Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/10-01/11 Β

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/10-01/11 Β

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/10-01/11 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε οικονομικά σταθεροί και ασφαλείς. Είστε προστατευτικοί με όσα έχετε αποταμιεύσει στην πάροδο του χρόνου. Ήρθε η ώρα να μετρήσετε τα χρήματά σας και να προσέξετε τα έξοδά σας. Αποφύγετε τις πολυέξοδες εξόδους – χωρίς να γίνετε υπερβολικά κτητικοί ή άπληστοι στην πορεία. Μερικοί φαίνεται να φοβάστε να πάρετε ρίσκα, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Αυτό δημιουργεί μια στασιμότητα στη ζωή σας. Είναι ωραίο να είστε σε εγρήγορση και να παίρνετε τολμηρές αποφάσεις στη ζωή.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ζω μια ζωή γεμάτη αφθονία και έχω περισσότερα απ’ όσα χρειάζομαι.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα φαίνεται να έχετε εξαντληθεί από πλευράς ενέργειας. Δεν είναι ώρα να πιέσετε τον εαυτό σας πέρα από τα όριά του. Κάντε ένα διάλειμμα, ξεκουραστείτε και φορτιστείτε. Εκείνοι που έχουν σχέση, μπορεί να αισθάνονται αυξημένο άγχος και πίεση με το ταίρι τους σαν να ωθούνται σε κρίσιμο σημείο… Γι’ αυτό προσέξτε! Μια καλή προσέγγιση θα ήταν να οργανώσετε μια εκδρομή ή ένα ρομαντικό ραντεβού. Θα βοηθήσει στην αναζωπύρωση του πάθους σας.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου την άδεια να χαλαρώσει και να θεραπευτεί.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/10-01/11 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει περισσότερη κούραση και ένταση. Είστε απαισιόδοξοι, νιώθετε αβεβαιότητα για το μέλλον. Μπορεί να είστε συναισθηματικά φορτισμένοι από τις προκλήσεις που σας προσεγγίζουν. Ξέρετε ότι η ζωή έχει δυσκολίες – αλλά γιατί αυτό και γιατί τώρα; Απλώς σκεφτείτε ότι το σύμπαν είναι δίπλα σας και σε δύσκολες στιγμές σας κρατά στην αγκαλιά του. Διαθέστε λίγο χρόνο για να αναρωτηθείτε ποιο είναι το βαθύτερο μάθημα της ζωής… Και πώς αυτό είναι ευλογία και όχι τιμωρία!

Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ο κόσμος είναι γεμάτος ευκαιρίες για περιπέτεια.

xartomanteia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών και της υπομονής σας! Καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν. Μερικοί μπορεί να κάνετε μια βόλτα στις αναμνήσεις σας: Θα βοηθήσει να αποκτήσετε μια σφαιρική άποψη, αρκεί να μην κολλήσετε στο παρελθόν. Οι κάρτες σας προτρέπουν να γεμίσετε τη ζωή σας με αγάπη και καλοσύνη. Επικοινωνήστε με κάποιον που αγαπάτε, αγοράστε λουλούδια για εσάς. Είναι εύκολο να θεωρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεδομένα, να μιλάτε άσχημα στο ταίρι σας, να αγνοείτε τα μηνύματα ενός φίλου. Θυμηθείτε ότι τα απλούστερα πράγματα, είναι συχνά και τα πιο σημαντικά στη ζωή… Να θυμάστε να λέτε “Σ’ αγαπώ”!

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι συμφιλιωμένος με το παρελθόν μου, με έχει φέρει εδώ που έπρεπε να είμαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/10-01/11 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή η εβδομάδα φέρνει πολλές διαμάχες και συγκρούσεις. Είναι μια περίοδος που διαφωνείτε ασταμάτητα, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι τελικά θα χάσετε. Προσπαθήσατε να εξηγήσετε την άποψή σας – αλλά η άλλη πλευρά δεν ακούει. Και χωρίς αμφιβολία, αισθάνεται όπως εσείς. Και οι δύο παλεύετε για να κερδίσετε, εις βάρος του άλλου. Και όταν βρίσκεστε σε αυτή την θέση, καταλήγετε να νιώθετε απαίσια – είτε νικήσετε είτε όχι. Γι’ αυτό τώρα καταλήξτε για τι θα παλεύετε. Δεν αξίζει να παλεύετε για όλα. Θέστε τις προτεραιότητές σας και σκεφτείτε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο!

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Συμπεριφέρομαι γενναία και πατώ στο έδαφος.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα έχετε εσωτερική δύναμη και θάρρος. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας: Αντιληφθείτε πόσες χαρές και πόνοι υπάρχουν στον κόσμο, μετατρέψτε τις σε κάτι που μπορεί να σας ωφελήσει. Είναι όλα μέσα σας, το καλό και το κακό. Μπορούν να γίνουν πηγές αυτογνωσίας. Είναι καιρός να λάμψετε θαρραλέα. Είστε δυνατοί και η καθαρή καρδιά σας είναι ένας φωτεινός φάρος για τους γύρω σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ηρεμήστε το πνεύμα σας και αναδείξτε τη δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας!

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκπέμπω συνειδητά τη δύναμη και συμπόνια μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot