Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/09 Α

tarot-m

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/09 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 21-27/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε ο εαυτός σας – και περήφανοι! Μπορεί να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητες ή διαμάχες, μπορεί να φοβάστε τους αντιπάλους σας. Αλλά είναι καιρός να πάρετε θέση, να υπερασπιστείτε όσα πιστεύετε. Όταν τα εκφράζετε ή τολμάτε να είστε αληθινοί, βλέπετε ποιοι είναι οι φίλοι και υποστηρικτές σας. Είναι εύκολο να γίνετε ένα με το πλήθος, να σας αρέσει ό,τι σε όλους, να σκέφτεστε όπως οι άλλοι. Αλλά πρέπει να είστε υπεύθυνοι για το ποιοι είστε, να δοκιμάσετε τα όριά σας και να είστε τολμηροί.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι γενναίος και πατάω στο έδαφος.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα στοχεύετε στη χαλάρωση και την ηρεμία. Δεν χρειάζεται να γίνετε ερημίτης, χρειάζεται να διερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να λάβετε καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας. Μπορεί να συναντήσετε έναν πνευματικό φίλο ή δάσκαλο, που με τη βοήθειά του να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας. Επαγγελματικά, είναι μια υπέροχη εβδομάδα. Φτιάξτε το δικό σας μονοπάτι, μην φοβάστε να ταρακουνήσετε τον κόσμο και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Σίγουρα θα αναδυθείτε ως ηγέτης. Μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που σας ενοχλούσε, με τις συμβουλές από ένα μεγαλύτερο και σοφότερο άτομο.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αντιλαμβάνομαι την φωτισμένη καρδιά μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia

Ταρώ εβδομαδιαία 21-27/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα το μήνυμα από τις κάρτες είναι να κάνετε κάτι – και να το κάνετε τώρα. Εάν θέλετε οι επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν, πρέπει να ενεργήσετε. Τηλεφωνήστε σε έναν παλιό φίλο, ξεκινήστε το νέο σας πρότζεκτ, ασχοληθείτε με την καινοτόμα ιδέα σας. Τώρα είναι η σειρά σας. Είναι καλή στιγμή και για την αγάπη. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό χωρίς να το περιμένετε. Αν έχετε σχέση, μπορεί να σας γίνει μια πρόταση γάμου χωρίς να το περιμένετε.

Ας είστε έτοιμοι, καθώς η ζωή πρόκειται να σας φέρει τα πάνω κάτω!
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ωκεανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είναι καιρός για δράση, ακολουθώ τη ροή της επιτάχυνσης.

xartomanteia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, φαίνεται ότι βρίσκεστε σε συναισθηματικό ανήφορο αυτή την εβδομάδα. Σκέφτεστε με την καρδιά σας και παραμερίζετε τη λογική. Είναι πιθανό το όραμά σας να θολώνει από μια σχέση ή την αγάπη, που δεν αντιλαμβάνεστε την κατάστασή σας. Οι κάρτες προτείνουν να διατηρήσετε ισορροπία λογικής και συναισθήματος, για να σκεφτείτε καθαρά. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με μια ανταγωνιστική και αδίστακτη γυναίκα: Σκέφτεται μόνο τα δικά της οφέλη και αδιαφορεί για τα συναισθήματα των άλλων.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι του ατσαλιού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η διαισθητική μου καρδιά εκφράζει ανοιχτά βαθιά αγάπη και συμπόνια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία 21-27/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα φέρνει διαμάχες και συγκρούσεις. Είναι μια φάση που όσο διαφωνείτε, συνειδητοποιήσετε ότι θα χάσετε έτσι κι αλλιώς. Αν και προσπαθείτε να εξηγήσετε την άποψή σας, η άλλη πλευρά δεν ακούει… Και χωρίς αμφιβολία, αισθάνεται ανάλογα. Και οι δύο παλεύετε για να κερδίσετε, εις βάρος του άλλου. Εσείς αποφύγετε τη μικροψυχία, τις βρώμικες τακτικές, την εμμονή σε ό,τι γνωρίζετε. Μην παρασυρθείτε στον πόλεμο εγωισμού κάποιου άλλου: Κάποιες μάχες δεν είναι δικές σας για να τις δώσετε, άλλες απλά δεν αξίζουν να συμμετάσχετε!

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ωριμάζουμε μαζί, με επιταχυνόμενη αρμονία.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα ίσως αισθάνεστε εγκαταλειμμένοι και χαμένοι. Μπορεί να σέρνεστε στο σκοτάδι ενός τούνελ, προσπαθώντας να βρείτε το φως στο τέλος του. Ωστόσο, πρέπει να διασχίσετε μεγάλη απόσταση. Οι ελπίδες και οι ευχές σας μπορεί να μην εκπληρωθούν αύριο αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον. Να είστε αισιόδοξοι, γιατί βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και τελικά θα φτάσετε στο στόχο σας. Οι γυναίκες να είναι προσεκτικές, γιατί δίνουν πολλά… Αλλά έτσι υπερβάλουν και εξαντλούνται συναισθηματικά. Είναι καιρός να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, πριν προσπαθήσετε να βοηθήσετε άλλους.

Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Περιμένω θαύματα!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00