Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 28/12 Α

osiris-tarw

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 28/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Μέσα στην ψυχή σας, υπάρχουν ακόμη πολλές αμφιβολίες για το άτομο που τώρα τελευταία έχετε γνωριστεί και τα πράματα δείχνουν ότι πάνε, σε ένα πιο ερωτικό δρόμο. Δεν υπάρχει ωστόσο κάτι που πρέπει να σας αγχώνει. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και θα δείτε ότι όλα θα λάβουν απαντήσεις. Εσείς που είστε μόνοι, ίσως και πριν να αλλάξει η χρονιά, να έχετε μια ευχάριστη είδηση από τον πρώην σας, που κάτι θέλει να σας προτείνει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Μπορεί να είστε ελεύθεροι και να αναζητάτε μια καινούργια αγάπη, αλλά ακόμη έχετε και τόσα άλλα ζητήματα που πρέπει να επιλύσετε, και που μάλλον δεν σας αφήνουν να βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει. Κάποιοι από το ζώδιο σας, που έχουν βρει τον άνθρωπο της καρδιάς τους, από τον νέο χρόνο θα έχουν και την οικονομική ευχέρεια για να σκεφτούν τον γάμο αλλά και την δημιουργία οικογένειας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Είστε πάνω σε ένα άγχος για τα οικονομικά σας, που σίγουρα όμως μέσα στις πρώτες ημέρες του έτους, θα σας δώσουν και αυτά που ζητάτε τελικά. Εσείς που τώρα ξεκινάτε έναν νέο ερωτικό δεσμό, μην απαιτείτε πολλά, και μέχρι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της η άλλη πλευρά. Σίγουρα κάποιες προτάσεις από φίλους και γνωστούς σας, θα σας βάλουν στο εορταστικό κλίμα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Οι τελευταίες ημέρες του έτους, σας φέρνουν ότι έχετε πραγματικά ευχηθεί. Χρήμα, ανέσεις, καλή ψυχολογία, αγάπη από τους οικείους σας, αλλά και σε κάποιους μια νέα ερωτική σχέση. Όλα αυτά θα πρέπει με το εύστροφο μυαλό σας, να τα χειριστείτε και να τα διατηρήσετε. Όσοι έχουν και κάποιο ταξίδι να κάνουν, ας κοιτάξουν καλύτερα τα προγράμματα τους. Μετά το 1ο δεκαήμερο του μήνα, τα αστρολογικά θα είναι καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Δεν θα δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας έρθουν από τον πρώην σας, ή από κάποιον που κάποια στιγμή μοιραστήκατε ερωτικές στιγμές. Ξέρετε ότι ακόμη οι καταστάσεις στην δική του καθημερινότητα, έχουν παραμείνει ίδιες, άρα δεν θα έχει και κάποια ουσία, να ανοίξετε το πράσινο φως, σε κάτι που θα καταλήξει στο ίδιο αποτέλεσμα όπως και παλιότερα. Καλύτερα να δείτε το μέλλον σας, με μια νέα προσωπικότητα.
Αστρολογική εύνοια : 5/ 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Μην δίνετε σημασία, σε σχόλια και κουτσομπολιά που δεν σας αφορούν άμεσα. Ειδικά μέσα σε χώρους εργασίας, μην κάνετε τίποτα που να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Στην προσωπική σας ζωή, αυτό το διάστημα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεχτικοί, καθώς το ταίρι σας, επιθυμεί να κάνετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις που ίσως και να σας οδηγήσουν μέσα στους επόμενους μήνες, μέχρι και σε γάμο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.