Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/06-05/07 Β

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/06-05/07 Β

Ταρώ εβδομαδιαία Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι είστε σε θέση δύναμης και ελέγχετε ό,τι γίνεται γύρω σας. Γι’ αυτό σας ζητούν να είστε οραματιστές, να ονειρευθείτε πέρα από τα υπάρχοντα όρια. Είναι η ώρα να αποδεχθείτε το όραμά σας και να νιώσετε σιγουριά ότι θα το επιτύχετε. Λαμβάνετε ενθάρρυνση για να κινηθείτε χωρίς φόβο, σε νέα πεδία. Προκύπτουν νέες κατευθύνσεις και η πρόσθετη εξέλιξη. Εναλλακτικά, οι κάρτες σας ωθούν να αντιμετωπίσετε τους «δαίμονές» σας. Όλοι έχουν τέτοιες σκιές – ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι ώρα να πάρετε τον δρόμο που θα σας οδηγήσει στην κορυφή. Κάντε το σωστό και προσφέρετε στον εαυτό σας αγάπη αντί για πόνο.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιδεικνύω συνειδητά τη συμπόνια και τη δύναμή μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την περίοδο το σύμπαν σας ωθεί να απομακρύνετε από τη ζωή σας όσα δεν λειτουργούν σωστά. Κάποιοι μπορεί να λάβετε γρήγορα ανέλπιστα νέα, που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας πληγώσουν αρχικά. Ωστόσο, θα αποδειχθούν θετικά μακροπρόθεσμα, καθώς θα απομακρύνουν όσα θέλατε να ξεφορτωθείτε. Κάποιοι ίσως να βρουν ξαφνικά τη λύση, σε ένα πρόβλημα που τους απασχολούσε καιρό. Οι κάρτες σας ενδυναμώνουν να σταματήσετε τις κακές συνήθειες, να βελτιώσετε τη διάθεσή σας: Είναι μια στιγμή που αλλάζει τη ζωή. Είναι καλή περίοδος για όσους ασχολούνται με τη μάθηση, τη διδασκαλία, το γράψιμο και το διαδίκτυο.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω εξαιρετικές στιγμές διαύγειας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ εβδομαδιαία Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσετε ότι η μητέρα σας ή μια μητρική φιγούρα είναι υπερπροστατευτική. Ακόμα κι αν προσπαθεί να σας φροντίσει, ακούσια η αγάπη της σας παράσχει ασφάλεια… Γι’ αυτό μπορεί να μετατραπεί σε φυλακή, αν τη βιώνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επαγγελματικά, κάποιοι ίσως νιώσουν πως έχουν βαλτώσει. Είναι καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας, να εξερευνήσετε νέα πρότζεκτ και δουλειές. Κάποιες γυναίκες θα χρειαστεί να φροντίσουν την υγεία τους, καθώς οι κάρτες υποδεικνύουν γυναικολογικά θέματα. Είναι καλύτερα να ζητήσετε συμβουλή γιατρού.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Βιολετί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω ζωή στο πλούσιο μέλλον μου.

chartomantia-098

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα είστε πολύ διαισθητικοί και δημιουργικοί, συμβαδίζετε με την ενέργεια της ατμόσφαιρας. Έχετε εξαιρετική εικόνα για τη συμπεριφορά και τα κίνητρα των άλλων. Γι’ αυτό θα μπορούσατε να είστε ταλαντούχοι σύμβουλοι ή θεραπευτές, ικανοί να προσφέρετε παρηγοριά και υποστήριξη όπου είναι απαραίτητο. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας. Ακολουθήστε την καρδιά, όχι το μυαλό σας. Να είστε δεκτικοί για να λαμβάνετε τα διαισθητικά μηνύματα που σας προσεγγίζουν μέσω των ονείρων, του διαλογισμού ή μέσω οραμάτων. Αξιοποιήστε τα πλούσια αποθέματα πνευματικής σοφίας, στα οποία έχετε πάντα πρόσβαση.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η διαισθητική μου καρδιά εκφράζει ανοιχτά βαθιά αγάπη και συμπόνια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κάνετε οικονομία. Να ζυγίζετε τι μπορείτε να αντέξετε και τι όχι. Μην πάρετε ένα δάνειο που απαιτεί υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Μην βασιστείτε στην υπόσχεση για μια πιθανή οικονομική ευκαιρία στο μέλλον. Χειριστείτε τους τομείς που σας στοιχίζουν. Είναι καλή περίοδος για να μελετήσετε μια νέα δουλειά ή μια εργασιακή ευκαιρία. Σκεφτείτε καθαρά όλα τα θετικά και αρνητικά. Κάποιοι μπορεί να ακολουθήσετε το πνευματικό μονοπάτι. Εάν πραγματικά βλέπετε πνευματική πρόοδο, έχετε ακόμα την ευκαιρία να επιτύχετε πνευματική ανάπτυξη με υλικά μέσα.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καλλιεργώ τους στόχους μου με πρόθεση, άμεση προσήλωση και πίστη.

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας. Τα Ταρώ σας ωθούν να σκεφτείτε τη σημασία της στη ζωή σας: Άραγε διασφαλίζει την ευημερία ή την επιτυχία, τη δική σας και των αγαπημένων σας; Όταν κυνηγάτε το χρήμα, όσο κι αν είναι ο πιο σημαντικός στόχος, ίσως καταλήγετε να νιώθετε άδειοι και μόνοι. Αλλά μπορεί να είστε πραγματικά πλούσιοι όταν έχετε υγιές σώμα, μυαλό και πνεύμα. Είναι καλό να θέτετε υλικούς στόχους… Αλλά ποτέ μην ξεχνάτε και τον πνευματικό πλούτο. Εάν επιθυμείτε να είστε αγαπητοί, περάστε τη σοφία και την εμπειρία σας σε αυτούς που τη χρειάζονται. Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους σας, μοιραστείτε τον πλούτο και τις εμπειρίες σας μαζί τους.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι επιτυχημένος και μοιράζομαι τον πλούτο και τη χαρά μου με αυτούς που αγαπώ.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia