Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 29/09 Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 29/09 Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Κρίση

Το ζώδιο σας είναι το πιο ευνοημένο της ημέρας, αλλά και για το υπόλοιπο διάστημα σε υποθέσεις αγάπης – επανασυνδέσεων, ακόμη και για νέες αγάπες. Εσείς ειδικά που έχετε χαθεί μέσα σε παρελθόν και τωρινές καταστάσεις, έχετε πλέον λίγο χρόνο για να αποφασίσετε ποιον τελικά και επίσημα θέλετε να έχετε, μέσα στην ζωή σας. Από τα πολλά πού έχετε περάσει, όποια και να είναι η επιλογή σας, σίγουρα θα είναι και η σωστότερη.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Σελήνη

Υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά σας, από τις επόμενες ημέρες ίσως και μέσα χρήματα που ούτε καν μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα σας έρθουν. Κληρονομιά – τυχερό – βοήθεια !!! Όπως και να είναι τα πράματα εσείς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με σοφία και να δώσετε λύσεις … σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σε δεύτερη σκέψη, καλό θα ήταν να δώσετε και μια νέα πνοή στην αισθηματική σας σχέση που έχει περάσει τα πάνδεινα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

ταρώ Δίδυμοι : Ο Κόσμος

Οι καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή αλλάζουν. Το μόνο που θέλετε είναι πια να αποφορτιστείτε από τα παλιά και να δώσετε χρόνο, για τα νέα πρόσωπα και εμπειρίες, που ήδη σας χτυπούν την πόρτα. Ειδικά όσοι είστε σε φάση χωρισμού, φορτισμένου κλίματος θα πρέπει να αφήσετε τις εμμονές, να ξεχάσετε μόνο το τι ζητά η άλλη πλευρά, και επιτέλους να σκεφτείτε και τα δικά σας συμφέροντα.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

ταρώ Καρκίνος : Η Αυτοκράτειρα

Έχετε καταφέρει και έχετε χτίσει ένα ψηλό τείχος, για όλους αυτούς που θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Αυτό είναι και η μόνιμη σας άμυνα, ενώ περιμένετε μια είδηση ένα φως από το παρελθόν. Το μόνο που πρέπει για το τώρα που μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε και περισσότερο χρόνο στην εργασία και στην οικογένεια σας, που πραγματικά έχουν ανάγκη την βοήθεια και την παρουσία σας.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ταρώ Λέων : Ο Αρχιερέας

Στα αυτιά σας, θα έρθουν πολλά, για τον πρώην σύντροφο σας… και που τα πιο πολλά θα είναι ψέματα και υπερβολές. Αν τελικά σας αφορά, απλά ρωτήστε τον ίδιο και θα μάθετε την πλήρη αλήθεια. Είστε κάτω από μεγάλες αλλαγές σαν ζώδιο, άρα αν αυτό που μπορεί να ζητάτε είναι μια επανασύνδεση, με τον δικό σας τον τρόπο μπορείτε να την καταφέρετε. Σαφώς …. και δεν θα λείψουν και οι νέες κατακτήσεις.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Υπάρχουν πολλά ζητήματα, μέσα και έξω από την σχέση σας, που σας ενοχλούν. Σαφώς και πρέπει να λύσετε ότι εκκρεμότητα έχετε με τον άνθρωπο σας πρώτα και μετά, να βάλετε ένα μεγάλο στοπ σε τρίτους, που σας αποσυντονίζουν. Από τους λίγους έως ελάχιστους εργένηδες του ζωδίου σας, κάποιοι θα βρουν τον αληθινό έρωτα στα μάτια … κάποιου παλιού τους φίλου – συμμαθητή – συναδέλφου!
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.