Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 13/09 Πέμπτη Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 13/09 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε γίνει πολύ αυστηροί, αυτόν τον καιρό με τον σύντροφο σας, και αυτό σαν μόνιμη κατάσταση πλέον, ίσως και να τον έχει κουράσει. Όλα έχουν το όριο τους, άρα να είστε πιο προσεχτικοί.
Ελεύθεροι : Οι δυναμικές οι αστρολογικές αυτό το χρονικό διάστημα … είναι και οι καλύτερες για το ζώδιο σας. Άνετα, μπορείτε να δώσετε ρυθμό στην εργασία σας αλλά και να βρείτε έναν νέο έρωτα. Όλα καλυτερεύουν.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Υπάρχει κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν, που ασχολείται ακόμη με τον παρόντα δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει επειδή εσείς μόνο το επιτρέπετε. Μην παίρνετε … τόσα ρίσκα.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία, που όμως δεν σας δίνει αυτά που ζητάτε. Σε μια τόσο δύσκολη και περίεργη εποχή, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλοι είναι επιφυλακτικοί … υπερβολικά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν εκπλήξεις, από την μεριά του συντρόφου σας, προς εσάς. Είστε αυτοί, που θα δεχτείτε προτάσεις για συγκατοίκηση ή ακόμη και να βάλετε μπρος … για μια μόνιμη – επίσημη δέσμευση.
Ελεύθεροι : Δεν ξέρετε αν θα ήταν σωστό, να φέρετε και πάλι στο παρόν σας, μια παλιά ερωτική ιστορία, που ακόμη δεν έχει σβήσει μέσα σας. Σίγουρα μια ορθή – ώριμη συζήτηση … θα βοηθούσε τις εξελίξεις.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Πρέπει να δώσετε πολλή περισσότερη σημασία στον εργασιακό σας τομέα, και όχι τόσο στα προσωπικά σας, που μάλλον έχετε έμμεσα πάρει και τις αποφάσεις σας, που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ελεύθεροι : Αν έχετε επανασυνδεθεί αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να μην πιέσετε υπερβολικά την άλλη πλευρά! Αφήστε τον καιρό να σας δείξει τι μπορεί να γίνει στο από εδώ και πέρα … μεταξύ σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, από αυτά που σας λέει και σας προσφέρει ο σύντροφος σας. Αυτό είναι μια κατάσταση που μόνο μέσα από σωστό διάλογο, μπορείτε να την επιλύσετε.
Ελεύθεροι : Είστε τυχεροί που έχετε τόσο καλό κόσμο γύρω σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να ανεβάσετε και πάλι την διάθεση σας, και να ψάξετε με μεγαλύτερη σιγουριά για τον επόμενο σας σύντροφο.

taro-zodia-098

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε σκεφτεί πολλά πράματα, μέσα σε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και θέλετε να τα πείτε – συζητήσει, με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα η ανταπόκριση του, θα είναι μόνο θετική.
Ελεύθεροι : Η διάθεση σας, είναι καλή και άκρως ανοιχτή για μια καινούργια πια αγάπη. Πιθανόν και μέσα στον μήνα αυτόν, να βρεθεί κάτι στο μονοπάτι σας, που μπορεί να τραβήξει την πολλή δύσκολη σας προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.