Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 11/08 Σαββάτο Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 11/08 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Η υπομονή σας είναι στο κόκκινο, και με τον Άρη να κάνει ανάδρομα δρομολόγια μέσα στον Αιγόκερω, εσείς αποκλείεται να κρατήσετε το πύρινο σας στόμα κλειστό.
Ελεύθεροι : Μόνοι σας, έχετε αποφασίσει ότι αισθάνεστε τυχεροί και ασφαλείς. Μάλλον έχετε περάσει πολλά και τώρα έχετε φτάσει τις σκέψεις σας στο άλλον άκρο. Αυτό σίγουρα θα αλλάξει.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Τροχός της Τύχης Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Ότι και να έχει συμβεί με τον άνθρωπο σας αλλά και με το περιβάλλον του, εσείς θα πρέπει να το ξεχάσετε. Οι προτάσεις που θα σας έρθουν θα είναι απόλυτης συμφιλίωσης.
Ελεύθεροι : Έχετε τόσα πολλά και δύσκολα να κάνετε, αυτό το διάστημα, που το μυαλό σας είναι μακριά από σχέσεις και έρωτες. Άλλωστε από αυτά, έχετε χορτάσει και ότι στο τώρα σας πολιορκεί σας αφήνει αδιάφορους.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Κάτι υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, και σας πονά. Οι συμπεριφορές του συντρόφου σας, είναι άσχημές και τα μυαλό σας πηγαίνει σε υποθέσεις, από το δικό του ερωτικό παρελθόν.
Ελεύθεροι : Έχεε μπει σε δρόμους έρωτα, αλλά ακόμη δείχνετε το δύσκολο κομμάτι του χαρακτήρα σας, για να δείτε τι μπορεί αληθινά να κάνει η άλλη πλευρά για εσάς. Τα εύκολα δεν σας αφορούν.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Η Κρίση Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχει κάποιο κενό στο πρόγραμμα σας, μην αμελήσετε να βρείτε λίγο ποιοτικό χρόνο για να το περάσετε μαζί με τον άνθρωπο σας, που και οι δύο έχετε χάσει τους ρυθμούς σας, λόγω εργασίας.
Ελεύθεροι : Το άτομο που έχει δείξει από τον επαγγελματικό σας χώρο, το ζωηρό ερωτικό του ενδιαφέρον, έχει σκοπό από τις αρχές του νέου μήνα να σας μιλήσει πιο καθαρά για αυτά που νιώθει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δέκα Σπαθί Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αυτά που ακούτε από τους γύρω και τους φίλους σας, για το πρώην αγαπημένο σας …ίσως και να είναι λάθος, ή υπερβολή. Αν έχετε κάποια συγκεκριμένη απορία, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιον.
Ελεύθεροι : Είστε πια σίγουροι ότι δεν πρέπει και δεν θέλετε, να πάτε πίσω στο ερωτικό σας παρελθόν. Αυτό είναι καλό καθώς κάπως έτσι, θα ξεμπλοκάρετε και τον εαυτό σας, για να δει τι καλό υπάρχει γύρω του.

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Η Εγκράτεια Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Είναι αλήθεια ότι έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας, να κάνει λίγη ανοχή – υπομονή, με τα δύσκολα σας προγράμματα και να περιμένει μέχρι να απεγκλωβιστείτε. Μην το φτάσετε και εσείς πολύ μακριά.
Ελεύθεροι : Οι φίλοι σας έχουν συντονιστεί προς έναν κοινό σκοπό. Να σας βάλουν μέσα σε μια νέα σχέση, που έτσι και εσείς πια να είστε ευτυχισμένοι, όπως και σας αξίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.