Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/09 Β

tarw-krisi

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/09 Β

Εβδομαδιαία 21-27/09 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν εξαπάτηση! Προσέξτε να μην πέσετε θύμα προδοσίας ή απάτης. Εάν σε κάποιον τομέα εσείς δεν είστε ειλικρινείς, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι συμβαίνει. Αν είναι καιρός να μιλήσετε ανοιχτά ή όχι, θα το δείξουν τα συναισθήματά σας επί αυτού. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για υπογραφή συμβάσεων ή συμφωνιών, να το αναβάλετε για αργότερα. Αν δεν μπορεί να καθυστερήσει, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τα πάντα πριν την υπογραφή.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ενεργώ από μια βάση αγάπης, το σύμπαν γνωρίζει τις προθέσεις μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα επικρατούν η χάρη, η αποφασιστικότητα και η εξαπάτηση. Το σύμπαν γνωρίζει τα κίνητρά σας… Χρειάζεται μόνο να ισορροπήσετε τις ενέργειες με τις προθέσεις σας. Βεβαιωθείτε ότι τα κίνητρά σας είναι τόσο αλτρουιστικά όσο ισχυρίζεστε. Μερικοί μπορεί να θέλουν να ενεργήσουν ως μοναχικοί λύκοι, μακριά από την αγέλη. Θα είναι καλό, αν εργάζεστε καλύτερα μόνοι. Ωστόσο, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε απομονωμένοι από τους άλλους.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ενεργώ από μια βάση αγάπης, το σύμπαν γνωρίζει τις προθέσεις μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εβδομαδιαία 21-27/09 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να λύσετε τα προβλήματά σας. Αν δεν είναι εφικτό, αφήστε τα και κάντε ένα νέο ξεκίνημα… Μερικές φορές είναι η καλύτερη προσέγγιση. Για παράδειγμα, εάν είστε σε μια δύσκολη σχέση, είναι καλύτερο να χωρίσετε και να απομακρυνθείτε. Εάν η δουλειά σας προσθέτει άγχος και στρες, βρείτε άλλη ή ξεκινήστε κάτι δικό σας. Οι κάρτες υποδεικνύουν ότι έτσι θα έχετε πιο ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή. Αφήστε τον εαυτό σας να βοηθηθεί και να υποστηριχθεί αν χρειαστεί, μην το κάνετε μόνοι σας.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι βοήθεια, για να κάνω εύκολα αυτή τη μετάβαση.

zwdia-66

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι αναζητάτε την ολοκλήρωση ενός ζητήματος. Οτιδήποτε κατανάλωνε τον χρόνο και την ενέργειά σας, τελειώνει τώρα. Έτσι θα ανοίξετε χώρο για νέα ξεκινήματα. Αυτή η περίοδος μπορεί να αφορά την εύρεση αυτού που γεμίζει την ψυχή σας. Συντονιστείτε με αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, ζώντας τη ζωή που πραγματικά θέλετε. Όταν γίνετε το άτομο που πραγματικά θέλετε, θα έχετε αλλάξει. Θα έχετε μεγαλώσει, θα έχετε ολοκληρώσει έναν κύκλο. Κάντε μερικά ακόμη βήματα, μην παραιτηθείτε. Θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού και θα ολοκληρώσετε τον κύκλο!

Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Βιολετί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Φτάνω σε νέα επίπεδα κατανόησης.

taro-6-9

Εβδομαδιαία 21-27/09 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί. Προσπαθείτε να χειριστείτε δύο αντίπαλες δυνάμεις, ανθρώπους ή καταστάσεις. Φαίνεται ότι αν προτιμήσετε τη μία πλευρά, η άλλη θα αποκλειστεί… Αν ασχοληθείτε με την άλλη, η πρώτη θα χάσει την ισορροπία της. Μερικοί μπορεί να αρνηθείτε τα συναισθήματά σας ή να αποφεύγετε την αλήθεια σας. Αναρωτηθείτε πώς νιώθετε, αν φοβάστε μην πληγωθείτε, αν κλείνετε τα μάτια στην αλήθεια. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να ανοιχτείτε και να απογοητευτείτε.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Κρεμ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Όταν τυφλώνομαι από το άγνωστο, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου για να βρω το φως.

zvdia-zwdia-tarw

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις. Ωστόσο, είναι η ώρα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και αυτό που πιστεύετε. Κάποιες στιγμές στη ζωή, είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένα πράγματα. Αλλιώς μπορεί να καταλήξετε να πολεμάτε τον εαυτό σας! Γι’ αυτό πριν μπείτε σε μάχη, σταματήστε και αναλογιστείτε τι ακριβώς αντιμάχεστε. Εάν κρίνετε την αιτία άξια και τη θέση σας σταθερή, προχωρήστε αποφασιστικά. Εάν νιώσετε ότι δεν απαιτείται μάχη, μην πολεμήσετε.

Αυτός που ξέρει πότε δεν πρέπει να πολεμά, είναι συνήθως αυτός που κερδίζει!
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εμφανίζομαι γενναίος και πατώ στο έδαφος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia