Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/06-05/07 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/06-05/07 Α

Ταρώ εβδομαδιαία Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ευτυχισμένες σχέσεις και αληθινές φιλίες. Το κύριο μήνυμα είναι «ακολουθήστε την καρδιά σας, αλλά μην χάσετε την καρδιά σας». Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει για να πάρετε ώριμες αποφάσεις. Θα πρέπει να υποστηρίξετε άλλους ακούγοντας την καρδιά σας, να είστε συμπονετικοί και να τους φροντίσετε πολύ. Εμπιστευθείτε το ένστικτο και δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας. Να είστε ανοιχτοί, για να λαμβάνετε τα διαισθητικά μηνύματα που έρχονται σε εσάς μέσω των ονείρων, του διαλογισμού ή οραμάτων. Είστε ποιο δυνατοί απ’ όσο γνωρίζετε.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η διαισθητική μου καρδιά εκφράζει ανοιχτά βαθιά αγάπη και συμπόνια.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα ξεκινάτε ένα νέο πρότζεκτ ή μια ιδέα. Είστε επιθετικοί κατά την αναζήτηση αυτού που θέλετε και επιδεικνύεται ιδιαίτερες δεξιότητες σχεδιασμού. Έχετε την ικανότητα να δείτε έναν στόχο και προσεκτικά και έξυπνα να σχεδιάσετε τη διαδρομή προς αυτόν. Είναι ώρα να είστε λογικοί και ενσυνείδητοι. Βάλτε στην άκρη τα συναισθήματά σας και ρωτήστε τον εαυτό σας τι είναι δίκαιο και τι είναι αντικειμενικά σωστό. Αφήστε αυτό να είναι ο οδηγός σας. Επίσης, είναι καλή περίοδος για γυναίκες που ψάχνουν την αγάπη. Ένας νέος άνδρας φιλικός, έξυπνος και με ευχέρεια λόγου, πρόκειται να σας παρασύρει.

Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επεκτείνω πολύ γρήγορα την επιτυχία μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν μια όμορφη ένωση μεταξύ δύο ατόμων. Αυτή η ένωση είναι ευλογημένη από τους αγγέλους. Μόνο καλό μπορεί να προκύψει από αυτή, είτε είναι προσωπική είτε επαγγελματική. Επίσης οι κάρτες προβλέπουν μια επιλογή που πρέπει να γίνει, μάλλον σε ηθικό επίπεδο: Για παράδειγμα, μεταξύ του συντρόφου σας και κάποιου άλλου ατόμου που έχετε ερωτευθεί. Είτε μεταξύ δύο πιθανών συντρόφων που είστε ερωτευμένοι – αλλά μόνο ο ένας είναι ο καλύτερος για εσάς. Εμπιστευθείτε την εσωτερική σας φωνή και όταν κάνετε την επιλογή σας να εμμείνετε σε αυτή.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε βαθιά ουσιαστική επικοινωνία και εγώ επεκτείνομαι.

tarw-zwdia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις. Ανησυχείτε για το οικονομικό σας μέλλον; Υπάρχει κάτι που επιθυμείτε να πετύχετε αλλά δεν ξέρετε πώς; Θυμηθείτε ότι η επιτυχία είναι ένα συναίσθημα, όχι ένας αριθμός σε ένα κομμάτι χαρτί. Η επιτυχία δεν συμβαίνει μέσα σε μια νύχτα, θα πρέπει να έχετε μια συγκεκριμένη πορεία για να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Η αφθονία της Γης σας είναι προσβάσιμη, εφόσον βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο για να τη βρείτε. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να είστε προσεκτικοί, με έναν πεισματάρη και προσβλητικό άντρα.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ονειρεύομαι την απεριόριστη ικανότητά μου στην ύπαρξη, με σταθερή επιθυμία και αγάπη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ εβδομαδιαία Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει την αγάπη – με κεφαλαία γράμματα! – στο επίκεντρο της ζωής σας. Μπορεί να είναι ρομαντική ή σεξουαλική αγάπη… Αλλά μπορεί να είναι και πλατωνική, οικογενειακή ή φιλική. Αγάπη προς τον εαυτό σας, προς την κοινότητα, αγάπη ως την αρχή που «κάνει τον κόσμο να κινείται». Αυτοί που είναι σε σχέση, θα νιώσουν την καρδιά τους γεμάτη με όλο το πάθος και την λάμψη που έχουν δύο ψυχές ερωτευμένες. Αν δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις, καλύτερα να κάνετε θαρραλέες επιλογές. Να κάνετε το σωστό, σύμφωνα με την καρδιά σας.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε βαθιά ουσιαστική επικοινωνία και εγώ επεκτείνομαι.

zwdia – love

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα να κάνετε φασαρία, να γιορτάσετε με κόσμο και να χορέψετε. Έχετε διανύσει μεγάλη διαδρομή, στραφείτε στη χαρά. Η εβδομάδα συμβολίζει μια γιορτή και την εκπλήρωση των φιλοδοξιών. Οι κάρτες δείχνουν το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Φαίνεται ότι έχετε επιτύχει έναν στόχο που είχατε θέσει και πάτε ψηλά. Ωστόσο, πρέπει και να αξιοποιήσετε όλη αυτή την ανάταση: Να την διοχετεύσετε στην πράξη, για να τροφοδοτήσετε την επόμενη φάση της επιτυχίας. Κάποιοι Παρθένοι μπορεί να παντρευτούν ή να αρραβωνιαστούν.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι αφοσιωμένος στη σύνδεση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot