Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 06/09 Πέμπτη Α

taro-ilios

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 06/09 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Μασάτε τα λόγια σας κάθε φορά, που ο σύντροφος σας θέλει να σας ρωτήσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το παρελθόν. Φροντίστε άμεσα να λύσετε τις καταστάσεις με όλους.
Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν κούραση εργασιακή για εσάς, και μάλλον θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τα προγράμματα σας. Σε αυτή την κινητικότητα σίγουρα κάποιες νέες γνωριμίες, θα προκύψουν.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχοντας μπει τον τελευταίο καιρό μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το θάρρος, και να κόψετε όλους τους επικοινωνιακούς σας δεσμούς με το παρελθόν.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε καν να μπείτε σε μια λογική – διαδικασία νέων γνωριμιών, που θα σας αναστατώσουν την καθημερινότητα σας. Προφανώς ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να δοθείτε ξανά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Όσα γίνονται μέσα στην ερωτική σας σχέση, έχουν την αρχή τους στο παρελθόν σας, που ακόμη και τώρα σας δείχνει ότι αποζητά επανασύνδεση!
Ελεύθεροι : Μην έχετε πάντα το αρνητικό σενάριο στο μυαλό σας, επειδή κάποτε πληγωθήκατε από τον πρώην σύντροφο σας. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, και σίγουρα ο καιρός φέρνει την ωρίμανση.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν πολλές και σημαντικές εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό σε κάποιους θα φέρει νέα για απογόνους ή και πρότασης μόνιμης δέσμευσης – γάμος.
Ελεύθεροι : Από τα μέρη που έχετε περάσει, έχετε αφήσει το ερωτικό σας στίγμα. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα και εντός της εβδομάδας, θα σας δώσει και κάποιες επικοινωνίες με νέα πρόσωπα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Οι μόνιμοι και οι έντονοι τσακωμοί, με τον άνθρωπο σας, έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις, και το μόνο που απομένει είναι απλά να μιλήσετε και να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις γύρω από την πορεία.
Ελεύθεροι : Πολλά τα φλερτ και τα πρόσωπα, που τρέχουν γύρω σας αλλά ακόμη ουδέν που να μπορεί να σας προσφέρει κάτι σοβαρό. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας δελεάσουν.

zwdia-fotia

ταρώ Παρθένος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς και τα άστρα είστε οι καλύτεροι σύμμαχοι αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον θα πρέπει άμεσα να το εκμεταλλευτείτε για να βρείτε τις ισορροπίες και τις λύσεις μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.
Ελεύθεροι : Το να παραπονιέστε, ότι είστε μόνοι σας δεν θα σας βγάλει πουθενά. Αυτό είναι και κάτι που δηλώνει ότι δεν ψάχνετε για νέον σύντροφο, αλλά ακόμη κοιτάτε το παρελθόν και την όποια επιστροφή του.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.