Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 24/10 Β

osiris-tarw

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 24/10 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Κόσμος

Κάποιες τελευταίες συζητήσεις, που έχει κάνει το ταίρι σας, με εσάς και το οικείοι σας περιβάλλον, δείχνουν ότι πλέον είναι σε κάθε επίπεδο έτοιμος, για να κάνει ένα επόμενο βήμα στα σοβαρά. Πλέον είστε και εσείς σε μια φάση ζωής, που μπορείτε να βασιστείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος, και να αποφύγετε τα όποια λάθη. Επίσης, μην χαλαρώνετε καθόλου … από τις οικονομικές σας επενδύσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Αρχιερέας

Δεν είστε και στην καλύτερη σας δυνατή φάση, καθώς όλα μέσα στην ζωή σας, έχουν γίνει ένα απόλυτο μπέρδεμα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει από την δική σας μόνο πλευρά, να το λήξετε. Άτομα και καταστάσεις … που δεν έχουν κάτι καλό και αξιόλογο να σας προσφέρουν, ίσως και να πρέπει να τα επαναξιολογήσετε και να κρατήσετε μόνο ότι και όποιον αξίζει. Αυτό έχετε την ισχύ του, και για τις τωρινές σας συνεργασίες. Μην φορτώνεστε περισσότερο από τις προσωπικές σας αντοχές.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-090

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Βήματα μεγάλα κάνει κάποιος, και πάλι για να σας κατακτήσει. Ίσως μια παλιά σας αγάπη, που δεν κατάφερε σε παλιότερους χρόνους, να σας κερδίσει. Με τα αστρολογικά δεδομένα, θα σας βοηθήσουν αυτήν την φορά και πιο εύκολα να αποκωδικοποιήσετε τις προθέσεις όλων. Εσείς που έχετε ήδη έναν στρωμένο δεσμό, πριν να λήξει αυτό το έτος, θα σας προκύψουν προτάσεις γάμου. Ταξίδια μικρά και μεγαλύτερα είναι και αυτά … μέσα στο επόμενο πρόγραμμα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Την καρδιά σας, την έχετε δέσει και δεν θέλετε ξανά να την εμπιστευτείτε σε κανενός τον έρωτα. Είναι μια ιδιαίτερη εποχή για εσάς και την αισθηματική σας ζωή, που πρέπει σίγουρα να είστε άκρως προσεχτικοί. Οι καταστάσεις αλλάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να τις αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς στα εργασιακά σας, θα έχετε μεγάλη άνοδο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Σελήνη

Θα προκύψουν επαφές, από τον κύκλο σας, που θα έχουν ερωτικές αποχρώσεις. Ήδη εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε δει κάποιες ματιές περίεργες, αλλά θέλετε να έρθουν και οι επόμενες κινήσεις, για να είστε απόλυτα σίγουροι. Με τους δεσμευμένους να μιλούν για επόμενα βήματα, καλό θα ήταν να κλείσουν πρώτα όλους τους πιο παλιούς κύκλους, έτσι ώστε … να μην υπάρξουν εκπλήξεις προσεχώς.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-fotia

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν σας νοιάζει καθόλου, που εσείς είστε ακόμη μόνοι σας και ο πρώην έχει περάσει σε μια δέσμευση. Εσείς ξέρετε για ποιον λόγο χωρίσατε και ευτυχώς τώρα πια ξέρετε πώς να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον. Εσείς που είστε στα καλά σας με τον σύντροφο σας, οι μέρες θα δώσουν έναν πιο ευχάριστο κλίμα που μπορεί να σας βάλει σε διάφορες σκέψεις για το άμεσο μέλλον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.