Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 13/11 Α

taro

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 13/11 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να βρείτε τον τρόπο που θα έρθετε και πάλι σε μια ισορροπία μέσα στον δεσμό σας. Σε αυτό θα συμβάλλει καταλυτικά και η ανοδική πορεία και σταθεροποίηση των οικονομικών σας. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που έχουν μείνει εκτός του παιχνιδιού της αγάπης, κάποιοι θα έχουν προτάσεις ακόμη και από τον στενό φιλικό τους κύκλο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Η εποχή αυτή, σας βρίσκει σε μια διαπραγμάτευση σε όλα αυτά που σας έχει προτείνει το ταίρι σας. Οι μέρες είναι γενικότερα καλές για το ζώδιο σας, και πιθανόν μια μερίδα από εσάς, μέσα σε αυτό το έτος, να προχωρήσει και σε μια περαιτέρω δέσμευση. Τύχη θα έχετε στα οικονομικά και τις σπουδές σας εσείς οι ελεύθεροι, που σίγουρα θα σας ανοίξουν περισσότερο και την κοινωνική σας δράση, και ίσως και ένας νέος έρωτας να έρθει στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-xartomanteia

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Οι περιπέτειες οι ερωτικές που ζείτε, σίγουρα σας έχουν πια κουράσει…και μάλλον δεν έχετε βρει και κάποιον που να σας τραβάει το ενδιαφέρον. Σίγουρα είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια στην αγάπη, αλλά δεν πειράζει. Με τον Ερμή από τις 17/11, να έρχεται σε ανάδρομη φορά, πιθανόν και να έχετε κάποιες ειδήσεις – προσκλήσεις και από το παρελθόν σας, που τώρα θα σας πλησιάσει με σκοπό την επανασύνδεση, υπό διαφορετικούς όρους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, για να δεχτείτε αυτές τις μεγάλες και σπουδαίες προτάσεις από την μεριά του συντρόφου σας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε βρει τον άνθρωπο που μπορεί να σας καλύψει σε όλα τα ζητούμενα σας, αλλά η υπόλοιπη ζωή σας δεν μπορεί να υποστηρίξει ακόμη όλες τις επόμενες κινήσεις. Εσείς, ειδικά που είστε μέσα σε διπλά αισθηματικά μονοπάτια, θα πρέπει να εξετάσετε άμεσα όλες τις εκδοχές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-fotia

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Μην βάζετε μέσα στην σχέση σας, άλλα άτομα. Ακόμη και μια λάθος φιλία ή μια λάθος συμβουλή, θα μπορούσε να σας δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στην κοινή σας συντροφική πορεία. Οι μέρες με τον Ήλιο πάνω στον Σκορπιό, θα φέρουν και πολλές φρέσκιες γνωριμίες, σε ελεύθερους που όμως πια δεν ψάχνουν για κάτι εφήμερο, αλλά για κάτι μόνιμο που θα έχει και διάρκεια στον χρόνο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Ένα πέρασμα τις επόμενες ημέρες, θα κάνει και πάλι ένας πρώην εραστής σας, για να δει… αν είστε ακόμη ελεύθεροι ή έχετε μετά από αυτόν προχωρήσει. Σίγουρα οι προτάσεις που θα σας γίνουν πιθανόν και να σας δελεάσουν, αλλά σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές. Τα παλιά μάλλον ακόμη δεν τα έχετε ξεχάσει. Λεφτά που αναμένετε, έρχονται μετά τις 15 του μήνα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.