Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/10 Α

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/10 Α

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα ξεκινάτε ένα άλλο εγχείρημα ή μία σκέψη και πραγματικά δεν σας εμποδίζει τίποτα. Δείχνετε ότι έχετε μεγάλη δύναμη στην αναζήτηση αυτού που χρειάζεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υποδειγματικές σας δεξιότητες επικοινωνίας για να ανοίξετε πόρτες και να δημιουργήσετε πραγματικές αλλαγές εκεί όπου άλλοι έχουν αποτύχει. Ωστόσο, στις προσωπικές σχέσεις είναι σημαντικό να ελέγξετε αν επιβάλλετε τις απόψεις σας σε άλλους.

Μιλάτε συχνά για το μυαλό σας; Εάν ναι, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε αυτές τις συνήθειες, ώστε να απολαμβάνετε μια όμορφη σχέση με την αγαπημένη σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επεκτείνω γρήγορα την επιτυχία μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα προχωράτε προς την χαλάρωση και την ηρεμία. Μπορεί να ενεργείτε μοναχικά, αλλά είναι καιρός να ερευνήσετε και να λάβετε καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας. Μπορεί να συναντήσετε έναν εμπνευσμένο φίλο ή δάσκαλο και με τη βοήθειά του να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες του εαυτού σας. Επαγγελματικά, είναι μια υπέροχη εβδομάδα. Βάλτε φωτιά στο μονοπάτι σας και μην φοβάστε να ταρακουνήσετε τον κόσμο και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Σίγουρα θα αναδυθείτε ως ηγέτης. Μπορεί να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα, λαμβάνοντας συμβουλές από ένα μεγαλύτερο σε ηλικία και πιο σοφό άτομο.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι αυτόπτης μάρτυρας της έντονα φωτισμένης καρδιάς μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα να είστε προετοιμασμένοι για αντιξοότητες αλλά να είστε αισιόδοξοι για τις καταστάσεις που περνάτε. Υπάρχει πιθανότητα η αλλαγή να σας έχει προκαλέσει στρες. Στη ζωή σπάνια όλα πηγαίνουν «ακριβώς» σύμφωνα με το σχέδιο. Αυτά τα περιστατικά είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεστε στη ζωή. Αφήστε τον καλύτερο εαυτό σας να χειριστεί την κατάσταση ή το μέρος του εαυτού σας όπου βρίσκεται ο φόβος. Αφήστε το πεπρωμένο να κάνει τον απολογισμό του. Μην αντισταθείτε στην αλλαγή, μην προσπαθήσετε να σταματήσετε τα γεγονότα από την πορεία τους.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σε κάθε στροφή επεκτείνομαι.

tarw-zwdia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι θα τελειώσει κάτι σημαντικό. Να είστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Τίποτα στη ζωή δεν είναι μόνιμο, καλύτερα να συγκεντρωθείτε. Ίσως έχετε φτάσει στον πάτο, ο κόσμος σας ρίχνει όλη τη σαβούρα… Αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ασχολείστε με αυτό, να λυπάστε για τον εαυτό σας. Απλώς σηκωθείτε, ξεσκονίστε τον εαυτό σας και επιστρέψτε εκεί που ήσασταν. Όσον αφορά την καριέρα, μπορεί να βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο ή να νιώσετε ότι ο χρόνος σε τρέχοντες ρόλους τελειώνει. Μπορεί να διακόψετε τους δεσμούς σας.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι κάθε ημέρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν την ανάγκη να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε θρήνο ή διαμαρτυρίες. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να αναλάβετε δράση και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας για να μην σας παραλύσουν, να τους αναγνωρίσετε και να τους αντιμετωπίσετε. Εάν κάτι δεν προχωρά, ίσως είναι καιρός να κάνετε στροφή. Αξιολογήστε και πάλι την κατάσταση, δείτε εάν είναι σημάδι ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να πετύχετε μόνοι σας, εάν βρείτε τη δύναμη και τη διαύγεια για να προσηλωθείτε στους στόχους σας.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διαλέγω το ποιος γίνομαι και τρέχω προς αυτό με πεποίθηση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zvdia-zwdia-tarw

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αν σπουδάζετε, κάντε ένα διάλειμμα και αφήστε το μυαλό σας να ανακάμψει. Μπορείτε να πάτε διακοπές, να κοιμηθείτε ή να απολαύσετε το Netflix. Εστιάστε στη βασική φροντίδα του εαυτού σας, ειδικά εάν αισθάνεστε άγχος. Κάνετε απλά πράγματα: Αναπνεύστε, τεντωθείτε, πάρτε έναν υπνάκο, πιείτε νερό. Σταματήστε και απολαύστε ένα φλιτζάνι τσάι. Βασικά, ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε τον χώρο σας. Να επιδιώξετε την αποκατάσταση της ψυχικής σας ενέργειας ή να προετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου την άδεια να ανακάμψει.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00