Ταρώ Ιούνιος 2020 μηνιαίες προβλέψεις Α

tarw-taro

Ταρώ Ιούνιος 2020 μηνιαίες προβλέψεις Α

Ταρώ Κριός: Ο Ήλιος, Η Αρχιέρεια

Ο Ήλιος θα σας ανάγει σε πραγματικό ερωτικό μαγνήτη στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου. Γι’ αυτό οι δεσμευμένοι Κριοί να είστε προσεκτικοί… Ακόμα και τα αθώα φλερτ σας, δεν θα είναι ευχάριστο θέαμα για το ταίρι σας!
Αν είστε ελεύθεροι, μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα. Θεωρήστε αυτό τον μήνα ως έναν μπουφέ εδεσμάτων, με το επιδόρπιο ως τον έρωτα της ζωής σας… Και μην σταματήσετε να δοκιμάζετε, μέχρι να τον βρείτε!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποιο άτομο υπολογίζει σε εσάς – ή τουλάχιστον το προσπαθεί. Αν εσείς διστάζετε για κάτι, θα υπάρχει λόγος. Γι’ αυτό έρχεται η Αρχιέρεια, να σας καθοδηγήσει στη λήψη της ορθής απόφασης μέσα στον φετινό Ιούνιο.
Το κλειδί στη στήριξή της, είναι να κινηθείτε διακριτικά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείτε… Και αν ακούσετε σχόλια του τύπου «αν με εκτιμούσες, θα το έκανες», θεωρήστε το προειδοποιητικό καμπανάκι: Αν το εν λόγω άτομο σας εκτιμούσε, δεν θα σας πίεζε!

zodia-taro-45

Ταρώ Ιούνιος 2020 Ταύρος: Το Αστέρι, Ο Αυτοκράτορας

Το Αστέρι έχει μια αποστολή για εσάς στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Ταύροι: Θα σας ωθήσει προς το άτομο που θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Κυρίως, θα νιώσετε τόση εμπιστοσύνη που θα κάνει τη ζωή σας πιο πλούσια και αρμονική!
Δεν έχει σημασία πόσα και τι έχετε περάσει στο παρελθόν. Δεν έχει καν σημασία αν προδοθήκατε ή/και προδώσατε. Τώρα πρέπει να κοιτάξετε προς το μέλλον, με το φως του Άστρου να σας καθοδηγεί!

Σε επαγγελματικό επίπεδο έχετε τον Αυτοκράτορα, που κάθεται στον θρόνο του και κοιτά εσάς. Σας καλεί να κοιτάξετε πιο ρεαλιστικά τη δομή των εργασιακών και κοινωνικών σας σχέσεων.
Αν στηρίζονται σε υγιή και σταθερά θεμέλια, τίποτα δεν μπορεί να τις απειλήσει. Αντιθέτως, αυτές θα σας διανοίξουν ένα ακόμα πιο ρόδινο μέλλον. Αλλά αν υπάρχουν ρωγμές στη θωράκισή τους, μέσα στον Ιούνιο θα τις εντοπίσετε και θα πρέπει να τις επιδιορθώσετε!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Δίδυμοι: Η Εγκράτεια, Ο Ερημίτης

Αγαπητοί Δίδυμοι, μέσα στον φετινό Ιούνιο αναμένεται να είστε εξαιρετικά δημοφιλείς! Η Εγκράτεια διαβεβαιώνει ότι σας αναμένουν πολλές όμορφες και τρυφερές εμπειρίες, σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Η κατανόηση και η αρμονία θα επικρατήσουν σε όλων των τύπων τις σχέσεις σας.
Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε ότι ο δεσμός σας γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Αν είστε ελεύθεροι, σας αναμένει μια καινούργια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δεν θα είναι ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σας ορμητικά και θα σαρώσει… Ωστόσο, θα διεισδύσει διακριτικά στην καθημερινότητά σας – και θα μείνει!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο φετινός Ιούνιος σας καλεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Το πιο πιθανό είναι να νιώθετε ήδη ότι υπάρχει ένα περίεργο ή αβέβαιο κλίμα στο περιβάλλον σας, που πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά και από απόσταση.
Αν πραγματικά αγαπάτε την εργασία σας και αποζητάτε την πρόοδο, οι συγκυρίες θα ευνοήσουν την εξέλιξή σας. Αν την ασκείτε διεκπεραιωτικά, αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω… Βάλτε στη λίστα των καθηκόντων προς τον εαυτό σας, την αλλαγή κατεύθυνσης!

xartomanteia

Ταρώ Ιούνιος 2020 Καρκίνος: Το Άρμα, Η Αυτοκράτειρα

Ένα καινούργιο και συναρπαστικό άτομο θα μπει στη ζωή σας στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου… Και αναμένεται να είναι εντυπωσιακή είσοδος, σε σημείο να σας αφήσει άναυδους η ορμητική και σαρωτική φύση του!
Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για το ταίρι της ζωής σας. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σημαντικό κίνδυνο για την ψυχολογία σας… Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να δώσετε χρόνο, για να πάρετε τη σωστή απόφαση!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ζωή σας βαδίζει παράλληλα με την επιτυχία. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας λαμβάνουν την εύνοια της Αυτοκράτειρας, που προάγει όλα τα ποιοτικά σας ταλέντα!
Η ανάγκη σας θα είναι να προχωρήσετε περαιτέρω, μέσω μιας προαγωγής ή και την έναρξη ενός ατομικού εγχειρήματος. Είναι βέβαιο ότι θα πετύχετε κάτι σημαντικό, γι’ αυτό φροντίστε να απολαύσετε και τη διαδρομή εκτός από τα νικητήρια αποτελέσματα!

zodia-zvdia-75

Ταρώ Λέων: Ο Θάνατος, Το Αστέρι

Όταν εμφανίζεται η κάρτα του Θανάτου, είναι βέβαιο ότι κάτι φτάνει στο τέλος του. Πολλοί την αντικρίζουν με φόβο, θεωρώντας ότι αφορά φυσικό θάνατο – τον δικό τους ή κάποιου αγαπημένου τους ατόμου. Δεν είναι αυτή η έννοια αυτής της κάρτας!
Αυτό που υποδεικνύει ο Θάνατος, είναι μια επιβεβλημένη αλλαγή. Αγαπητοί Λέοντες, αυτό ακριβώς θα βιώσετε μέσα στον φετινό Ιούνιο. Το αν θα κάνετε εσείς την σπουδαία αλλαγή ή θα σας προσεγγίσει αυτοβούλως, μένει να αποδειχθεί… Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φοβάστε, πρέπει να την λαχταράτε για να αναγεννηθείτε!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, λαμβάνεται την εύνοια του Άστρου για τον φετινό Ιούνιο. Και εδώ αναμένονται εξελίξεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και το κύρος σας. Το πιο ευχάριστο της συγκυρίας, είναι ότι θα κάνετε τα βήματά σας με πίστη και αποφασιστικότητα!
Δεν έχει σημασία σε πιο στάδιο ζωής βρίσκεστε ή αν επιδιώκετε κάτι διαφορετικό για την καριέρα σας. Στρέψτε το βλέμμα στο μέλλον, με εμπιστοσύνη στο σύμπαν και τις ικανότητές σας

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ταρώ Ιούνιος 2020 Παρθένος: Ο Ιεροφάντης, Το Άρμα

Αγαπητοί Παρθένοι, υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας που κατέχει ιδιαίτερη θέση εδώ και πολύ καιρό. Φαίνεται ότι πρόσφατα άγγιξε την καρδιά σας με έναν πιο τρυφερό τρόπο.
Στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου, ο Ιεροφάντης θα σας ωθήσει να συζητήσετε την περίπτωση να πάτε αυτή τη σχέση στο επόμενο επίπεδο… Όσο απίθανη κι αν σας φαίνεται η πιθανότητα, θα πάρετε αιφνιδίως αυτή την απόφαση: Και θα κάνετε την πρόταση ή θα πείτε εσείς το «ναι»!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι καινούργιο και συναρπαστικό φαίνεται να σας προσεγγίζει. Η αποφασιστική και επεκτατική του φύση θα σας ενθουσιάσει, ακόμα κι αν δεν είχατε πρόθεση να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.
Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να νιώσετε ότι είναι υπερβολικό ρίσκο για τα δικά σας δεδομένα. Σε αυτή την περίπτωση, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και τις εξελίξεις πριν πάρετε την τελική απόφαση!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22