Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 05/10 Β

taro

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 05/10 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη

Έχετε τσακωθεί για ακόμη μια φορά με τον άνθρωπο σας, και αυτό τώρα κρατάει πολύ καιρό, και μάλλον πολύ περισσότερο από το σύνηθες. Αφού αγαπιέστε μην το τραβάτε χρονικά ακόμη το σκοινί. Βάλτε τον εγωισμό σας στη άκρη, επικοινωνήστε και θα δείτε ότι όλα μπορούν να διορθωθούν. Όσοι είναι μόνοι, θα βρεθούν σε στενή και έντονη πολιορκία … που θα τους κάνει να δώσουν κάπου τελικά την θετική τους απάντηση.
Αστρολογική εύνοια : 4/5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος

Δεν σας νοιάζει καθόλου τι γίνεται μέσα στην ζωή την προσωπική … του πρώην σας. Αυτόν όμως τον νοιάζει τι εξελίσσεται μέσα στην δική σας. Κάποιοι κοινοί σας γνωστοί, θα έχουν νέα του και θα σας τα μεταφέρουν. Είστε κάτω από την πίεση της ανάδρομης Αφροδίτης που θα σας φέρει δεύτερες ευκαιρίες. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει σίγουρα θα είναι προσεχτικοί στο πολλαπλάσιο. Επίσης, μην αφήνετε την εργασία σας, στα χέρια άλλων. Μια οικογενειακή σας υπόθεση θα λήξει υπέρ σας άμεσα.
Αστρολογική εύνοια : 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Δύναμη

Ότι σας κοιτά, δεν σημαίνει ότι θέλει και κάτι ερωτικό από εσάς. Είστε καιρό μόνοι σας, και μάλλον τα πάντα τα βλέπετε μέσα από ένα λάθος πρίσμα. Το καλό είναι ότι οι ζωδιακές σας μετοχές έχουν ανέβει και τώρα κάτι νέο θα σας τραβήξει την προσοχή. Μερικοί, ίσως και να κάνουν την προσωπική τους προσπάθεια να τα βρουν με τον πρώην σύντροφο – σύζυγο τους.
Αστρολογική εύνοια : 4/5

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Δεν ξέρετε, αυτή η νέα γνωριμία που έχετε κάνει, έχει κάτι σοβαρό για εσάς, ή απλά είστε μέσα στο καλάθι με τους πολλούς. Μέσα στον μήνα αυτόν, που θα έρθετε πιο κοντά, οι απορίες σας όλες θα λυθούν… και οι τελικές αποφάσεις θα είναι μόνο δικές σας. Μερικοί, έχουν ήδη τις προτάσεις έτοιμες και καλούνται να συμφωνήσουν για την έναρξη μια νέας σχέσης.
Αστρολογική εύνοια : 4/5

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας

Είστε το απόλυτο ικανοποιημένοι με την τροπή που έχει πάρει τώρα η ζωή σας. Είστε καλύτερα οικονομικά, δεν έχετε οικογενειακά βάρη και μια νέα αγάπη, έχει προβάλει στον δρόμο σας. Είστε άξιοι άνθρωποι και πολύ έξυπνοι, άρα όλα αυτά μπορείτε να τα βάλετε σε μια σειρά, και να δώσετε το μάξιμουμ σας, για να τα ευχαριστηθείτε. Επίσης, τα αστρολογικά του μήνα θα δώσουν και πολλές εύκολες και γρήγορες επανασυνδέσεις εραστών.
Αστρολογική εύνοια : 5/5

ταρώ Ιχθείς : Ο Τροχός της Τύχης

Αλλού είναι το μυαλό σας, και αλλού είναι το κορμί σας. Αυτό είναι μια λάθος κατάσταση που σας συμβαίνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που όμως τώρα έχει έρθει και το σωστό χρονικό διάστημα, για να δώσετε λύσεις μόνιμες. Δεν μπορείτε πια να χωρίζεστε σε δύο μέρη. Κάποιος στο τέλος θα πικραθεί. Εσείς που είτε έχετε τώρα χωρίσει ή είστε μεγάλο χρονικό διάστημα ελεύθεροι, θα νιώσετε νέα δέλεαρ να σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια : 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.