Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/08 B

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/08 B

Ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα ζείτε σε ένα κλουβί φόβων και αρνητικής σκέψης. Φαίνεται να έχετε παγιδευτεί, να μην μπορείτε να καταλάβετε πώς να ξεφύγετε από μία κατάσταση. Εκτός αυτού, σκέφτεστε υπερβολικά: Δημιουργείτε αρνητικά μοτίβα ή περιορίζετε τον εαυτό σας, επειδή σκέφτεστε μόνο το χειρότερο σενάριο. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση είναι να επιδείξετε την αρετή της υπομονής και να μείνετε ήρεμοι.

Να είστε αρκετά δυνατοί για να στέκεστε μόνοι, αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε πότε χρειάζεστε βοήθεια και αρκετά θαρραλέοι για να τη ζητάτε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Λέγεται ότι ο Θάνατος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής. Είναι μια περίοδος θανάτου ή μεγάλης μεταμόρφωσης. Καταλαβαίνετε ότι ο Θάνατος είναι αναπόφευκτος, όπως και ότι είναι σημαντικό να περάσετε αυτή τη φάση και να καθαρίσετε το δρόμο από τα παλιά για να έρθουν τα καινούργια. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε παγιδευτεί σε ένα μονοπάτι βίαιας αλλαγής και ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε τις επιπτώσεις της.

Ωστόσο, αυτή η σημαντική αλλαγή μπορεί να φέρει πολλές απρόσμενες εκπλήξεις… Που δημιουργούν νέες ευκαιρίες και φέρνουν κερδοφόρα πράγματα για σας.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι έχετε χάσει τα κίνητρά σας και είστε γεμάτοι θυμό. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που κάποιος καταλαμβάνει την εξουσία σας, σχεδόν με τη βία. Πρέπει να καταλάβετε την κατάστασή σας, να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να την αντιστρέψετε προς όφελός σας και στη συνέχεια με τη συνηθισμένη σας χάρη να το κάνετε! Μην αφήνετε έναν ανώτερο ή προϊστάμενο να σας πνίξει, αλλά συνεχίστε να προχωράτε με το κεφάλι ψηλά!

Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι έχετε θέσει πολλές προσδοκίες για τον εαυτό σας και μπορεί να δυσκολεύεστε να τις υλοποιήσετε. Ορίστε πιο ρεαλιστικούς στόχους και γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα ούτε να ευχαριστήσετε τους πάντες.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/08 B

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι αισθάνεστε λίγο κακόκεφοι στο συναισθηματικό μέτωπο. Μπορεί να φροντίζετε πολύ τους αγαπημένους σας, αλλά στη διαδικασία να παραμελείτε τον εαυτό σας. Αυτό δεν είναι ένα καλό, γιατί οι αγαπητοί σας αισθάνονται ότι τους πνίγεται κι εσείς δεν φροντίζετε τον εαυτό σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνεστε πνιγμένοι από την υπερβολική και παράλογη ενέργεια μιας αυταρχικής ή υπερβολικής γυναίκας.

Οι γυναίκες μπορεί επίσης να πρέπει να προσέχουν, καθώς οι κάρτες υποδεικνύουν κάποια γυναικολογικά ζητήματα. Είναι καλύτερα να ζητήσετε την καθοδήγηση ενός ιατρού.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

tarw-wroskopio-4

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Προσέξτε εάν υποφέρετε από ημικρανία ή πονοκέφαλο και μιλήστε με τον γιατρό σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μερικοί Υδροχόοι μπορεί να είναι λίγο νευρικοί ή να γίνονται υπερβολικά αμυντικοί. Μην κολλάτε στο παρελθόν. Απλώς προσπαθήστε να το αφήσετε. Ίσως να φοβάστε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί. Απλώς χαλαρώστε. Συζητήστε με έναν φίλο ή αναζητήστε καθοδήγηση συμβούλου. Οι διακοπές μπορεί να αποδειχθούν θεραπευτικές και να σας αναζωογονήσουν.

Πρέπει να εργαστείτε ανεξάρτητα σε επαγγελματικό μέτωπο, καθώς η ομάδα ή οι προϊστάμενοι σας μπορεί να μην είναι πολύ υποστηρικτικοί.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Ροδί

Ταρώ ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι νιώθετε ανία ή απογοήτευση στη ζωή σας. Είναι καιρός να αποσυρθείτε και να εξετάσετε την καρδιά σας για να αποκτήσετε γνώση και σαφήνεια για τον εαυτό σας. Μην επιστρέψετε στον κοινωνικό κόσμο μέχρι να νιώσετε ηρεμία μέσα σας και έρθετε σε επαφή με τις προσωπικές αξίες σας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να προσέχετε τις ευκαιρίες ή τις προφορές που είναι διαθέσιμες.

Μπορεί να τις απαξιώνετε, να τις θεωρείτε ασήμαντες τώρα, αλλά αργότερα να συνειδητοποιήσετε ότι οδηγούσαν σε καταπληκτικά μονοπάτια.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia