Ταρώ Ιούνιος 2020 μηνιαίες προβλέψεις Β

taro-sex

Ταρώ Ιούνιος 2020 μηνιαίες προβλέψεις Β

Ταρώ Ζυγός: Η Αυτοκράτειρα, η Δύναμη

Η ζωή σας θα αρχίσει να κινείται με γνώμονα την αγάπη, αγαπητοί Ζυγοί. Η Αυτοκράτειρα θα εμπνεύσει τη φαντασία και τα οράματά σας τον φετινό Ιούνιο, προκειμένου να τον κατακλύσει με ευχάριστες εκπλήξεις!
Το πιο πιθανό είναι να θέλετε ήδη να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Μπορεί να αφορά τον γάμο, τη συμβίωση ή και την απόκτηση ενός παιδιού. Το βέβαιο είναι ότι θα θεμελιώσετε κάτι εξαιρετικά όμορφο μαζί, που θα σας γεμίσει χαρά και ευτυχία!

Αλήθεια, έχετε παρατηρήσει ότι η ποιότητα που θαυμάζετε περισσότερο στους πρωταγωνιστές ταινιών, είναι η επιμονή; Κατ’ ακρίβεια, είναι μια λέξη συνώνυμη της «Δύναμης»!
Με αυτή την κάρτα για συνοδοιπόρο σας τον φετινό Ιούνιο, καλείστε να φανείτε εστιασμένοι: Εμμείνετε στους στόχους σας, μην κάνετε καμία υποχώρηση ή παράκαμψη. Όσο πιο πιστοί είστε σε αυτούς, τόσο περισσότερα θα σας αποδώσουν!

zodia-taro-45

Ταρώ Ιούνιος 2020 Σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας, Ο Τροχός της Τύχης

Ο Αυτοκράτορας μπαίνει στη ζωή σας τον φετινό Ιούνιο. Κάθεται στον θρόνο του και σας κοιτά, για να σας στρέψει σε ένα και μόνο πράγμα: Να επιθεωρήσετε τη δομή της σχέσης σας!
Οι δεσμευμένοι που έχετε στιβαρά θεμέλια, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Αλλά αν είστε ελεύθεροι ή αποζητάτε μόνο εφήμερες επαφές, κάτι στη «θωράκισή» σας χωλαίνει… Αυτή είναι η περίοδος να το εντοπίσετε και να το διορθώσετε!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε νιώσει ήδη ότι τα πάντα αλλάζουν υπό τις επικρατούσες συγκυρίες. Το αν οι αλλαγές είναι προς όφελός σας ή όχι, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Να θυμάστε ότι τα πάντα είναι στο χέρι σας, τόσο οι στόχοι όσο και οι υλοποιήσεις τους!
Αν δεν σας ικανοποιεί η τωρινή εργασιακή σας απασχόληση, ο φετινός Ιούνιος είναι η στιγμή να αδράξετε τα ηνία της ζωής σας… Και έχετε την επιλογή να πάρετε όποια κατεύθυνση θέλετε!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Τοξότης: Ο Ερημίτης, Η Σελήνη

Αγαπητοί Τοξότες, φαίνεται να σας προβληματίζουν κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Ίσως νιώθετε να προκύπτουν κάποιες ασυνήθιστες ή αμφίβολες καταστάσεις, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι.
Στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου, πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτεί διεξοδικά. Αν το ταίρι σας νοιάζεται πραγματικά για εσάς, θα σας παράσχει αυτό το περιθώριο με χαρά. Αν δεν το κάνει, ίσως είναι ένα ακόμη θέμα που πρέπει να σκεφτείτε για το μέλλον αυτής της σχέσης!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο φετινός Ιούνιος απαιτεί να ακούσετε τη διαίσθησή σας! Αυτή θα λειτουργήσει σαν «κεραία», προκειμένου να σας καθοδηγήσει για κάθε θέμα που νιώθετε αβεβαιότητα. Και να είστε βέβαιοι ότι, σε διανοητικό επίπεδο, θα σας στρέψει προς το πλέον αίσιο αποτέλεσμα!
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να εκτραπείτε αν ακούσετε την καρδιά και όχι το μυαλό σας. Η παρουσία της Σελήνης στο πλευρό σας, διασφαλίζει ότι δεν θα συμβεί αυτό. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, αποφασιστικά και με πίστη!

chartomantia-098

Ταρώ Ιούνιος 2020 Αιγόκερως: Η Αρχιέρεια, Η Κρίση

Αγαπητοί Αιγόκεροι, κάποιο άτομο υπολογίζει σε εσάς – ή τουλάχιστον το προσπαθεί. Αλλά αν εσείς το απωθείτε κατά κάποιον τρόπο, υπάρχει λόγος. Στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου θα έχετε τη στήριξη της Αρχιέρειας, προκειμένου να πάρετε την απόφασή σας.
Μπορείτε να «ξεκλειδώσετε» τη μαγεία της Αρχιέρειας, αρκεί να κινηθείτε συνετά. Δεν πρέπει να βιαστείτε και σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε σε άλλους να σας ασκήσουν πίεση. Το ζητούμενο δεν είναι να κάνετε κάτι επειδή το θέλουν άλλοι, είναι να το κάνετε επειδή το λαχταράτε εσείς!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, η Κρίση σας διασφαλίζει λήξεις μέσα στον φετινό Ιούνιο… Και αναφέρεται σε αίσιες εκβάσεις! Το πιο σημαντικό και πρωταρχικό για εσάς, είναι ότι θα νιώσετε απόλυτα έτοιμοι για κάθε εξέλιξη. Είστε διατεθημένοι να δοκιμάσετε εναλλακτικές, προκειμένου να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει – και σας αξίζει!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ή να αμφιβάλετε, για το αν κάτι είναι σωστό ή όχι. Το ένστικτο θα σας δείξει την ορθή κατεύθυνση και θα νιώσετε ότι τα όποια προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Υδροχόος: Ο Τρελός, Ο Αρχιερέας

Ετοιμαστείτε να περάσετε έναν θαυμάσιο μήνα στην προσωπική σας ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Τρελός σας διαβεβαιώνει ότι με το ταίρι σας θα νιώσετε πιο δεμένοι από ποτέ, ίσως μετά από ένα απλό και απροσδόκητο γεγονός… Ωστόσο, αυτό θα αποδείξει ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!
Αν είστε αδέσμευτοι, η πρόθεσή σας θα είναι να παραμείνετε έτσι: Το πιο πιθανό είναι να ανακτήσατε πρόσφατα την «ελευθερία» σας και θέλετε να την απολαύσετε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε ότι του χρωστάτε κάτι… Δεν χρωστάτε τίποτα και πουθενά!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι γεγονός ότι έχετε στο μυαλό σας κάποιες ιδέες για πολύ καιρό. Με την στήριξη του Αρχιερέα, στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου θα θελήσετε να τις βάλετε πλέον σε εφαρμογή!
Θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες και να κάνετε τις ιδανικές επαφές προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνίδιες εξελίξεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας… Μελετήστε διεξοδικά όλες τις προτάσεις που θα σας προσεγγίσουν και αδράξτε όλες τις ευκαιρίες!

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Ιούνιος 2020 Ιχθύες: Ο Τροχός της Τύχης, Ο Ήλιος

Αγαπητοί Ιχθύες, όλα αλλάζουν γύρω σας! Το αν το αποτέλεσμα θα είναι προς όφελός σας ή όχι, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Ειδικά μέσα στον φετινό Ιούνιο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε!
Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να μην σας ικανοποιούν όλες οι πτυχές της σχέσης σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης συντρόφου. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η στιγμή να πιάσετε τον «ταύρο από τα κέρατα»: Εναπόκειται σ’ εσάς να τον στρέψετε προς όποια κατεύθυνση σας ενδιαφέρει!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, να είστε έτοιμοι να διαπρέψετε! Με τον Ήλιο στο πλευρό σας για τον φετινό Ιούνιο, θα αποτελέσετε μαγνήτη για προτάσεις και δελεαστικές προσεγγίσεις!
Ωστόσο, πρέπει να φανείτε διακριτικοί στον χειρισμό της κάθε περίπτωσης. Δεν υπάρχει λόγος να προκαλέσετε τη σταθερότητα της τωρινής σας απασχόλησης, πριν κατασταλάξετε για τα επόμενα βήματά σας. Σκεφτείτε όλες τις πτυχές, προκειμένου να διασφαλίσετε το πιο ρόδινο και προσοδοφόρο μέλλον σας!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia