Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 02/12 Α

taro-ilios

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 02/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Με τον χρόνο εσείς γενικότερα δεν τα έχετε καλά, και μάλλον στο τώρα έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας ζωή και ο σύντροφος σας ειδικά, θέλει ή χρειάζεται πλέον τις δικές σας τις αποφάσεις. Εσείς ξέρετε τι πρέπει πια να κάνετε. Όσοι έχουν βρει μια καινούργια αγάπη, θα πρέπει να κινηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς και να μην βιαστείτε να κάνετε νέα πράματα. Επίσης, μην χάνεστε από τους φίλους σας που σας έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για το επόμενο διάστημα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Οι σχέσεις σας, χρειάζεται να εξυγιανθούν και το ξέρετε. Υπάρχει η ανάγκη να μιλήσετε πολύ περισσότερο και αληθινά με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τις λύσεις, που σίγουρα υπάρχουν. Μέσα σε όλα αυτά αποκλείστε και τους τρίτους, που μπορεί να σας ζηλεύουν για όλα αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Οι μόνοι, από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχουν καινούργια πρόσωπα, να τους πολιορκούν τα μέγιστα!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Έχουν γίνει πολλά μέσα στον δεσμό σας, και τώρα μέσα από την ψυχραιμία σας, να δείτε τι μπορεί να σωθεί και τι πρέπει για ακόμη μια φορά να προσπεραστεί. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, που έχουν πάρει απόφαση να φύγουν, ας το ανακοινώσουν άμεσα και χωρίς άλλες αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Οι μόνοι, το ένα και μοναδικό που ζητούν είναι αυτήν την εποχή και μέχρι τις αλλαγές του έτους, να περάσουν καλά με τις παρέες τους, και να ανεβάσουν τα οικονομικά τους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Οι σχέσεις σας, έχουν γίνει προβληματικές σίγουρα. Αυτό είναι κάτι που όμως δεν σας συμβαίνει για πρώτη φορά. Τώρα όμως τα πράματα είναι πιο σοβαρά και πρέπει να αναλάβετε δράση. Εσείς που έχετε βρει και μια νέα ερωτική συντρόφιά, προσοχή μην κάνετε κάτι που μπορεί να πληγώσει κάποιον. Χρήματα, από περιουσιακά και νομικά θέματα, θα έρθουν στο δεύτερο 15μερο του μήνα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Μπορεί να έχετε κάποιο επικοινωνιακό πρόβλημα με τον άνθρωπο σας, αλλά μέσα από την κοινή συζήτηση, θα το λήξετε. Ακόμη και εσείς που έχετε καιρό να δείτε ο ένας τον άλλον, θα έχετε την ευχέρεια να συναντηθείτε. Οι φίλοι σας, εσάς των εργένηδων σας ετοιμάζουν μια τεράστια έκπληξη, που θα αφορά μια στημένη γνωριμία – προξενιό! Με τον Ήλιο, μέσα στον αδελφό Τοξότη, όλα είναι πιθανόν να γίνουν αλλά….και να ξεκινήσουν!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Είστε χαμένοι με πολλά οικονομικά και προσωπικά ζητήματα, αυτήν την εποχή και έχετε ξεχάσει τελείως την προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν γύρω σας πάντα φλερτ και όμορφες προσεγγίσεις, αλλά καμία δεν σας έχει ενθουσιάσει. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα που όλα στην καθημερινότητα σας, θα έχουν γίνει πιο ομαλά, θα έχετε την ευκαιρία, να έρθετε πιο κοντά σε κάποιον νέο άνθρωπο που θα σας γοητεύσει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.