Ταρώ Σαββατοκύριακο 25-26/01 Θα αμφισβητήσετε και θα αμφισβητηθείτε

tarot-m

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου).

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των κυπέλλων .

Εντάξει, μιλάμε για μια ενέργεια που θα σας παροτρύνει να ενεργείτε με αφέλεια. Και σύμφωνα με τους απλούς όρους… σημαίνει ότι θα αισθανθείτε παρορμητικοί, ίσως ακόμα και απερίσκεπτοι αυτό το σαββ/κο. Αν νιώθετε ερωτευμένοι με κάποιον αυτήν την στιγμή, πιθανώς θα φανείτε ανόητοι και θα πείτε όλα τα λάθος πράγματα… αλλά θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Με κάποιο τρόπο, αυτό το σαββ/κο, θα χαρακτηριστείτε σαν ο χαρούμενος τυχερός αφελής, που γοητεύει με τις ανόητες πράξεις του. Ο ακόλουθος των κυπέλλων, είναι το παιδί μέσα σας, και αυτή η παιδική ενέργεια θα είναι υπέρ σας. Καλή διασκέδαση!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων

Ίσως να φταίει η επίδραση του Ιανουαρίου, αλλά θα κάνετε πολλές ενδοσκοπήσεις αυτό το σαββ/κο, κυρίως προσπαθώντας να εξηγήσετε, όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή , μπορεί να εκνευρίσετε λιγάκι το ταίρι σας, με τις υπερβολικά συναισθηματικές σας αναφορές, για το πώς ήταν κάποτε « Όλα πολύ καλύτερα».

Προσπαθήστε να ζείτε την κάθε στιγμή Ταύρε. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας τρώει ζωντανούς. Σκεφτείτε το σαν μια προσπάθεια να διατηρήσετε δυνατή την τωρινή σας σχέση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των κυπέλλων

Δίδυμοι, μάλλον θα είστε πολύ τυχεροί αυτό το σαββ/κο! Αυτό που πρέπει να προσέξετε…. είναι να μην ερωτευτείτε, όποιον/α σας κάνει εντύπωση.

Η σεξουαλική σας όρεξη θα είναι ανεβασμένη, αλλά θα σας ξεγελάσει πιστεύοντας, ότι όλα αφορούν την αγάπη. Συγγνώμη….αλλά, δεν είναι έτσι. Επωφεληθείτε όμως, από όλη αυτή τη σωματική θερμότητα. Είναι χειμώνας και είστε στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή….για να μοιραστείτε τον έρωτα!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλλων

Είστε οι κερδισμένοι αυτό το σαββ/κο Καρκίνε. Έχετε να ζήσετε μέρες αγνής αγάπης! Και αν παίξετε τις κάρτες σας σωστά, μπορεί να διαπιστώσετε πως είναι ο έρωτας της ζωής σας.

Εσείς είστε…… ή ο ίδιος ο βασιλιάς, ή ο βασιλιάς θα σας κάνει την καινούργια γνωριμία. Αλλά αυτό το άτομο, το εμπιστεύεστε γιατί ξέρετε πως σας αγαπάει.

Είναι ένα καλό σαββ/κο. Να περιμένετε ακριβά δώρα και αρκετές ερωτικές συγκινήσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων

Θα νιώθετε πολύ οικεία με τον εραστή σας, αυτό το σαββ/κο. Μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για σας, καθώς θα σας φανούν όλα φρέσκα και συναρπαστικά. Και θα τα ζήσετε με αυτόν που αγαπάτε – με τον οποίο νιώθατε, πως μάλλον έφυγε η συγκίνηση. Όχι! η συγκίνηση επιστρέφει….και θα σας σοκάρει… και θα σας κάνει να πιστέψετε και πάλι.

Αυτό το σαββ/κο ανανεώνετε τους όρκους σας, αναλαμβάνετε δεσμεύσεις και σταθεροποιείτε τη σχέση σας. Οι κοσμικές δυνάμεις εργάζονται υπερωρίες για να σας φέρουν τη χαρά και την ευτυχία!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Θα πάρετε κάποιες καλές ειδήσεις που θα αφορούν κάποιο ταξιδιωτικό πλάνο. Ίσως να πάρετε άδεια τις ίδιες μέρες με το ταίρι σας!

Ό, τι όμως κι αν είναι παραμείνετε ανοιχτοί στα μηνύματα που σας γνωστοποιούνται, γιατί είναι για το καλό σας.

Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα έχετε κάποιες βαθιές συζητήσεις με τον σύντροφό σας. Όλα είναι καλά, Παρθένε!

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Εντάξει Ζυγέ, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε και να αγκαλιάσετε το παρόν … και το μέλλον. Έχετε περάσει κάποιο διάστημα, νιώθοντας νοσταλγία για τις καλές μέρες. Και παρόλο που γνωρίζετε καλά μέσα σας, ότι οι μέρες αυτές έχουν τελειώσει, θα χρειαστείτε μια υπενθύμιση για να ξυπνήσετε και να γευτείτε την καινούργια μέρα που ανατέλλει!

Ψηλά το κεφάλι Ζυγέ: αυτό που θέλετε σ’ αυτή τη ζωή είναι ακριβώς μπροστά σας! Κι αν αυτό είναι ένας ερωτικός σύντροφος, τότε δώστε προσοχή σ’ αυτόν. Είστε τυχεροί! Οπότε, αφήστε αυτό το σαββ/κο, να σας διαφωτίσει.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των ράβδων

Πάντα ήσαστε ατρόμητοι και τολμηροί! Και αυτό το σαββ/κο θα έχετε την ευκαιρία, να προχωρήσετε ακόμα περισσότερο στην άγρια αναζήτηση σας… για τα τρελά πράγματα που πρέπει να κάνετε. Στην αγάπη, αυτό σημαίνει ότι αμφότεροι θα αμφισβητήσετε τον εραστή σας και θα αμφισβητηθείτε.

Οι διασκεδαστικές μάχες που καταλήγουν στο να τα ξαναβρείτε, μπορεί να είναι αυτό στο οποίο καταλήγετε. Σημείωση : Μια ευκαιρία που θα γίνει γνωστή σε σας…. θα είναι σεξουαλικής φύσης. Προετοιμαστείτε!

zwdia-66

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Χρήματα και όμορφες στιγμές σας περιμένουν αυτό το σαββ/κο Τοξότη. Είναι το διήμερο, που χαλαρώνετε και προσπαθείτε να περάσετε καλά. Θα ξοδέψετε για το «μωρό» σας και το «μωρό» σας, θα ξοδέψει για σας.

Γιορτάζει κάποιος? Μήπως κάποιος έχει γενέθλια ? Ό, τι και αν είναι, είναι ένα υπέροχο σαββ/κο για σας… από την άποψη της αφθονίας, της χαρούμενης σεξουαλικής έκφρασης, της κατανάλωσης καλής τροφής και της ευτυχίας του να ζείτε. Θα κάνετε τον σύντροφό σας πολύ ευτυχισμένο Τοξότη. Να είστε πάντα χαρούμενοι!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των ξιφών

Λοιπόν, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, όλη την ώρα, μπορούμε? Αυτό το σαββ/κο, μπορεί να προκύψουν σημαντικές- αν και αρνητικές, πληροφορίες. Μπορεί να μην υπάρξει διάλυση στη σχέση σας, αλλά σίγουρα θα υπάρξει μια μεγάλη αντιπαράθεση που θα έχετε με τον σύντροφό σας, για να καταλήξετε.

Ο άσος, αντιπροσωπεύει επίσης, μια σημαντική επιλογή ζωής. Επιλέξτε καλά και κατανοήστε τις επιλογές σας. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Εσείς και το ταίρι σας, έχετε ορισμένα θέματα που πρέπει να συζητήσετε. Οπότε είναι καλύτερα να το κάνετε τώρα, παρά να περιμένετε μέχρι να χειροτερέψουν τα πράγματα.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλλων

Θα έλεγα ότι είστε σε καλά χέρια αυτό το σαββ/κο, καθώς ο βασιλιάς εδώ, αντιπροσωπεύει τη σκληρή δουλειά. Και η προσπάθειά σας, πήγε καλά. Θα ολοκληρώσετε κάτι αυτό το σαββ/κο, Υδροχόε. Μπορεί να είναι μια συζήτηση με το ταίρι σας… ή μπορεί να είναι με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αλλά το έργο που γίνεται εδώ, αφορά την ολοκλήρωση και την ασφάλειά σας.

Στην ερωτική σας ζωή, θα τακτοποιήσετε τα πράγματα που είχατε αφήσει. Είναι ένα διήμερο, που με το σύντροφό σας, θα κάνετε μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ σας, και θα αποδειχτεί, πως ήταν ό,τι είναι καλύτερο. (Μην ανησυχείτε, δε χωρίζετε!)

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των κυπέλλων

Όλα αφορούν τον έρωτα αυτό το σαββ/κο, και όλες τις στιγμές της ευαίσθητης καλοσύνης. Μπορείτε ίσως να περάσετε όλο το διήμερο στο κρεβάτι με το ταίρι σας, και να ονειρευτείτε ένα όμορφο μέλλον για σας τους δυο. Είναι ένα περίεργο σαββ/κο για σας…. και θα νιώσετε σίγουροι και ασφαλείς με τον εραστή σας.

Θα είστε πιο δεκτικοί στην αγάπη αυτό το σαββ/κο, από ό, τι μέχρι σήμερα…..και θα συνειδητοποιήσετε, πόσο πολύ σας αγαπά ο σύντροφός σας. Θα νιώσετε την αγάπη και θα εμπλουτίσετε την εμπειρία σας. Συνεχίστε να ονειρεύεστε ονειροπόλοι μου!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia