Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 28/09 Β

tarw-kosmos

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Παρασκευή 28/09 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχει κάποια τρίτη προσωπικότητα, από την δική σας την μεριά, και ενοχλεί τον δεσμό σας, μάλλον θα πρέπει να της βάλετε και κάποιο όριο. Είτε αυτός είναι φίλος, είτε συγγενείς εσείς δεν θα επιτρέψετε μπερδέματα.
Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε μια είδηση από το άτομο που θέλετε, αλλά έχετε καιρό να ακούστε – δείτε. Έχει πλέον αποδεσμευτεί από το παρελθόν του, και τώρα μπορείτε εσείς οι δύο να κάνετε κάτι.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Δεσμευμένοι : Θέλετε να δείτε τα πραγματικά συναισθήματα, που έχει μέσα στην καρδιά του ο άνθρωπος σας. Αυτό δεν είναι και κάτι που αποδεικνύεται με λόγια αλλά με πράξεις. Σίγουρα θα τις δείτε, και θα δικαιωθείτε.
Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Εσείς που είστε τόσο απασχολημένοι, αυτόν τον καιρό, από τα οικονομικά – επαγγελματικά σας θέματα, μάλλον δεν έχετε κάν δει ότι, από αυτούς τους χώρους που κινείστε, υπάρχουν άτομα που σας θέλουν αισθηματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Δεσμευμένοι : Δεν μπορούν όλα να γίνουν με τον τρόπο που θέλετε μέσα σε αυτήν την σχέση. Σίγουρα και οι δύο σας, σαν σύντροφοι είστε πολύ έντονες προσωπικότητες. Μόνο μέσα από το πέρας του χρόνου, θα έρθετε πιο κοντά.
Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες μέσα στο μυαλό σας, για αυτά που σας λέει κάποιος υπό την μορφή του φλερτ. Δεν χρειάζεται όμως να έχετε άγχος για αυτό, καθώς οι επόμενες ημέρες, θα φέρουν και τις δράσεις.

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Υπάρχει ένα έντονο – αρνητικό κλίμα, μέσα στον δεσμό σας, και αυτό οφείλεται στον σύντροφο σας που ακόμη δεν έχει πάρει τις καταλυτικές του αποφάσεις, για μα λήξει τις υποθέσεις του με το παρελθόν.
Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Εσείς που έχετε μια ερωτοφιλία να σας ταλαιπωρεί, να είστε σίγουροι, ότι από τον Οκτώβριο πολλά θα αλλάξουν. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν πολύ.

taro-zodia-76

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Οι μέρες μέσα στον νέο μήνα, θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στο ταίρι σας, που έχει κάποιες ερωτικές εξομολογήσεις – προτάσεις να σας κάνει. Κάποιοι πιθανόν και να έχουν μια αναπάντεχη πρόταση γάμου.
Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Έχετε απέναντι σας, τον πρώην σας που θέλει να σας έχει και πάλι πίσω – μέσα στην ζωή του, αλλά με τους όρους τους δικούς του. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον δεν θα το δεχτείτε.

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι : Το δύσκολο σας ταίρι, έχει καταλάβει, ότι δεν υπάρχει κάποιος πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να σας πλησιάσει περισσότερο, από το να σας μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά για τις προτάσεις και τις προθέσεις του.
Ελεύθεροι – Χωρισμένοι: Μην ακούτε όλους τους άλλους γύρω σας, που σας μιλούν και σας φέρνουν νέα – σχόλια, για τον πρώην σας. Μπορεί κάποιοι να λειτουργούν βάση δόλου και ζήλιας. Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά να μην ισχύει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.