Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 04/01 Α

tarw-krisi

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 04/01 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Δεν μπορείτε ακόμη να δώσετε θετική απάντηση, σε αυτόν που κάποτε σας πλήγωσε… τουλάχιστον όχι έτσι απλά. Τώρα θα ζητήσετε εσείς τον δικό σας τον χρόνο για να μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία σας, αλλά και να αισθανθείτε ότι αυτό που κάνετε είναι και το σωστό. Τώρα που έχετε μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, τον κυβερνήτη σας, σαφώς και είστε ισχυροί. Πιο καλά είναι αυτοί, που το έχουν ρίξει στην εργασία και στην κοινωνική τους ζωή, και δεν έχουν τίποτα να τους απασχολεί.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Θα έχετε τύψεις, αν δεν ανταποκριθείτε αυτόν τον καιρό σε προτάσεις από τον σύντροφο σας, που μάλλον έχει διάθεση να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία στην σχέση σας. Είστε μέσα σε ένα μεγάλο ερωτικό δίλημμα, που πρέπει και να το λήξετε για το καλό όλων. Εσείς που μένετε ο ένας μακριά από τον άλλον μέσα στο δεύτερο 15μερο του Ιανουαρίου, θα καταφέρετε να ειδωθείτε. Όλα τα άλλα είναι μόνο αληθινά λόγια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Θέλετε να μιλήσετε άμεσα, με το άτομο που αγαπάτε, και να ξεκαθαρίσετε όλες αυτές τις παλιές εκκρεμότητες που έχετε μεταξύ σας. Αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, καθώς και οι δύο σας έχετε ένα παρελθόν που σας ακολουθεί, αλλά μόνο έτσι μπορείτε να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Από τους λίγους που έχουν στρώσει την ερωτική τους ζωή πια, σχεδόν όλοι θα καταφέρουν να δεσμευτούν άμεσα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Είστε εσείς αυτοί, που έχετε αποφασίσει να μένετε μόνοι σας και μακριά, από σχέσεις και ερωτικά συναισθήματα…τουλάχιστον για αυτό το χρονικό διάστημα. Θέλετε να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας και να δείτε πως θα δρομολογήσετε καταστάσεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά. Μερικοί, ίσως και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να κάνουν ένα ταξίδι και εκεί να γνωρίσουν μια νέα αγάπη!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Μην χαλάτε λοιπόν τις συνταγές που δουλεύουν, και σίγουρα μην λέτε τα μυστικά στους τρίτους. Από τα λίγα τόσο τυχερά ζώδια, που θα δουν πρακτικά την προσωπική τους ζωή, να αλλάζει άμεσα και μάλλον προς το πιο ….δεσμευτικό πια. Προτάσεις γάμου, ανακοινώσεις για απογόνους και πολλές ξαφνικές επανασυνδέσεις έχει αυτός ο πρώτος μήνας του έτους. Χρήματα και υλικές ανέσεις, επίσης πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Τα συναισθήματα, που έχετε πια για τον παρόντα σύντροφο σας, ξεκάθαρα έχουν ξεφουσκώσει- παγώσει με όλα αυτά που έχει κάνει. Τώρα που θα έχετε και την ευκαιρία, για να συναντηθείτε, μιλήστε από την δική σας την μεριά όσο πιο καθαρά μπορείτε, και κάντε τις προτάσεις σας. Παράλληλα έχετε και τον φιλικό – επαγγελματικό σας τομέα να τακτοποιήσετε.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.