Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 22/12 Β

taro-sex

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 22/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Έχετε κλείσει την πόρτα στο παρελθόν σας, και τώρα θέλετε να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά, που θα μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας και να κατακτήσει το μυαλό σας. Σίγουρα στους κύκλους σας, υπάρχουν πολλοί επίδοξοι μνηστήρες, αλλά ακόμη όχι κάτι αξιόλογο. Από εσάς, που ήδη είστε μέσα σε σχέσεις, κάποιοι από τις ερχόμενες εβδομάδες, θα σκεφτούν να πάνε και πιο κάτω, σε μόνιμες – επίσημες δεσμεύσεις, ίσως και οικογένεια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Τα ζητήματα που έχετε να λύσετε αυτήν την χρονική περίοδο είναι λίγα, και μέχρι να λήξει ο Δεκέμβριος, όλα θα έχουν τακτοποιηθεί. Σαφώς, και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ένα σημαντικό πρόβλημα μέσα στην αισθηματική σας σχέση, που είναι και κυρίως ευθύνη … του συντρόφου σας, για να το ισορροπήσει. Χρήματα, από κάπου που περιμένετε, έρχονται σύντομα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Το οικογενειακό κλίμα, δεν είναι και το καλύτερο αυτές τις ημέρες, και αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν που τώρα τελευταία … έχει και πάλι εμφανιστεί. Ίσως και με μια αληθοφανή δικαιολογία. Εσείς που ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα, και να μην ρισκάρετε σε καμία των περιπτώσεων την ήδη καλή και στρωμένη σας ζωή και πραγματικότητα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Εσείς δεν θα δώσετε πουθενά εξηγήσεις και αναφορά, και πόσο μάλλον για το ερωτικό σας παρόν. Υπάρχει σίγουρα πολύς κόσμος που θέλει να σας κερδίσει αλλά και κάνει ερωτήσεις. Εσείς που είστε και από τα πιο έξυπνα ζώδια, ειδικά κάτω από την πανσέληνο, προσέχετε τι λέτε … και που το λέτε. Όλα τα ζώδια της γης, έχουν την εύνοια και για νέες επαγγελματικές δράσεις και προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Τα οικονομικά – επαγγελματικά – οικογενειακά σας, θα λάβουν τέλος και μάλλον τώρα θα έχετε και πού ελεύθερο χρόνο για να δείτε και πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή. Μερικοί που ακόμη είναι μόνοι, πιθανόν και να δεχτούν να ξεκινήσουν κάτι με τον άνθρωπο που κάποτε μοιράστηκαν μια ιδιαίτερη φιλία. Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις, αυτές οι γιορτές … θα σας μείνουν αξέχαστες!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-fotia

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Μόνο δέκα ημέρες, έχουν μείνει για να αλλάξει η χρονιά! Αυτό είναι και ένα ισχυρό κίνητρο, για το ποσειδώνιο ζώδιο σας, για να κάνει ότι μπορεί άμεσα, για να λυθούν προβληματικές καταστάσεις ερωτικές και εργασιακές. Εσείς που θα ταξιδέψετε για να δείτε τον άνθρωπο σας, ίσως και στον προορισμό να σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ίσως και μια δεσμευτική πρόταση. Επενδύσεις και μεγάλες αγορές, θα πρέπει να περιμένουν τον Ιανουάριο, που και αστρολογικά …. θα είναι απείρως καλύτερα πάνω σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.