ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/11 Α

taro-apistia

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/11 Α

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να αποφύγετε τους αχρείαστους καβγάδες. Προσπαθήστε να λύσετε τις παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Στη δουλειά, καλό είναι να λειτουργείτε ομαδικά. Αν πρέπει να διαφωνήσετε με κάτι, δοκιμάστε τη διπλωματική οδό. Αυτή την περίοδο νιώθετε πως δεν πάνε όλα όπως τα θέλατε.

Με την αποφασιστικότητά σας, θα μπορέσετε να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις με ευκολία. Πριν υπογράψετε σημαντικά έγγραφα, δείτε τι λένε πέρα από τις λέξεις. Νομικά θέματα μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχία, αλλά αν μπορέσετε να διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά θα βγείτε νικητές!
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν προβλήματα στην εργασία. Μπορεί να έχετε αντικρουόμενα συμφέροντα με κάποιον, καθώς αυτός μπορεί να μην είναι ανοιχτός στις πρωτοποριακές ιδέες σας. Μπορεί να ξεκινήσετε την αναζήτηση για μια καριέρα στην οποία θα έχετε περισσότερη ευελιξία και θα μπορείτε να δείξετε τη δημιουργικότητά σας.
Εκείνοι σε σχέση, μπορεί να νιώθετε ότι το ταίρι σας συμπεριφέρεται με πιεστικό και αυταρχικό τρόπο. Είναι καλύτερο να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις προσδοκίες σας με το ταίρι σας, καθώς το αντίθετο θα δυσκολέψει τη σχέση σας.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προμηνύουν νέα ξεκινήματα, νέες εμπειρίες και νέες επιλογές. Τα πρώτα βήματα σε ένα νέο μονοπάτι και οι πρώτες λέξεις σε κενή σελίδα. Ζήστε στο παρόν και εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας… Η επιτυχία είναι δική σας! Μην διστάζετε να πάρετε ρίσκα! Από τα πρώτα βήματα μαθαίνουμε πώς να περπατάμε και μέσα από τις αλλαγές μαθαίνουμε πώς να ζούμε με αρμονία και ειρήνη τη ζωή μας.
Γι’ αυτό βουτήξτε στην άβυσσο του αγνώστου. Τα παιδιά θα φέρουν ευτυχία. Οι κάρτες δείχνουν ένα παιδί να μπαίνει στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/11 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες εστιάζουν στην γενναιοδωρία, τη στοργή και τη φροντίδα! Θα λάβετε γνώσεις τόσο σε θέματα οικονομικών όσο και σε θέματα καρδιάς και μέσα από αυτές θα μπορέσετε να βρείτε το μονοπάτι του πνευματικού διαφωτισμού. Οι κάρτες προβλέπουν μια γέφυρα ανάμεσα στους κόσμους της καθημερινότητας και του εξωπραγματικού. Μόλις είστε έτοιμοι, περάστε τη γέφυρα και απολαύστε τον πλούτο και την καθαρή ομορφιά.
Έπειτα μπορείτε να επιστρέψετε στον υλικό κόσμο και να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους. Οι κάρτες είναι επίσης θετικές σχετικά με την οικονομική ευημερία. Στο επίκεντρο θα είναι οι σχέσεις με μητρικές φιγούρες. Θα νιώθετε πως σας αγαπούν και σας φροντίζουν, κι αυτό θα σας γεμίσει συναισθηματικά.
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο
Τυχερός αριθμός: 6

zodia-zvdia-75

ζώδια Λέων

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει μαζί της αλλαγή. Θα δείτε τις δημιουργίες της Μοίρας στη ζωή σας. Η αλλαγή δεν είναι πιθανότητα, είναι σίγουρο ότι θα συμβεί και σύντομα. Πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να έχετε πίστη στο Σύμπαν, καθώς θα φροντίσει εσάς ή την κατάστασή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή είναι μια περίοδος τύχης στη ζωή σας, όταν νιώθετε τη δράση της μοίρας να δουλεύει υπέρ σας. Μπορεί ακόμη να γίνεται μάρτυρες θαυμάτων ή πολύ τυχερών καταστάσεων.
Ευκαιρίες, που ποτέ δεν φανταζόσασταν, μπορεί να γίνουν διαθέσιμες ξαφνικά και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Τυχερός αριθμός: 10

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/11 Α

ζώδια Παρθένος

Το να διατηρείτε το θυμό σας είναι σαν να κρατάτε ένα κάρβουνο που καίει με σκοπό να το πετάξετε σε κάποιον, εσείς είστε αυτοί που θα καείτε. Γι’ αυτό σταματήστε να είστε τόσο θυμωμένοι. Το καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, νιώθετε εκνευρισμένοι, ότι σας έχουν απορρίψει και ότι βράζετε από θυμό. Και η ερωτική ζωή σας είναι χαοτική, συχνοί τσακωμοί, εγωισμοί κ.α. Αφήστε απλώς να περάσει αυτή η εβδομάδα!
Τα πράγματα θα είναι καλύτερα την επόμενη. Μερικές φορές δεν μπορείτε να αποφύγετε το μαρτύριο. Και το μαρτύριο είναι καλό, καθώς σας βοηθά να ξεπεράσετε τα καρμικά χρέη σας. Γι’ αυτό, μείνετε εκεί που είστε… Κι αυτό θα περάσει!
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Απαλό κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-erwtoskopio