Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 28/12 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 28/12 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Το τρία των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή και στεναχωριόμαστε για καλό σκοπό. Άλλες φορές είμαστε απλώς πολύ ευαίσθητοι από παλιές πληγές.

Ακόμα κι αν έχουμε παραδώσει τα κλειδιά του βασιλείου, βρίσκουμε λόγο να παραπονεθούμε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε ποιο απ’ τα δύο σενάρια μιλάει για σας. Μεταμορφώστε τη θλίψη σε κατανόηση. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Άσος των Ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν μπορούσατε να μάθετε ό,τι θέλετε; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών δείχνει ότι είναι ώρα για έναν νέο κύκλο διανοητικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο περισσότερο αναπτύσσεστε. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε πολύ καιρό μια κατάσταση. Χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να εξακριβώσετε την αλήθεια. Μπείτε στο ψητό!

Ταρώ Δίδυμοι
Το πέντε των ξιφών

Η πρόκληση είναι να κηρύξετε εκεχειρία σε μια προβληματική κατάσταση. Έχετε πίστη γιατί μπορεί να διορθωθεί, απλώς όχι αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές το «αρκετά καλό» μπορεί να μην είναι αρκετό. Βάζετε ένα τσιρότο πάνω στην πληγή που χρειάζεται ράμματα. Αλλά άλλες φορές το «αρκετά καλό» είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ηρεμήστε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Καρκίνος
Ο Βασιλιάς των ράβδων

Είναι ώρα να μαζέψετε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού. Εξάλλου χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να μετατρέψετε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Αν νιώθετε ότι είστε αδρανείς τελευταία, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση; Έξτρα μπόνους: Βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει καλές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε.

Ταρώ Λέων
Ο Άσος των πεντάκτινων

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου που θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός για κάθε μορφή υλικής ευημερίας. Είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση είτε ψάχνετε νέο σπίτι, είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε. Αποδεχτείτε την αφθονία αυτού του κόσμου. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: Ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Το οχτώ των ξιφών

Αν νιώθετε θύματα της ζωής τελευταία, το οχτώ των ξιφών σας καλεί να βγάλετε τις παρωπίδες. Σήμερα εξετάστε τα πράγματα όπως είναι, όχι όπως σας κάνουν να νιώθετε. Σας παγιδεύουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε τρόπους για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας.

Ταρώ Σκορπιός
Ο Πύργος

Αν χτίζατε σε κινούμενο έδαφος, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε από την αρχή πάνω σε σταθερές βάσεις. Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό όταν πρέπει να αρχίσετε ξανά, αλλά είναι καλύτερο απ’ το να τα παρατήσετε. Περιμένετε το νέο ξεκίνημα μετά το επώδυνο τέλος που μπορεί να σας άφησε τρανταγμένους, αλλά όχι κατεστραμμένους. Μην ξεχνάτε, ο μόνος τρόπος για να βγείτε είναι από μέσα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο Ήλιος

Όπου κι αν ζείτε, η εμφάνιση του Ήλιου λέει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Σήμερα, απορροφήστε την επεκτατική, θετική ενέργεια που σας περιβάλλει. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να δώσετε χώρο στις πανίσχυρες δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Επίσης, τα παιδιά θα έχουν έντονη παρουσία στη ζωή σας τώρα.

Ταρώ Αιγόκερως
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σάς στέλνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο. Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε.

taro-6-9

Ταρώ Υδροχόος
Το πέντε των ράβδων

Ποιος σας επιτίθεται; Είναι δικό του λάθος, σωστά; Ή μήπως φταίτε κι εσείς βάζοντας λάδι στη φωτιά; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα: Μόνο και μόνο επειδή σας προκαλούν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε. Αν αρνηθείτε να αποσπαστείτε από μικροπρεπείς ανησυχίες, σας περιμένει ένα μεγαλύτερο μάθημα. Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε δράματα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Η Δύναμη

Όπως είπε η Έλινορ Ρούζβελτ: «Η γυναίκα είναι σαν το σακουλάκι του τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατή είναι, μέχρι να βρεθεί μέσα σε καυτό νερό». Όποιο κι αν είναι το φύλλο σας, περάσατε πρόσφατα μέσα από τόσο καυτό νερό που έχετε ξεπεράσει το σημείο βρασμού σας. Τα καλά νέα είναι ότι σαν το μεταφορικό σακουλάκι, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις που προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia