ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/08-02/09 A

taro-apistia

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/08-02/09 A

ζώδια Κριός

Ναι, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη δράση, συμβαίνουν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο, αλλά όλα είναι για καλό. Όλα αυτά που ήταν σε εκκρεμότητα, τώρα θα ολοκληρωθούν. Οι κάρτες σας προτρέπουν να περάσετε λίγο χρόνο στην τακτοποίηση των παλιών έργων σας, ώστε να μπορέσετε μετά να δώσετε την πρέπουσα εστίαση και ενέργεια στα νέα.

Είναι η ιδανική εποχή για την αγάπη. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά να βρείτε κάποιον ξεχωριστό. Ή αν βγαίνετε με κάποιον, το ταίρι σας μπορεί ξαφνικά να σας κάνει μια πρόταση. Πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς η ζωή πρόκειται να σας σηκώσει στα σύννεφα.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα δείτε νέα ξεκινήματα. Μπορεί να είναι η αρχή μιας δημιουργικής προσπάθειας ή ενός έργου, που αφορά κάτι που αγαπάτε. Ξεκινήστε με θέρμη και ενθουσιασμό, καθώς θα πάει καλά. Είναι επίσης καιρός να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, τόσο φιλικές όσο και ερωτικές. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα σας φανεί ενδιαφέρον. Προετοιμαστείτε, αγαπητοί Ταύροι, καθώς θα προχωρήσει σε σοβαρή σχέση.

Η αγάπη προβλέπεται στις κάρτες αυτή την εβδομάδα. Μερικοί Ταύροι θα σχεδιάσουν μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο με τον/την αγαπημένο/η τους, καθώς η Νέα Σελήνη τους κάνει να ονειροπολούν και να ψάχνουν τον ρομαντισμό. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να σχεδιάσετε το μέλλον της οικογένειάς σας.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλή δουλειά ή μεγάλο στρες. Κάντε ένα διάλειμμα, διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίσετε πνευματική κατάρρευση, να αρρωστήσετε ή ακόμα και να βρεθείτε στο νοσοκομείο. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να μην είστε σε θέση να λύσετε όλα τα προβλήματα της ζωής μόνοι σας. Σας συμβουλεύουν να ψάξετε συμβουλές για τα θέματά σας, καθώς θα είναι πολύ ευεργετικό για εσάς.

Μερικές φορές βρισκόμαστε στο μάτι του κυκλώνα και νιώθουμε απογοήτευση, δεν μπορούμε να λύσουμε μια κατάσταση γιατί είμαστε πολύ βαθιά μέσα της και ένα άτομο ήρεμο και μη επικριτικό μπορεί να μας δώσει σαφήνεια και νέα οπτική. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ένας φίλος, ένας συγγενής ή ένας γιατρός.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γκρι

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/08-02/09 A

ζώδια Καρκίνος

Οι κάρτες δείχνουν πως περνάτε μια περίοδο που κάτι είναι σε δυσαρμονία και σας προκαλεί άγχος και ανησυχία στη ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε ισορροπία –μέσα σας, στις σχέσεις σας και με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι γύρω σας να σας παρέχουν εποικοδομητική κριτική, ίσως οι ανώτεροί σας στη δουλειά ή ένα μέλος της οικογένειάς σας στο σπίτι. Ακούστε τους και προσπαθήστε να δουλέψετε πάνω στον εαυτό σας.

Στη δουλειά, είναι σημαντικό να είστε ομαδικοί παίκτες και να δουλεύετε παράλληλα με τους προϊστάμενους και τους συναδέλφους σας. Μερικοί Καρκίνοι προσπαθούν πολύ να ικανοποιήσουν κάποιον εραστή τους. Πρώτα, νιώστε ασφαλείς μέσα σας. Ένας εραστής ούτε θα σας ολοκληρώσει ούτε μπορεί να το κάνει.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw

ζώδια Λέων

Λέοντες, τον τελευταίο καιρό έχετε περάσει μια φάση αυτο- εξαπάτησης, αυταπάτης, αβεβαιότητας και ανησυχίας, αλλά αυτές οι αρνητικές ενέργειες αρχίζουν να υποχωρούν. Αφήστε πίσω σας τα πνευματικά εμπόδια που έχετε βάλει ή την αρνητική κριτική και επιτρέψτε στην διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Μπορεί να μπλοκάρετε μηνύματα που φτάνουν από τον ανώτερο εαυτό σας, αν χρησιμοποιείτε τη λογική αντί για τη διαίσθησή σας για να λύσετε τα προβλήματά σας.

Ο φόβος σας για το άγνωστο ή για το τι βρίσκεται μπροστά στον δρόμο σας μπορεί να αποτρέπει την πρόοδο και την ορμή σας. Κοιτάξτε τα άστρα στον ουρανό για να σας καθοδηγήσουν έξω από αυτή τη φάση και ανανεώστε την πίστη σας στη ζωή. Κρυφά πράγματα μπορεί να βγουν στο φως. Ένα χαμένο αντικείμενο μπορεί να επανεμφανιστεί.
Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/08-02/09 A

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε την πρόοδο, τη νίκη και τον θρίαμβο. Κάτι, για το οποίο πολεμούσατε καιρό, γυρνάει επιτέλους υπέρ σας. Είναι θρίαμβος απέναντι στην αντιπαλότητα. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε τους στόχους σας και τώρα οι προσπάθειες και τα αποτελέσματά σας αναγνωρίζονται δημοσίως.

Μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή μια δημόσια επιβράβευση από τους συναδέλφους σας στη δουλειά. Μπορεί απλώς να είναι ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο. Ωστόσο, αυτό θα σας δώσει περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και τη δύναμη να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65