε την εργασία σας, που έχει να σας δώσει πολλά άμεσα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Αυτά που θέλετε να συμβούν εδώ και τώρα, είναι λίγο δύσκολο να σας τα προσφέρει το ταίρι σας, και έτσι όπως είναι εγκλωβισμένο, μέσα σε τρίτες καταστάσεις της δικής του ζωής. Εσείς δώστε λίγο παραπάνω χρόνο και θα δείτε ότι λύσεις θα έρθουν. Υπάρχει αγάπη μεταξύ σας ακόμη και αν στο τώρα, είστε και λίγο παγωμένοι. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν νέες γνωριμίες, που θα τους κάνουν να σκεφτούν μια ερωτική σχέση.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

chartomantia-087

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Είναι άσκοπο και δεν έχει ουσία, να μπλέκετε συνέχεια με άτομα, που δεν ξέρουν πώς να σας δώσουν χαρά. Ειδικά αυτά που σας έχουν στο παρελθόν πει ψέματα ή δεν σας έχουν προσφέρει τίποτα. Κάποια νέα γνωριμία, που έχει γίνει από τον κοινωνικό σας περίγυρο, ήδη έχει αρχίσει και σας κάνει να ψάχνετε για κάτι περισσότερο από μια φιλία. Στην δική σας την περίπτωση, σίγουρα ο έρωτας… θα σας περάσει με έρωτα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Έχετε αποφασίσει να φύγετε από αισθηματικές σχέσεις που μόνο σε ρίσκο βάζουν την ψυχολογία και την εικόνα σας. Ξέρετε μέχρι που μπορείτε να ανεχτείτε καταστάσεις και μάλλον έχει έρθει η ώρα για να το ανακοινώσετε εκεί που πρέπει. Επίσης, εσείς που είστε μέσα σε μια μεγάλη – σχέση ή και γάμο, καλό θα ήταν να σκεφτείτε με τον άνθρωπο σας κάποιες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ζωδια-ταρο-99

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Κοιτάτε όποιο άτομο σας πλησιάζει με μια υπερβολική καχυποψία, και αυτό είναι ένα κατάλοιπό από το ερωτικό σας παρελθόν, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να αποβάλλει. Με τον Δία και τον Ερμή, να επηρεάζουν στον αισθηματικό τομέα όλα τα ζώδια του αέρα, εσείς θα βρείτε ένα νέο ταίρι, που θα ταιριάζει στις προδιαγραφές σας. Επίσης, η οικογένεια σας, έχει κάποια περιουσιακά ζητήματα να σας συζητήσει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν θέλετε αυτόν τον καιρό να μπλέξετε σε ερωτικές σχέσεις … και σχετικές υποχρεώσεις. Είστε στα καλύτερα σας, και το μόνο που επιθυμείτε είναι να έχετε κοντά του φίλους και όλα τα πρόσωπα που αγαπάτε. Όλα τα υπόλοιπα τα έχετε ζήσει στο έπακρο, και τώρα απλά κάνετε μια παρατεταμένη αποτοξίνωση. Εσείς που είστε σε φάση έρωτα, με τον Δία – Ποσειδώνα να σας δίνουν τις καλύτερες τους όψεις, θα βρεθείτε μέσα σε δεσμεύσεις πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύετε.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.