Ταρώ Σαββατοκύριακο 20-21/07

tarot-m

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων + ο τρελός

Κριέ, θα είσαστε μες στην κατήφεια, αυτό το σαββ/κο. Θα νιώθετε λύπη για χαμένες ευκαιρίες, και ίσως ακόμη και στασιμότητα στα ερωτικά σας. Και αυτό θα σας κάνει να τυφλωθείτε, από μια ολοκαίνουργια ρομαντική προσφορά, από κάποιον εντελώς απροσδόκητο.

Η κάρτα του τρελού λέει, ότι τελικά θα νιώσετε σε εγρήγορση με την καινούργια προσφορά και θα βρεθείτε στο χείλος του γκρεμού, μιας σημαντικής επιλογής: να κάνετε ένα άλμα πίστης μ’ αυτό το άτομο ή να είστε προσεκτικοί και να περιμένετε περισσότερες πληροφορίες? Όταν συμβεί αυτό, θυμηθείτε ότι η καλύτερη απόφαση είναι πάντα αυτή που φαίνεται σωστή, στην ψυχή σας. Και αυτό ακούγεται σαν “ΝΑΙ!” σε περίπτωση που αναρωτιέστε!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος, ανάποδα

Ταύρε, εδώ είναι μια γρήγορη συμβουλή, όταν προσπαθείτε να εκδηλώσετε κάτι στη ζωή σας….. είτε πρόκειται για μια ιδανική σχέση, καριέρα ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και να έχετε πίστη!

Γιατί? Επειδή το σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους και δεν μπορείτε να του υπαγορεύσετε, πώς και πότε θα σας φέρει αυτό που θέλετε. Έτσι, αν δεν βλέπετε κάποια σημάδια εκπλήρωσης των επιθυμιών σας, μην νιώθετε ανυπόμονοι και σαμποτάρετε τον εαυτό σας αλλάζοντας γνώμη.

Η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα όταν έρθει η ώρα. Αλλά μόνο αν έχετε πίστη και συνεχίσετε να εύχεστε στ’ αστέρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων

Δίδυμοι, πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να κάνετε μια σοβαρή προσπάθεια γι’ αυτή τη σχέση. Επειδή αν δεν το κάνετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ερωτικό σας ενδιαφέρον να απομακρυνθεί… και να βρει κάποια, που θα είναι πιο πρόθυμη να το κάνει. Έγινα κατανοητή?

Επίσης, πηγαίνετε αργά. Ακόμα κι αν είναι ενάντια στο ένστικτό σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος εξέλιξης, μ’ αυτό το άτομο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Είναι ώρα για πάρτι, Καρκίνε! Η επιθυμία σας τελικά θα γίνει πραγματικότητα. Βρήκατε τον ένα και μοναδικό….. και είναι η ιδανική στιγμή.

Μπορούν τα πράγματα να γίνουν ακόμη καλύτερα απ’ ό,τι είναι? Ίσως! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Επειδή θα πρέπει να απολαύσετε απόλυτα αυτό το θαυμαστό γεγονός. Εξάλλου, δεν συμβαίνει καθημερινά, να σ’ ερωτεύεται αυτός με τον οποίο είσαι τρελά ερωτευμένος!

zodia-0988

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των πεντάκτινων

Η αγάπη, σας βρίσκει όταν δεν την ψάχνετε , Λέοντα. Και αυτό είναι το θέμα της ερωτικής σας ζωής, αυτό το σαββ/κο.

Επομένως επικεντρωθείτε στα έργα με τα οποία είσαστε παθιασμένοι και στη σταδιοδρομία σας…. προς το παρόν.

Επειδή το σωστό άτομο θα δει την τρέλα και το πάθος σας και θα ξετρελαθεί μαζί σας!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Τελικά απομακρύνεστε από μια τοξική σχέση ή μια δύσκολη κατάσταση της ερωτικής σας ζωής, Παρθένε. Και πιο ήρεμα νερά, βρίσκονται μπροστά σας.

Αυτό σημαίνει ότι η απομάκρυνση ήταν εύκολη? Φυσικά και όχι! Αλλά ήταν για το καλύτερο….. και το ξέρετε.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Ζυγέ, ευχάριστα νέα! Η αγάπη είναι εδώ και θέλει να μείνει. Ανοίξτε τις πόρτες της καρδιάς σας και μην την αφήσετε να φύγει.

Επειδή ξέρετε ότι είστε το άλλο του μισό… και το γνωρίζουν πολλοί. Και τώρα είναι καιρός να προσφέρετε ο ένας τον άλλον μια σταθερή δέσμευση. Η φοβερή ενέργεια αυτού του σαββ/κου, θα σας ωθήσει να κάνετε κάτι περισσότερο από αυτό.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Αυτό το σαββ/κο, θα είναι εξαιρετικά εξαντλητικό, Σκορπιέ. Ενδεχομένως με πολύ άγχος και αϋπνία.

Όμως, αυτές οι συνθήκες είναι θεϊκά καθοδηγούμενες. Γι’ αυτό, αν και φαίνονται ενοχλητικές, έχετε πίστη και κάντε το σωστό.

Μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το πεπρωμένο, αλλά έχετε τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο το αντιλαμβάνεστε. Όπως και τα διδάγματα που αντλείτε απ’ αυτό, για τη ζωή σας.

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων, ανάποδα

Τοξότη, αυτό το σαββ/κο, θα αισθανθείτε πως δεν μπορείτε να κινηθείτε προς καμία κατεύθυνση! Θα νιώθετε εντελώς κολλημένοι.

Ενδεχομένως εξαιτίας μιας σημαντικής επιλογής που πρέπει να κάνετε στην ερωτική σας ζωή. Ποιος θα επιλέξετε να είσαστε? Το ανεξάρτητο άτομο? Ή αυτός που φαίνεται ανεξάρτητος, αλλά χρειάζεται εξωτερική υποστήριξη για να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του?

Λοιπόν, όταν συμβεί αυτό, μην πάρετε καμία βιαστική απόφαση. Συλλογιστείτε τις καταστάσεις, και πάρτε μια εβδομάδα καιρό, για να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε. Εξάλλου, παίρνουμε πάντα τις καλύτερες αποφάσεις, μόλις αφήσουμε στην άκρη τα έντονα συναισθήματα. Είτε είναι άγχος, λαχτάρα, ή ακόμα και εκστατική ευτυχία!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση, ανάποδα

Έτσι έχουν τα πράγματα, Αιγόκερε. Όταν η ζωή σας στέλνει αγγελιοφόρους και καταστάσεις για να εμπνεύσει μια θετική αλλαγή, δεν μπορείτε να το αποφύγετε, ακόμα κι αν πεισμώνετε. Αργά ή γρήγορα, η αλλαγή θα έρθει για σας….. και θα αναγκαστείτε να την αγκαλιάσετε.

Λοιπόν, αυτό το σαββ/κο, φαίνεται να είναι η συγκεκριμένη στιγμή. Γι’ αυτό, κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και απλά ακολουθήστε τη ροή αυτή τη φορά. Θα κάνετε τη ζωή σας πολύ ευκολότερη, μ’ αυτόν τον τρόπο.

κρυσταλλομαντεία

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Υπήρχε μια ανισορροπία στην ερωτική σας ζωή για πολύ καιρό, Υδροχόε. Ήσασταν αποδέκτες… και ποτέ δεν προσπαθήσατε, να δώσετε πίσω. Λοιπόν, αυτό το σαββ/κο, θα βρεθείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Θα προσφέρετε, για να ισορροπήσει η ζυγαριά.

Εξάλλου, οι καλύτερες σχέσεις είναι εκείνες στις οποίες η προσφορά και η λήψη είναι ίση μεταξύ δύο ατόμων.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων + κρεμασμένος

Νιώθετε καταπιεσμένοι απ’ αυτό το παιχνίδι αναμονής, Ιχθύες. Λυγίζετε από το βάρος του πάθους σας, όταν δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Και πρέπει να σταματήσετε.

Γιατί να περιμένετε, όταν προφανώς δεν ενδιαφέρεται αρκετά, ώστε να κάνει μια κίνηση? Γιατί να είσαστε ο ώμος που θ’ ακουμπήσει, όταν ξέρετε ότι δεν θα είναι εκεί, για να κάνει το ίδιο σε σας?

Γιατί να συνεχίσετε, όταν ξέρετε ότι είστε φοβερές προσωπικότητες και θα προσελκύσετε καλύτερους ανθρώπους στη ζωή σας, αν είσαστε ανοικτοί σ’ αυτό? Ήρθε η ώρα για σας, να αποβάλλετε τα βάρη σας και να προχωρήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις