Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 18/10 Β

taro-13

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 18/10 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Περνάτε μέσα από δύσκολες καταστάσεις αυτήν την εποχή και τώρα το μόνο που απομένει είναι και εσείς, να πάρετε την τελική σας απόφαση, για το που θέλετε να πάτε την ερωτική σας ζωή. Ειδικά, εσείς που έχετε μπλέξει για τον οποιονδήποτε λόγο, με διπλές καταστάσεις, μην μένετε μόνο μέσα αυτό βολεμένοι. Οι ανάδρομες κινήσεις των πλανητών μπορεί να σας φέρουν μέσα σε καταστάσεις … που θα σας εκθέσουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να στεναχωριέστε … καθώς όλα τα θέματα που αντιμετωπίζετε θα πάρουν σιγά – σιγά την λύση τους. Από τον κοινωνικό σας κύκλο, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις ερωτικών προτάσεων, που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Εστιάστε αυτό το καλό διάστημα και στα οικονομικά σας, που θα σας φέρουν πιο κοντά στην προσωπική σας ανεξαρτησία. Ταξίδια και σπουδές είναι και αυτά… μέσα στο μενού.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-090

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Δεν μιλάτε καθόλου πια για το παρελθόν σας … κα αυτό σίγουρα σας βοηθάει, για να διώξετε και όλες τις άσχημες αναμνήσεις σας. Από τα τέλη του μήνα αυτού, μερικοί θα δουν νέους έρωτες να περνάνε από μπροστά τους. Χρήμα και οικονομικές ανέσεις επίσης, σε αυτούς που έχουν αφοσιωθεί στην εργασία και στις επενδύσεις τους. Και η ψυχολογία σας … στα ύψη.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Θα πετάξετε από την χαρά σας με όλα αυτά … που γίνονται μέσα στην σχέση σας, και ειδικά τώρα που το ταίρι σας, έχει καταλάβει ότι πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα για εσάς. Ίσως και κάποιοι από εσάς, να βρεθούν και πολύ κοντά σε έναν γάμο. Μόνοι και χωρισμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να ανοίξουν περισσότερο τα μάτια τους, και να δουν τι κινείται γύρω τους. Θα Εκπλαγείτε. Μην αφήνετε και τα εργασιακά σας, σε χέρια άλλων.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Η εμμονή που έχετε με τον πρώην σας, τελικά σας σηκώνει πολλά και μεγάλα τείχη, για κάθε τι επόμενο που σας πλησιάζει. Εσείς είστε όμως αυτοί, που θα αποφασίσετε τι κρατάτε και τι αφήνετε να χαθεί. Μερικοί που έχουν αυτήν την εποχή διπλές καταστάσεις στην ερωτική σας καθημερινότητα, πιθανόν και να πιεστούν από τρίτες υποθέσεις για να δώσουν τις μόνιμες τους απαντήσεις.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Έχετε σκοπό από τον νέο μήνα, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που ήδη έχετε σκεφτεί να ολοκληρώσετε γύρω από αγορές ή μια επίσημη δέσμευση. Το θετικό είναι ότι ο φιλικός – συγγενικός σας κύκλος, σας υποστηρίζει σε όλα. Ακόμη και μερικοί, που έχουν απομακρυνθεί λόγω κάποιας παρεξήγησης θα έρθουν πιο κοντά. Νέοι έρωτες και για τους ελεύθερους, που πια έχουν βαρεθεί … την μοναξιά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.