Ταρώ Σαββατοκύριακο 18-19/01

tarot-m

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 5 των ράβδων .

Αν δεν έχετε πάρει ακόμη αποφάσεις για το τι θα αλλάξετε ή τι πρόκειται να προσπαθήσετε να καταφέρετε τη νέα χρονιά, θα το κάνετε αυτό το σαββ/κο. Και θα είναι η επιθυμία σας να βρεθεί κάποιος που να κάνει όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Απλά θυμηθείτε: δεν είναι αρκετό το να προσεύχεστε. Πρέπει επίσης να βγείτε έξω και να προσπαθήσετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Είτε μέσω κοινωνικότητας ή ακόμα και ζητώντας από τους φίλους σας να σας κανονίσουν ένα ραντεβού στα τυφλά!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων

Μπορείτε να προσποιείστε ότι είστε ευτυχισμένοι και ήρεμοι μπροστά στον κόσμο, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ψέματα στον εαυτό σας. Η αλήθεια είναι ότι είστε βαθιά δυσαρεστημένοι με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να την δεχτείτε, διότι έτσι θα νιώθετε σαν ανόητοι.

Έτσι, εξαρτάται πραγματικά από το αν ενδιαφέρεστε περισσότερο να προσποιείστε ότι είστε σωστοί ακόμη κι αν είστε βαθιά δυσαρεστημένοι με το λάθος άτομο ή αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ευτυχία σας….και αποδεχτείτε πως κάνατε λάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Αυτό το σαββ/κο θα φροντίσετε να δώσετε πολύ αγάπη στον εαυτό σας. Επειδή “αν δεν μπορείτε να αγαπάτε τον εαυτό σας, πώς στα κομάτια θα αγαπήσετε κάποιον άλλο?”

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας χαροποιούν αυτό το σαββ/κο. Μπορείτε ακόμη να κάνετε κι ένα σύντομο ταξιδάκι στη φύση, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Αν πρόκειται να παντρευτείτε κάποιον, ο πατέρας σας θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή σας αυτό το σαββ/κο. Αν όχι, αυτή η κάρτα έχει δύο μηνύματα.

Για όσους βρίσκονται σε σχέση, ο σύντροφός σας σκέφτεται να σας κάνει πρόταση. Για όσους είναι ελεύθεροι, πιθανότατα θα συναντήσετε κάποιον αυτήν το διήμερο, που θα θέλει να δεσμευτεί μαζί σας και να σας φροντίζει.

taro-zodia-76

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των ξιφών

Θα συναντήσετε κάποιον αυτό το σαββ/κο , που θα αποδειχτεί εξαιρετικά σημαντικός για σας.

Θα νιώσετε πάθος με την πρώτη ματιά. Και όταν οι άνθρωποι θα βλέπουν τον τρόπο που αλληλεπιδράτε μεταξύ σας, θα πιστεύουν πως είστε αδέλφια. Επειδή είστε τόσο όμοιοι.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων

Δέσμευση υπάρχει στις κάρτες για εσάς αυτό το σαββ/κο.

Είτε θα το προσφέρετε σε κάποιον, είτε θα το προσφέρει κάποιος άλλος σε σας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι μια σταθερή προσφορά υποστηριζόμενη από πραγματικά συναισθήματα και την πρόθεση να ζήσετε μαζί στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Κάποιος θα σας κάνει να θυμώσετε πραγματικά αυτό το σαββ/κο. Αλλά λόγω του ότι δε σας αρέσουν οι διαπληκτισμοί, θα νιώσετε ανίκανοι να καβγαδίσετε…..αν και ένας καβγάς, θα είναι απολύτως δικαιολογημένος.

Ευτυχώς, έχετε διαβάσει αυτήν την πρόβλεψη τώρα και μπορεί να αλλάξει το μέλλον σας αν το κάνετε. Και ο μόνος τρόπος να το κάνετε είναι να μιλήσετε, ακόμη και όταν φοβάστε ότι θα επιδεινώσει την κατάσταση. Επειδή ο διαπληκτισμός ανάμεσά σας, είναι δικαιολογημένος και δεν πρέπει να αφήσετε κάποιον με κακή συμπεριφορά, να ξεφύγει.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Αντιλαμβάνεστε εύκολα ανθρώπους και καταστάσεις.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καταλήγετε απορρίπτοντας τους περισσότερους ανθρώπους που συναντάτε στη ζωή σας.

Είναι επειδή μπορείτε να τους ψυχολογήσετε και να ξέρετε αν οι προθέσεις τους είναι σωστές ή όχι, ή αν θα είναι καλός σύντροφος για σας ή όχι.

Η Ταρώ λέει ότι πρέπει να είστε περήφανοι για αυτή σας την ικανότητα. Μόνο οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται πράγματα, είναι σε θέση να διαβάσουν τα σήματα SOS και να αποτρέψουν τις καταστροφές.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Πρόκειται να συναντήσετε το άλλο σας μισό αυτό το σαββ/κο. Και όταν το συναντήσετε, θα νιώσετε ένα ισχυρό συναίσθημα deja vu…ή θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, μαζί τους αμέσως.

Είναι επειδή αγαπηθήκατε σε άλλες ζωές και τα πράγματα θα ρέουν αβίαστα ανάμεσά σας. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτή η κάρτα επιβεβαιώνει ότι έχετε βρει τον ένα και μοναδικό.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ράβδων

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς χρήματα. Αλλά μόνο οι ανόητοι δίνουν προτεραιότητα στα πλούτη κι όχι στον έρωτα. Γιατί? Επειδή οποιοσδήποτε με τη σωστή δεξιότητα και νοημοσύνη μπορεί να κάνει χρήματα. Αλλά η εύρεση της αληθινής αγάπης δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Έτσι, αν ψάχνετε για τον πλούσιο, ακόμα κι αν η καρδιά σας κλαίει για κάποιον άλλο, μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να κλαίτε στη BMW σας πολλά χρόνια αργότερα. Ναι, θα είστε άνετοι. Αλλά μπορείτε πραγματικά να είστε άνετοι όταν η καρδιά σας δεν είναι ήρεμη και ειρηνική?

chartomantia-098

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών + οι εραστές

Εσείς και ο αγαπημένος σας καβγαδίζετε, γιατί κανένας σας δεν είναι πρόθυμος να ακούσει τον άλλο. Έτσι, αν θέλετε να τερματίσετε τη διαμάχη, εμπλέξτε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη και καλέστε τον σύντροφό σας να μοιραστεί την άποψή σας.

Στη συνέχεια, μοιραστείτε την πλευρά της ιστορίας σας. Και όταν κι οι δυο βρεθείτε στην ίδια σελίδα, μην εκπλαγείτε αν ο καβγάς αποδειχθεί πως ήταν μια απλή παρανόηση.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Αυτό το σαββ/κο θα είναι τεράστιο για σας. Θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε μια επιλογή. Ένα μονοπάτι οδηγεί στην αφθονία….ένα άλλο σε κάτι που πλησιάζει αλλά δε έχει φτάσει ακόμη σ’ αυτή.

Γι’ αυτό, ακούστε το ένστικτό σας πριν πάρετε την τελική απόφαση. Γιατί δεν θα υπάρξει επιστροφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA