Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 29/11 Β

tarw-kosmos

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Πέμπτη 29/11 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Πετάξτε από το μυαλό σας, όλα αυτά που σας πικραίνουν. Ενοχές και φοβίες δεν χωρούν μέσα στον Δεκέμβριο, που έχει για εσάς μεγάλα και σημαντικά δώρα στην αγάπη και στην οικονομική σας ζωή. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, θέλουν να βρουν τον τρόπο για να κερδίσουν την καρδιά ενός ατόμου, που τώρα τελευταία έχει μπει στην καθημερινότητα τους. Οι ευκαιρίες πάντως θα δοθούν…και θα έχει όλο αυτό πολύ ενδιαφέρον!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Χρειάζεται πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας, και σε δεύτερη φάση να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Σίγουρα κουβαλάτε πολλά από το παρελθόν σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεστε. Τώρα που ο Αφροδίτη και Ερμής, θα έρθουν πάνω σας, εσείς θα έχετε και την οικονομική άνεση να κάνετε πράματα για όλους τους τομείς της ζωής σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Έχετε αυτόν τον καιρό δώσει μεγάλη βαρύτητα στην εργασία και τις δημόσιες σας επικοινωνίες – σχέσεις. Είναι μια προσωπική σας προσπάθεια για να ξεφύγετε από όλες αυτές τις παλιές και άσχημες ερωτικές αναμνήσεις. Σίγουρα από τα μέσα του μήνα, όλο και κάποιο νέο πρόσωπο θα σας τραβήξει την προσοχή. Επίσης εσείς που έχετε δεσμό εξ αποστάσεων, έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Στο βάθος της ψυχής σας ακόμη πονάτε για όλα αυτά που έχουν γίνει και σας αδίκησαν από τον πρώην ερωτικό σας σύντροφο. Αυτό να το προσέξετε καθώς τα ανάδρομα αστρολογικά θα σας τον φέρουν και πάλι μπροστά σας, την δεύτερη εβδομάδα του μήνα, και που θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Εσείς δεν ξεχνιέστε. Από τα οικονομικά σας να περιμένετε αλλαγές θετικές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ζωδια-ταρο-99

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Δεν είστε ακόμη σε διάθεση, για να μπείτε σε έναν νέο αισθηματικό δεσμό. Η ψυχολογία σας, δεν σας βοηθάει και τώρα πιο πολύ έχετε ανάγκη την συντροφιά των καλών σας φίλων και οικογένειας. Από εσάς που είστε ήδη μέσα σε μόνιμες σχέσεις, από τον Δεκέμβριο πολλοί θα είναι αυτοί, που θα αρχίσουν να κάνουν και σκέψεις για γάμο. Πριν από όλα αυτά θα πρέπει, να κλείσετε τους δρόμους για το παρελθόν και να πολλαπλασιάσετε τα έσοδα σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Με όλη αυτήν την ερωτική εμπειρία που έχετε, σίγουρα φταίτε που και τώρα έχετε πέσει σε κάποιον λάθος σύντροφο. Φυσικά και είναι στο χέρι σας, να διορθώσετε καταστάσεις ή και να τις τερματίστε. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου σε Αιγόκερω, θα φέρουν στους εργένηδες και τους χωρισμένους, νέα πρόσωπα! Επίσης, εσείς που έχετε εμπλακεί σε διπλές ερωτικές διαδρομές, τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο για να επιλέξετε τι και ποιο τελικά αγαπάτε. Ξέρετε ότι όλα τα άλλα, είναι μόνο καθυστερήσεις και δικαιολογίες χωρίς ουσία και νόημα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.