Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 07/12 Α

taro-ilios

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 07/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Τρέχουν πολλά και σοβαρά ζητήματα στην ζωή σας και μάλλον δεν έχετε όρεξη και χρόνο για έρωτες και σχετικές ιστορίες. Από σήμερα πάντως και μέχρι ο Ήλιος να φύγει από τον αδελφό Τοξότη, εσείς θα έχετε μια επιστροφή από τα παλιά, που όμως αυτήν την φορά, θα είναι διαφορετική. Οικονομικά πρέπει να σταματήσετε να σπαταλάτε χρήμα…μόνο και μόνο για να δείξετε ΄κάτι΄ προς τα έξω.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Το αστρολογικό σύστημα, των ημερών και μέχρι το τέλος του έτους είναι καλό για σε εσάς και τα έργα σας όλων των ειδών. Οικογενειακά και εργασιακά πλάνα θα πιάσουν τους στόχους τους, και χρήμα που περιμένετε θα κάνει την εμφάνιση του. Οι σχέσεις των συντρόφων, που έχουν τώρα για κάποιους λόγους παγώσει θα έρθουν και πάλι σε ισορροπία. Τα λάθη που έχουν γίνει τα ξέρετε, άλλα τώρα μπορείτε να τα διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Θα έχετε μια καλή είδηση από τον άνθρωπο σας, που δηλώνει ότι θέλει εσείς σαν ζευγάρι να πάτε σε μια πιο σοβαρή δέσμευση, κάτι που σίγουρα θα έκλεινε και πολλά στόματα, αλλά θα έβαζε και έναν μεγάλο φραγμό στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται άμεσα να απαντήσετε, απλά πάρτε τον χρόνο σας για να τα σκεφτείτε όλα. Μόνοι και εργένηδες, που ξέρουν πια τι ζητούν, θα κάνουν τις προσεγγίσεις του σε άτομα που τους κυκλώνουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Εσείς μπορείτε να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές και στα λόγια. Τώρα έχετε απόλυτα καταλάβει ότι υπάρχει στον άνθρωπο σας, ένα προσωπικό του πρόβλημα που τείνει να παγώσει την σχέση σας. Μιλήστε και σίγουρα οι λύσεις θα έρθουν στην επιφάνεια. Εσείς που έχετε και κάποιον άλλον παράλληλο δρόμο, έχει έρθει η ώρα για τις τελικές σας αποφάσεις. Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει για όλους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Ο δικός σας ο σκοπός είναι να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια, για να σωθεί αυτή η αισθηματική σχέση. Όμως θα πρέπει να έχετε και κατά νου, ότι και η άλλη πλευρά, θα πρέπει να κάνει και το ίδιο. Εσείς που τώρα έχετε κάνει μια νέα επαφή – γνωριμία, μην πιέσετε για πιο γρήγορους ρυθμούς. Όλα πρέπει να γίνουν στη ώρα τους, και αυτό σας το έχει δείξει πολλές φορές το παρελθόν σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Ξέρετε ότι πρέπει αυτήν την περίοδο να επικεντρωθείτε στα οικονομικά και τα πιο προσωπικά σας ζητήματα. Δεν έχετε χρόνο για επιπόλαια φλερτ και επαφές χωρίς νόημα. Αυτά είναι και καταστάσεις που σίγουρα τις έχετε περάσει σε πιο νεαρές ηλικίες. Τώρα και μέχρι το τέλος του έτους, εσείς θα έχετε αποφασίσει τι και με ποιον θα είστε και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.