Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/08 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/08 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, πάθος και ενθουσιασμό. Θα ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Αυτή η εβδομάδα θα περάσει πολύ γρήγορα και θα προχωρήσετε και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μερικοί από σας μπορεί να αισθάνεστε έντονα για κάποιον παγκόσμιο ή πολιτικό σκοπό και να αποφασίσετε να αναλάβετε δράση. Οι γυναίκες μπορεί να νιώσουν έλξη από ένα άτομο που είναι τολμηρό και νεανικό. Αυτό το άτομο μπορεί σύντομα να γίνει ερωτικό ενδιαφέρον.

Είναι επίσης καλή περίοδος για ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για μια περιπέτεια ή διακοπές της τελευταίας στιγμής.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Λουλακί

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι είστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής ανακάλυψης. Είναι ώρα να εκπληρώσετε τις υψηλότερες προοπτικές σας, αλλά θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τυχόν παθολογικούς δεσμούς. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε τις σκιές σας, πριν μπορέσετε να μπείτε στην νέα έκδοση του εαυτού σας. Θα μπορούσε να είναι ένας απαίσιος εθισμός, μια παθολογική σχέση ή μια λάθος καριέρα.

Οι κάρτες προβλέπουν επίσης χωρισμούς ή διαζύγια για κάποιους Ταύρους. Είναι πιθανώς η τελική απόδραση ή απελευθέρωση από μια αυταρχική, βίαιη σχέση ή από έναν γάμο χωρίς αγάπη.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε κουτσομπολιά ή σκάνδαλα. Πρέπει επίσης να φροντίσετε να επικοινωνείτε καθαρά με τους άλλους ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Στη δουλειά πρέπει να είστε ανοιχτοί στις ιδέες και τις απόψεις των άλλων. Είναι καλό να μην προκαλείτε τις ιδέες των άλλων, καθώς μπορεί να εκνευρίσετε τους ανωτέρους σας. Μπορεί να προσπαθείτε απλώς να κατανοήσετε μια έννοια καλύτερα, αλλά υπάρχουν πιο εποικοδομητικοί τρόποι για να το κάνετε.

Ασχοληθείτε με τις ιδέες που είναι πιο σημαντικές για σας, αντί να εξετάζετε κάθε μία που παρουσιάζεται.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/08 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα έχετε τραβήξει την κάρτα της μοίρας. Μπορούμε να βιώσουμε τα αποτελέσματα της μοίρας αλλά η μοίρα παραμένει αόρατη. Όπως γυρνάει ο τροχός της μοίρας, φέρνει μεγάλη αλλαγή. Αν είστε πάνω θα πάτε κάτω και αν είστε κάτω ο τροχός θα γυρίσει υπέρ σας. Έτσι, αν ο δύσκολος χειμώνα έρχεται, να θυμάστε ότι έρχεται και η άνοιξη μετά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να βρείτε ένα μέρος στο κέντρο του τροχού, όπου οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές.

Βρείτε ηρεμία και ειρήνη μέσα σας και θα παραμείνετε ανεπηρέαστοι από το γύρισμα του τροχού.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό κίτρινο

xartomanteia

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν αναβίωση μιας ιδέας ή τρόπου σκέψης που είναι σχεδόν νεκρός. Αυτό μπορεί να είναι είτε θετικό είτε αρνητικό ανάλογα με την κατάσταση. Μερικές φορές οι καταστάσεις είναι πέρα από τον έλεγχο του ανθρώπου. Πρέπει απλώς να ξεπεράσετε τη δυσκολία και να περιμένετε να βελτιωθούν οι συνθήκες. Αποδεχτείτε, λοιπόν, αυτά που συμβαίνουν. Μην αντιστέκεστε στην αλλαγή, αφήστε τη να συμβεί, ακόμα κι αν στην αρχή σας προκαλεί πόνο και απόγνωση.

Οι συνθήκες θα γίνουν σίγουρα καλύτερες και θα πάρετε ένα σημαντικό μάθημα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Φλογερό πορτοκάλι

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/08 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν χαρά και αρμονία. Νιώθετε νοσταλγία, παιδικότητα και είστε γενναιόδωροι με την αγάπη και τη στοργή σας, αλλά και μερικές φορές αθώοι. Η παιδική και ανάλαφρη στάση σας θα αυξήσει τη γοητεία σας και την έλξη σας. Απολαύστε το. Μπορεί να επισκεφτείτε την πατρίδα σας ή το παλιό σας σχολείο ή να ξαναβρεθείτε με συμμαθητές σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης την επιστροφή ενός αγαπημένου και τις πιθανότητες αναβίωσης παλιών σχέσεων.

Για τους πνευματικούς αναζητητές, οι κάρτες δείχνουν την επιστροφή της αδελφής ψυχής, παλιών αναμνήσεων ή την ευκαιρία να αποκτήσετε σοφία από το παρελθόν.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia