Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 11/08 Σαββάτο Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 11/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Για τους δικούς σας λόγους, δεν θέλετε να είστε αυτή την εποχή, τόσο κοντά στον άνθρωπο τους και όσα έχετε παλιότερα συμφωνήσει. Εσείς μπορεί να θέλετε, ένα μικρό διάλειμμά, το ταίρι σας όχι.
Ελεύθεροι : Έχετε δώσει όλη την ενέργεια και την ώρα σας, σε δουλειά και φίλους. Αυτό είναι και κάτι που θα σας πάρει τις σκέψεις, από όλα αυτά τα άσχημα που περάσατε, από τον τελευταίο σας δεσμό.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Το Εφτά Κύπελλο Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε έτοιμοι να φύγετε με το ταίρι σας, για διακοπές και ξεκούραση. Αυτό δεν χρειάζεται να το ανακοινώσετε σε όλους, και ειδικά στον πρώην σας, που σαφώς και ξέρετε ότι σας ψάχνει ακόμη.
Ελεύθεροι : Δεν είστε και τα παιδιά, που θα πουν εύκολα όχι, σε μια καινούργια ερωτική εμπειρία. Το θετικό είναι ότι πια έχετε τις γνώσεις και την εμπειρία, για το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, κάνει σιωπηλά όνειρα, για εσάς τους δύο, και έχει σκοπό, από τον νέο μήνα του Σεπτεμβρίου, να σας τα αποκαλύψει. Εσείς μέχρι εκείνη την ώρα, ιδανικά κλείστε όλες τις εκκρεμότητες με τα παλιά.
Ελεύθεροι : Οι διακοπές είναι μπροστά σας, και έχετε και το χρήμα για να περάσετε υπέροχα. Είναι ένα διαφορετικό Καλοκαίρι, που θα βρείτε τον καλό σας εαυτό αλλά και την αλήθεια στον έρωτα.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Τρελός Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μην ψάχνετε για αφορμές για να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για το παρελθόν του. Αν υπάρχει μια μόνιμη αναφορά σε αυτό, τότε εσείς κάποια στιγμή θα γίνεται σαν και αυτό.
Ελεύθεροι : Έχετε τόσα καλά άτομα και συνεργάτες γύρω σας, που κάνουν ότι μπορούν για να σας έχουν κοντά τους. Ξεχάστε για αυτό το διάστημα, έρωτες και αισθήματα και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Θέλετε να πάρετε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, από το ταίρι σας, για το ποιες είναι και οι σκέψεις του, για το μέλλον σας. Αυτό είναι και κάτι που μέχρι τώρα δεν το έχετε συζητήσει ποτέ.
Ελεύθεροι : Πάρτε τους καλούς σας φίλους, και φύγετε για μερικές ημέρες, για να ξεχάσετε την πόλη και την ρουτίνα. Από τον νέο μήνα θα υπάρξουν στην ζωή σας και νέοι έρωτες μεγάλοι.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Γητευτής Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Φυσικά και έχετε το δικαίωμα να είστε και λίγο μόνοι σας. Το γεγονός ότι έχετε ερωτική σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει με την άλλη πλευρά, να είστε μονίμως αυτοκόλλητοι.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν διάφοροι έρωτες στην ατμόσφαιρα, στον φιλικό σας κύκλο, αλλά μάλλον ακόμη δεν σας αφορούν καθόλου. Το δικό σας το μυαλό είναι ακόμη στα παλιά… και μια τυχόν ξαφνική επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.