Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 16-22/11 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα θα είστε σε επαφή με τη διαίσθησή σας και θα βρείτε απαντήσεις μέσα σας. Θα κάνετε ένα διάλειμμα από την πολυάσχολη, για ένα ταξίδι αυτογνωσίας και εσώτερης σοφίας. Άτομα θα σας προσεγγίσουν για να πάρουν τις συμβουλές σας. Το να περάσετε χρόνο μόνοι με τις σκέψεις σας, θα είναι χρήσιμο. Ένας δάσκαλος μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας ως μέντορας, για να ενισχύσει τη συνείδησή σας. Όσοι αγαπούν, θα βιώσουν τη βαθιά ψυχική σύνδεση που αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου. Εάν είστε ελεύθεροι, οι κάρτες δείχνουν ότι μπορεί να ερωτευτείτε έναν φίλο.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Έντονο Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω την έντονα φωτισμένη καρδιά μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν δύο τύπους συγκρούσεων: Τις εξωτερικές και τις εσωτερικές. Οι πρώτες αφορούν το περιβάλλον σας, που θα διέπεται από προκλήσεις. Δεν θα επιβραδύνουν την πρόοδό σας μεμονωμένα αλλά σε συνδυασμό, καθώς θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Οι δεύτερες θα εκδηλωθούν ως μια σκληρή ηθική επιλογή, που το μυαλό παλεύει την καρδιά και μαζί αντιτίθενται στη συνείδηση. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι οι συγκυρίες είναι εναντίον τους. Μην αφήσετε τίποτα να σας εκτρέψει από τους στόχους σας. Πάντα μπορείτε να αντεπεξέλθετε, με όπλο την εσωτερική σας φλόγα. Αντί να τη χρησιμοποιείτε καταστροφικά σε συγκρούσεις και διαμάχες, αξιοποιήστε τη εποικοδομητικά.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανατέλλουμε μαζί με περισσότερη αρμονία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia

Ταρώ εβδομαδιαία 16-22/11 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή η εβδομάδα αφορά τη σίγαση όλων των περισπασμών, όλων των φωνών μέσα και έξω από το μυαλό σας. Μπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποκλείσετε κάποια άτομα, να διακόψετε φιλίες και να παύσετε κάποιες συνομιλίες. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας, κάντε μια «ηλεκτρονική» αποτοξίνωση. Αποφύγετε να παρακολουθείτε εμμονικά τις ειδήσεις και να ανανεώνετε συνεχώς τα προφίλ σας στο διαδίκτυο. Είναι φυσικό να θέλετε λίγη ηρεμία, να θέτετε όρια και να ενημερώνετε τον κύκλο σας ότι δεν θέλετε να σας απασχολήσει. Αλλά μόλις βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε, βγάλετε το κεφάλι από την άμμο και επιστρέψτε στον «πραγματικό» κόσμο! Επίσης, θα σας ωφελήσει να αρχίσετε ή να συνεχίσετε μια πρακτική διαλογισμού. Χρειάζεται χρόνος για να διεισδύσετε στο υποσυνείδητό σας, να εξασκηθείτε στο να κατευνάζετε τις σκέψεις που σας απασχολούν.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Όταν τυφλώνομαι από το άγνωστο, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου για να βρω το φως.

xartomanteia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα στραφείτε στην κατανόηση του εαυτού σας. Με τον προσωπικό σας ηθικό κώδικα, ανακαλύψτε τι εκτιμάτε στη ζωή για να την φτάσετε σε αρμονία και ισορροπία. Όσοι είναι σε σχέση, θα περιτριγυρίζονται από αγάπη και ζεστασιά. Κάποιοι πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα. Μπορεί να αισθάνεστε αβέβαιοι για καταστάσεις ή άτομα στη ζωή σας, για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτές είναι σημαντικές προκλήσεις, γι’ αυτό αποφύγετε την εύκολη επιλογή. Να συλλέγετε όλα τα στοιχεία πριν λάβετε τη σωστή απόφαση. Ακόμα κι αν φαίνεται δύσκολο αυτό το μονοπάτι, θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερα πράγματα.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 16-22/11 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υποδεικνύουν μια κλειστή καρδιά. Φαίνεται ότι έχετε σηκώσει πολλά τείχη γύρω σας, για να προστατευτείτε από όσα αντιλαμβάνεστε ως κινδύνους. Εάν σπάσουν ξαφνικά, θα είναι επώδυνο… Αλλά όσο παραμένουν, γίνονται ισχυρότερα και η πίεσή τους αυξάνεται μέχρι να διαρραγούν από μόνα τους. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από όλα τα εμπόδια. Επίσης, ίσως αυτή την εποχή αποφεύγετε σκόπιμα την αλήθεια. Αν κάποια άποψή σας έχει αποδειχθεί λανθασμένη, δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Θα νιώσετε καλύτερα αν αποδεχτείτε την αλήθεια και προχωρήσετε!

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Άσπρο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Όταν τυφλώνομαι από το άγνωστο, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου για να βρω το φως.

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα θα έχετε εσωτερική δύναμη και θάρρος. Θα μπορείτε να συγχωρήσετε κάποιον που σας έχει προκαλέσει κακό. Θα έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τη λαγνεία, αν το θεωρήσετε σωστό και πρέπει να το κάνετε. Επιλέξτε να δώσετε αγάπη, στο άτομο που φέρνει μίσος και φόβο στην κατεύθυνσή σας. Έχετε δύναμη, η καθαρή καρδιά σας είναι ένας φάρος φωτός για τους γύρω σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ηρεμήστε το πνεύμα σας και εκπέμψτε τη δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας. Ένας Λέων θα σας παράσχει βοήθεια και στήριξη.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκπέμπω συνειδητά τη δύναμη και τη συμπόνια μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00