Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Β

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα φροντίστε τον εαυτό σας: Το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας. Σηκωθείτε νωρίς, ασκηθείτε, να επιλέγετε θρεπτικά τρόφιμα και να ξεκουράζεστε αρκετά. Αν αισθανθείτε κάποια αδιαθεσία, να ζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια. Είναι καλή στιγμή να κάνετε και ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα: Πάρτε λίγες μέρες άδεια από τη δουλειά και καθίστε στο σπίτι, χαλαρώστε και περάστε χρόνο με τον εαυτό σας. Πρέπει να μείνετε μακριά από τη συνηθισμένη φασαρία για να αναζητήσετε απαντήσεις… Δεν είναι ώρα για εξωστρέφεια, είναι καιρός να στραφείτε μέσα σας για να βρείτε λύσεις.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Μπεζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου την άδεια να χαλαρώσει και να θεραπευτεί.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή η εβδομάδα δίνει έμφαση στην ερωτική σας ζωή! Οι κάρτες προβλέπουν υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Οι Σκορπιοί που δεν έχουν σχέση, θα βρουν την αδελφή ψυχή τους. Όσοι είναι δεσμευμένοι, θα εκτιμήσουν την αγάπη και ευτυχία που τους προσφέρει η σχέση τους. Οι κάρτες υποδεικνύουν επίσης ότι τώρα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Ίσως νιώσετε να ταλαντεύεστε, σαν να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά… Αλλά σίγουρα θα καταλήξετε στη σωστή επιλογή. Ένα άτομο στο ζώδιο των Διδύμων θα σας παράσχει βοήθεια και στήριξη.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φούξια
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή για βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να γνωρίσετε τη φωτιά που καίει μέσα σας! Αποκτήστε επαφή με τη φωτεινή σπίθα της έμπνευσης, τις φλόγες που διανοίγουν τα μονοπάτια που θα βαδίσετε, την πύρινη ενέργεια που παράγουν όσα θέλετε με πάθος. Αυτά είναι η κινητήρια δύναμή σας, αυτά σας κάνουν αυτό που είστε. Κάποιοι θα έχετε απίστευτη έμπνευση και ενθουσιασμό, για την επιδίωξη μιας νέας ιδέας ή ενός έργου. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική ενέργεια και το πάθος σας, για να κάνετε τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, η περίοδος αυτή ευνοεί τη δημιουργία νέων σχέσεων.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Προετοιμάζω το λαμπρό μέλλον μου με έμπνευση και δημιουργικότητα.

zwdia-66

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή η εβδομάδα είναι μια φάση κάθαρσης: Η στιγμή όπου η «σελίδα» σας καθαρίζει και μπορείτε να ξαναρχίσετε, με όλα τα χρέη σας να ξεκαθαρίζουν και χωρίς να ανησυχείτε για κάτι. Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν αυτοέλεγχο, να σκεφτείτε τα μαθήματα που έχετε πάρει από τη ζωή και να εξελιχθείτε. Κάποιοι πρέπει να ανταποκριθείτε σε μια πνευματική κλήση, να κατανοήσετε ότι είναι καιρός να ανταποκριθείτε στα ιδανικά σας. Είναι μια περίοδος αναγέννησης ή επαναπροσδιορισμού: Έχετε κλείσει ένα κεφάλαιο της ζωής σας, άρα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια «καλύτερη» εκδοχή του εαυτού σας. Αποτελείστε από φως, σκοτάδι, ύλη και συνείδηση. Τώρα απελευθερώστε την ουσία σας σε μια λαμπρή επίδειξη αυθεντικότητας.

Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Άσπρο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καλωσόρισες ουσία, είμαι εδώ για να μοιραστώ τη φωνή μου.

taro-6-9

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/11 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα θα έχετε διαύγεια! Θα δείτε την εικόνα των οικονομικών σας αλλά και όσων θεμάτων αφορούν την καρδιά… Και έτσι θα βρείτε τον δρόμο προς την πνευματική διαφώτιση. Οι κάρτες δείχνουν επίσης οικονομική ευημερία. Η σχέση με τη μητέρα σας ή μία μητρική φιγούρα, θα είναι στο επίκεντρο. Θα νιώσετε ότι λαμβάνετε αγάπη και φροντίδα, που θα σας δώσουν συναισθηματική ικανοποίηση. Μερικοί θα διαθέσετε χρόνο, χρήματα και ενέργεια στο σπίτι σας για να το κάνετε πιο άνετο και όμορφο. Είναι καλή στιγμή για να δώσετε και να πάρετε αγάπη. Όσοι είναι δεσμευμένοι, θα νιώσουν περισσότερη ευτυχία και σύνδεση με το ταίρι τους.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μπορώ να αξιοποιώ τη λογική και τον ρεαλισμό, ενώ παράλληλα να κυνηγάω τα όνειρά μου.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε μια συγκλονιστική εμπειρία: Θα κλονίσει τα θεμέλια των θέσεών σας για την ασφάλεια, θα σας προκαλέσει όσον αφορά τις αρχές και τις απόψεις σας για τη ζωή. Ίσως τα άτομα στα οποία βασιζόσασταν, να μην είναι πλέον εκεί για εσάς. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή. Το να προσπαθήσετε να την αποτρέψετε είναι ανέφικτο. Μην χτίζετε κάστρα στον αέρα, θα καταρρεύσουν μόλις ακουμπήσουν στο έδαφος. Είναι σημαντικό να ονειρεύεστε – αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ζείτε στον πραγματικό κόσμο.

Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Μουσταρδί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μέσα στο χάος περπατώ προς το πιο έντονο φως.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia