Ταρώ Ιούλιος 2020 μηνιαίες προβλέψεις Α

tarw-taro

Ταρώ Ιούλιος 2020 μηνιαίες προβλέψεις Α

Ταρώ Ιούλιος 2020 Κριός
Κάρτες: Ο Άσος των Πεντάκτινων, Ο Άσος των Ξιφών, Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Αγαπητοί Κριοί, δύο Άσοι θα σας συντροφεύουν στη διάρκεια του φετινού Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι είστε καθ’ όλα έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, να κάνετε μια νέα αρχή. Πρόκειται για μια στρατηγική και καλά υπολογισμένη αλλαγή: Υιοθετείτε καινούργια οπτική – και διαφοροποιείτε τις προτεραιότητες και τις υποχρεώσεις σας για να συνάδουν με αυτή!

Ο Βασιλιάς των Ξιφών δείχνει ότι στοχεύετε πλέον μακροπρόθεσμα. Και επειδή κοιτάτε το μακρινό μέλλον, κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στο «εδώ και τώρα». Έτσι θα ευθυγραμμίσετε και θα αναδείξετε τις νέες πεποιθήσεις και αξίες σας. Η στρατηγική θεώρηση των πραγμάτων σας πάει πολύ!

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Κάρτες: Το 3 των Ράβδων, Το 9 των Κυπέλλων, Το 6 των Ξιφών

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε ένα όνειρο που το «φροντίζετε» και το μελετάτε κατ’ ιδίαν. Αυτό υποδεικνύει το 9 των Κυπέλλων, η κάρτα των ευσεβών πόθων. Στη διάρκεια του φετινού Ιουλίου, μια αναχώρηση ή μετακίνηση στη ζωή σας θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτό το όνειρο. Το 6 των Ξιφών διαβεβαιώνει ότι είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε κάτι, να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν… Να θεραπευθείτε από ό,τι σας πλήγωσε!

Το 3 των Ράβδων εμφανίζεται για να σας καθησυχάσει. Πράγματι θα σας δοθεί η ευκαιρία να επουλώσετε πληγές, προκειμένου να προχωρήσετε. Μέσα από αυτή τη διεργασία θα προσεγγίσετε πιο πολύ τον στόχο σας. Να είστε σε ετοιμότητα για να δράσετε άμεσα, έχετε την εύνοια του σύμπαντος!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ιούλιος 2020 Δίδυμοι

Κάρτες: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων, Το 6 των Ράβδων, Το 5 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε υποστεί πλήγματα ή απώλειες κατά το πρώτο μισό της τρέχουσας χρονιάς. Αυτό διαπιστώνει η κάρτα της θλίψης, το 5 των Πεντάκτινων. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν λειτουργήσει «προπαρασκευαστικά»… Σας προετοίμασαν για κάτι καλύτερο, που έρχεται για να αναπληρώσει τις όποιες απώλειές σας!

Το 6 των Ράβδων αποτελεί την συμπαντική κάρτα της εκπλήρωσης: Δείχνει ότι τώρα βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει, εκεί που «ορίζει» το πεπρωμένο σας. Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων πιστοποιεί ότι διανύσατε τη διαδρομή της διδαχής, πήρατε τα μαθήματά σας. Είστε πλέον έτοιμοι να αναλάβετε την τύχη της ζωής σας. Στη διάρκεια του φετινού Ιουλίου θα νιώθετε ότι τίποτα δεν σας σταματά. Να επενδύσετε την ενέργειά σας σε όσα πραγματικά αξίζουν – να μετακινήσετε ακόμα και βουνά για να πάρετε όσα δικαιούστε!

Διαβαστε επισης : Ερωτικές συναστρίες Ιούλιος 2020 Για όλα τα ζώδια

xartomanteia

Ταρώ Καρκίνος

Κάρτες: Το 3 των Πεντάκτινων, Η Βασίλισσα των Ξιφών, Οι Εραστές

Ένα άτομο ενδιαφέρεται για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι… Και αναζητά το «αν πρέπει, πότε και πώς» θα σας γνωστοποιήσει τα αισθήματά του. Αυτό υποδεικνύει η κάρτα θαυμασμού, το 3 των Πεντάκτινων. Η Βασίλισσα των Ξιφών διευκρινίζει ότι πρόκειται για ένα άτομο ελεύθερο, ευφυές, φιλόδοξο. Κατά πάσα πιθανότητα, ανήκει σε ένα ζώδιο του Αέρα: Δίδυμους, Ζυγό ή Υδροχόο.

Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων δεν είναι οι «συνήθεις ύποπτοι» για εσάς, δεν είναι πραγματικά συμβατοί μαζί σας. Αλλά η κάρτα των Εραστών δείχνει ότι μεταξύ σας υπάρχει αυθεντική χημεία… Ακόμα κι αν είναι κάπως παράδοξη, είναι χημεία. Εναπόκειται σ’ εσάς να αποφασίσετε πώς θα το χειριστείτε στη διάρκεια του φετινού Ιουλίου!

zwdia-66

Ταρώ Ιούλιος 2020 Λέων

Κάρτες: Το 8 των Ράβδων, Ο Κόσμος, Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Αγαπητοί Λέοντες, ο τομέας σας της επικοινωνίας θα τριπλασιάσει την ταχύτητά του στη διάρκεια του φετινού Ιουλίου! Το 8 των Ράβδων δείχνει μηνύματα, προσκλήσεις, ευκαιρίες, κουτσομπολιά και ειδήσεις να σας προσεγγίζουν από κάθε πλευρά… Ακόμα κι από «εστίες» του παρελθόντος. Είστε στο επίκεντρο κάθε σχολιασμού και επικοινωνίας!

Απολαύστε αυτή την ατμόσφαιρα. Η κάρτα του Κόσμου την περιγράφει ως την ευκαιρία να διευρύνετε τα δίκτυα αλλά και τους ορίζοντές σας. Θα αναβαθμίσετε τη θέση σας και θα αποκτήσετε επαφές που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Ο Ιππότης των Κυπέλλων σας ζητά να κρατήσετε ουδέτερη στάση σε όλα αυτά, πάντως όχι απόλυτα θετική: Μην αναζωπυρώνετε εστίες «φωτιάς», μην αυξάνετε τον όποιον αρνητισμό. Παραμείνετε χαλαροί και να προχωράτε μπροστά, με εστίαση στο προσωπικό σας όφελος!

zwdia-taro-astra

Ταρώ Παρθένος

Κάρτες: Το 7 των Κυπέλλων, Το 6 των Πεντάκτινων, Το 2 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Παρθένοι, τον φετινό Ιούλιο θα βρίθετε από εξαιρετικές ιδέες και πρακτικές απόψεις. Αυτό διαβεβαιώνει η κάρτα της επινοητικότητας, το 7 των Κυπέλλων. Πιο συγκεκριμένα, η πρόθεσή σας θα είναι να βελτιώσετε τις πιο στενές σας σχέσεις… Ίσως και να αποκτήσετε κάποια καινούργια, σε φιλικό ή/και ρομαντικό επίπεδο!

Το 2 των Κυπέλλων δείχνει ότι στρέφετε όλη την θερμή προσοχή σας στους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Το 6 των Πεντάκτινων τονώνει την εσώτερη ανάγκη σας να τους βοηθήσετε, να τους υποστηρίξετε και να τους καθοδηγήσετε. Ξέρετε πώς να προσφέρετε στους άλλους, με τρόπους που έχουν πραγματικά σημασία. Είστε αναντικατάστατοι φίλοι και σύντροφοι – και τώρα θα αποδείξετε σε όλους γιατί σας χρειάζονται στη ζωή τους!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22