Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 03/01 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 03/01 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στα λόγια και στις προτάσεις σας και ειδικά σε άτομα, που τώρα τελευταία έχετε γνωρίσει. Πιθανόν και κάποιες από τις καλές σας τις προθέσεις να παρεξηγηθούν. Εσείς που έχετε σκοπό να βρείτε χρόνο για να ταξιδέψετε για να συναντήσετε τον αγαπημένο σας, έχετε και στις αποσκευές σας τις θέσεις σας, για αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στο 2019, σαν ζευγάρι.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αυτοκράτορας

Μόνο θετικές εκπλήξεις και αλλαγές θα έρθουν στην ερωτική σας ζωή, είτε είναι μόνοι, είτε είναι μέσα σε σχέσεις. Οι επικοινωνίες και οι περισσότερες επαφές θα ξεδιαλύνουν το τοπίο και οι όποιες παρεξηγήσεις θα λάβουν τέλος. Εσείς που έχετε εμπλακεί σε διπλές – παράλληλες διαδρομές, θα πρέπει αυτές τις ημέρες που έχετε και την εύνοια των άστρων να πάρετε και πιο τελικές αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Κόσμος

Τώρα που και τα οικονομικά σας, θα είναι πιο καλά, μπορείτε να δείτε και την ερωτική σας ζωή, σε ένα βάθος χρόνου. Εσείς που ήδη έχετε βρει τον άνθρωπο σας, πιθανόν και μέσα στο πρώτο 3μηνο του έτους, να έχετε περάσει και σε έναν γάμο. Οι ελεύθεροι – χωρισμένοι – εργένηδες θα καταφέρουν να απεμπλακούν από τα παλιά και να φέρουν πιο κοντά όλους αυτούς τους ενδιαφερόμενος, που τόσο καιρό τους πολιορκούν!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Η διάθεση σας είναι καλή και έτσι και θα συνεχιστεί το προσεχές διάστημα. Ταξίδια, δώρα και πολλές δεσμευτικές προτάσεις είναι στο μενού του Ιανουαρίου. Από εσάς που τώρα έχετε χωρίσει ή απομακρυνθεί από το ταίρι σας, μέσα από την πρακτική παρότρυνση των φίλων σας, θα έχετε την ευκαιρία, να βρείτε δρόμους = ευκαιρίες επανασύνδεσης. Τύχη και στα οικονομικά – επαγγελματικά σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Ο Αρχιερέας

Η σκέψη που τρέχει μέσα στο μυαλό σας, είναι πλέον να μιλήσετε μέσα στην εβδομάδα αυτήν, στον σύντροφο σας, για να του εξηγήσετε πλέον τι θέλετε. Είναι σίγουρα μια καλή ιδέα που θα σας λύσει πολλές από τις διαφορές σας, αλλά και θα δρομολογήσει νέες καταστάσεις που θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις ζωής. Οι μόνοι, θα καταλάβουν ένα φιλικό τους πρόσωπο να τους προσεγγίζει…με ερωτική διάθεση.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Ο Τροχός της Τύχης

Τώρα όλα αλλάζουν με τον Ερμή, από τις 05 Δεκεμβρίου να περνάει στο Αιγόκερω. Δεν θα μετρήσετε ούτε θα περιορίσετε τον λόγο σας, στον σύντροφο σας, που τον βλέπετε να έχετε προβληματικές πια συμπεριφορές. Σίγουρα θα λάβετε και απαντήσεις, που ούτε καν φαντάζεστε. Το καλό με το ζώδιο σας, είναι εντός του πρώτου 15ημερου του μήνα αυτού, είτε θα έχετε χωρίσει λυτρωτικά είτε θα έχει βάλει την σχέση του σε μια σωστή σειρά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.