Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/10 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/10 Β

Ταρώ 12-18/10 εβδομαδιαία πρόβλεψη Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα φαίνεστε λίγο μπερδεμένοι. Ίσως διαβαίνετε χωρίς κάποιο σκοπό το μονοπάτι της ζωής. Δεν έχετε αίσθηση κατεύθυνσης, δεν γνωρίζετε πού βρίσκεται ο στόχος σας. Παράλληλα, μπορεί να έχετε προβλήματα δέσμευσης: Δεν είστε σίγουροι εάν πρέπει να απομακρυνθείτε από μια σχέση ή να μείνετε δίπλα στον αγαπημένο σας. Μερικές φορές, είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά είναι το καλύτερο που πρέπει να κάνετε σε αυτή την κατάσταση. Καταλάβετε ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάντα μία καλή κατάληξη στη ζωή. Ο Θεός να σας ευλογεί!

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απομακρύνομαι από την αρνητικότητα, επέλεξα μια επαναστατική πράξη αγάπης του εαυτού μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Με τόσα θέματα μπροστά σας, δεν καταλήγετε πού πρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας ή πώς θα τα κάνετε όλα! Η απάντηση; Διαμερισμός. Αφήστε τον έλεγχο και δεχθείτε βοήθεια. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι αναλώνεστε σε μια εργασία που δεν θα σας εξυπηρετήσει μακροπρόθεσμα. Ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο και προσπάθεια βάζετε, δεν θα κερδίσετε. Είναι καλύτερο να τα ξεφορτωθείτε όλα και να φύγετε. Προτιμήστε να κάνετε ό,τι πραγματικά θέλετε, από να ξοδέψετε ενέργεια για κάτι που δεν αξίζει τον χρόνο σας.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απελευθερώνω τους περιορισμούς, εμπιστεύομαι το σύμπαν να με βοηθήσει να στραφώ στα απαραίτητα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ 12-18/10 εβδομαδιαία πρόβλεψη Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας συμβουλεύουν να διατηρήσετε τα συμβατικά, τυπικά όρια. Αντί να είστε εφευρετικοί αλλά να παραβιάζετε κανόνες, εξοικειωθείτε με παραδόσεις και πεποιθήσεις ή συστήματα που υπάρχουν ήδη. Επίσης, ένας μέντορας ή διδάσκαλος μπορεί να μπει στη ζωή σας και να μάθετε τις απαραίτητες αξίες από αυτόν. Οι κάρτες προτείνουν να επαναφέρετε και οικογενειακά έθιμα που παραμελούνται, αντί της καινοτομίας και παραγκώνισης των παραδόσεων.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου, η υψηλότερη καθοδήγησή μου έχει τις ρίζες της στην πίστη.

xartomanteia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας δίνουν χαρωπό και ανέξοδο κοινωνικό χρόνο… Και λένε ότι είστε ερωτευμένοι! Θα υπάρξουν καλές στιγμές που θα γιορτάσετε, με τη μορφή αρραβώνων ή γάμου είτε τον ερχομό ενός μωρού. Κάποιοι μπορεί να λάβουν μια ανταμοιβή ή προαγωγή στη δουλειά σας. Δυσκολευόσασταν να πετύχετε τα τελευταία χρόνια; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον, γιατί οι προβληματισμοί για τα χρήματα θα τελειώσουν! Δεν έχει σημασία πώς, αυτή η νίκη είναι μια σίγουρη αφορμή για να ενθουσιαστείτε! Καλές στιγμές είναι μπροστά σας. Είστε έτοιμοι να γιορτάσετε;

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Συνδέομαι με αυτή την ιερή αδελφότητα, σε αυτή την εκτεταμένη εμπειρία της διορατικότητας στον χρόνο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9

Ταρώ 12-18/10 εβδομαδιαία πρόβλεψη Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προμηνύουν μια νέα αρχή. Είναι μια σπίθα. Μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας ιδέας, μια ξαφνική ώθηση να κάνετε κάτι, να δημιουργήσετε κάτι, να πείτε κάτι. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική ενέργεια και το πάθος σας, για να κάνετε τα πρώτα βήματα και να ξεκινήσετε αυτό το έργο. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης πως θα υπάρξει μια στιγμή μεγάλης έμπνευσης και παρακίνησης, για μια συγκεκριμένη ιδέα ή πάθος. Τα μάτια σας έχουν ανοίξει σε έναν εντελώς νέο κόσμο, είστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας.

Είναι επίσης καλή στιγμή για τη δημιουργία νέων σχέσεων.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σπέρνω το λαμπρό μου μέλλον, με τις ρίζες της έμπνευσης και της δημιουργικότητας.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα θα μπορείτε να δείτε το έργο του πεπρωμένου… Την ύφανση των νημάτων της ζωής να συνδέονται! Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο Τροχός του Πεπρωμένου ακολουθεί τους ρυθμούς του Σύμπαντος: Τους κύκλους που υπακούμε και ζούμε, όλα όσα δεν μπορούμε να ελέγξουμε, μέχρι να πάρουμε τα βαθύτερα μαθήματα για την Ψυχή. Οι κάρτες σηματοδοτούν μια εποχή μετάβασης, από τον έναν τύπο τύχης στον επόμενο. Οι προσωπικές σας σχέσεις, τα εγχειρήματα και η καριέρα σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται, ακόμα κι αν προηγουμένως δεν υπήρχε ελπίδα.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σε κάθε στροφή επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia